Şimdi Ara

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
558
Cevap
17
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun 3 üniversiteli sap arkadaş sinemaya gittik bu film vardı lan dedik star wars falan dart abimiz vardır ışın kılıcı neyin vardır izleyelim çakallar ile dans 4'den iyidir dedik. Demez olaydık neden çünkü daha önce ki serileri izlemedik oda yetmezmiş gibi filmi 3d izledik ama hiç 3d bir olay göremedik baya baya lan bir durun o kadar gezegen gezilmez dedik.
  • Can Sungur iyi sallamış filme

• Teknik olarak aynı şeylere takılmışız.
  • ariaven A kullanıcısına yanıt
    quote:

Biraz karanlik bir film olmus ki yanlis bilmiyorsam daha da karanlikti da Disney olaya el atti.

Birkaç gün önce bu konuyla ilgili yönetmenle yapılan bir röportaj yayınlandı;

Aslında yönetmen, Disney filmin önemli bütün karakterlerini öldürmesine izin vermez diye karakterlerin çoğunun hayatta kaldığı bir son çekmiş ama sonrasında Disney'in konudan haberi olunca onlar da şaşırmış, "yönetmen sensin, senin filmin, istediğini yapmakta serbestsin" diye yaklaşınca filme yeninden şu anki sonunu çekmiş

• Seriyi hiç izlemedim ama bu filme gitmeli miyim?
  • En çok sorulan sorular seriyi hiç izlememiş veya 1-2-3. filmleri izlemiş kişiler bu filmden zevk alır mı acaba? Alıntılayıp cevaplarsanız sevinirim.
  • Seriyi hiç izlememiş olanlar bu filmde anlatılanı az çok anlamak istiyorsanız 4. filme izleyin. Bu film 3 ile 4 filmin arasında bir film. 3 den sonra ama 4 den önce ki bir zamanda geçiyor. 4. film bunun devamı ama önce onu izlemeniz de fayda var.

Star Wars bildiniz diğer seri filmler gibi 1-2-3-4-5-6 gibi izlenmez. 4-5-6-1-2-3 eski seri böyle izlenir. Eski seriyi ve gecen seneki filmi izlemeden bu film gidecek olan varsa tavsiye 4. numaralı filmi izleyerek bu seneki filme gidilmesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Seriyi hiç izlemedim ama bu filme gitmeli miyim?

Hayır. Vaktin yoksa sadece 4'ü zaman ayırabilirsen de 4-5-6'yı izleyip öyle gitmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 22 Aralık 2016; 17:42:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Seriyi hiç izlemedim ama bu filme gitmeli miyim?

Hayır. Vaktin yoksa sadece 4'ü zaman ayırabilirsen de 4-5-6'yı izleyip öyle gitmelisin.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Guillem H. Pongillupi'den; Vader Alien'a karşı:

Force kullanırsa alır kullanmazsa 1 tane ışın kılıcıyla olacak iş değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

En çok sorulan sorular seriyi hiç izlememiş veya 1-2-3. filmleri izlemiş kişiler bu filmden zevk alır mı acaba? Alıntılayıp cevaplarsanız sevinirim.

geçen senekini seriden saymıyorum kötu değildi ama onun hikayesi başka rogue one filmini star wars serisine dahil ederim dediğim gibi seriden bahsediyoruz burada diğer star 6 filmide izlemelisin bence ondan sonra bu film daha çok anlam kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Seriyi hiç izlememiş olanlar bu filmde anlatılanı az çok anlamak istiyorsanız 4. filme izleyin. Bu film 3 ile 4 filmin arasında bir film. 3 den sonra ama 4 den önce ki bir zamanda geçiyor. 4. film bunun devamı ama önce onu izlemeniz de fayda var.

Star Wars bildiniz diğer seri filmler gibi 1-2-3-4-5-6 gibi izlenmez. 4-5-6-1-2-3 eski seri böyle izlenir. Eski seriyi ve gecen seneki filmi izlemeden bu film gidecek olan varsa tavsiye 4. numaralı filmi izleyerek bu seneki filme gidilmesidir.

ben 1-2-3 4-5-6 izlemiştim mal gibi ya ama beğenmiştim
    anakin darth vader çıkınca evde çığlık atmıştım hep sempati duyduğum adam darth vadermış laan dedim

• Filmi çok beğendim bu yılın son dakika golunu attı star wars geçen seneki film gibi bir film beklerken muthiş bir film çıktı geçen seneki filmin zamanında sanıyordum filmi
    beynim durdu lan diyorum bu deadstar'ı patlatmamışlar mıydı darth vader'ıda özentisi sandım geçen filmdeki sonlara doğru jeton duştu prensesi filan görunce biraz bilgi edinmek lazım film izlemeden önce

• Bu film puanlar açısından gişe açısından tamam da, yeteri kadar ilgi göremeyecek bence. Force Awakens çıktığında insanlar delirmişti ya. Her yerde spolier'lar falan vardı. Bunda ne hikmetse yok. Bu arada film 1.200 falan yapmazsa baya üzüleceğim. Force Awakens 2 milyar yapmış be, bir remake 2 milyar yapmış. Bunun 3 milyar yapması lazım da ona göre, neyse artık inşallah 1 milyarı geçer
  • Filmi beğenmeyen herkese saygım var zaten benim içinde öyle inanılmaz bir film değildi ama Hıncal Uluç dediğiniz kişi Hobbit için yazarın paraya ihtiyacı olmuş, yeni bir kitap yazmış diyen bir adamdır. Hobbit serisini bende beğenmemiştim ama hiç mi araştırmıyorsun be adam gazetecisin bir de.

Diğer yazıya gelirsek böyle çıkarımlar gayet doğal Darth Vader'ın dönüşümünün Hitler'i anlattığı da söylenir. Jedi'ler konusunda da haklı bağnaz oldukları ve genç çocukları bile savaşa sürdükleri zamanlar vardır. Fakat bir kaç noktayı açıklamak lazım;

- Luke babasını kendi elleriyle öldürmüyor hatta babasını etkisiz hale getirdikten sonra, kolayca öldürebileceği halde yapmamayı seçiyor.
    - Yazıda imparatorluk tarafı sanki çok iyi, düzen getirmeye çalışıyor gibi anlatılmış ama imparatorluğa girdikten sonra çıkma diye bir şey Star Wars'da yoktur. Ya yükselirsiniz ya kafanızı alırlar.
    - Yazının belli başlı kısımlarını beğendim Death Star'ı nükleer bombaya benzettiği ve Amerika ve diğer ülkelerin sahip olduğu bombaların caydırıcı etkisi ile benzetilmesi güzel fakat. İmparatorluk çatur çatur gezegen indiriyor. Düzenden daha çok sorgusuz itaat istiyor.
    - Jedi'lar hiç bir zaman savaş seçeneğini seçmez. Hatta uzun bir süre boyunca galakside savaşlar bittiği dönem, Jedi'lar uzlaşmacı olarak görev alır, en son çare olarak savaşı seçerler.
    - Jedi'lar arasında güç'ü yorumlayan kişiler farklıdır. Bağnazlık dediğimiz 'Living Force' adı denilen düşünce. Bunlar kaderci oluyor fakat tüm Jedi'lar buna inanmıyor.
    - Dediğim gibi yazının belli başlı yerleri güzel olmuş ama bir süre sonra imparatorluk iyi, Jedilar bağnaz gibi yazılmış bu kısımları ki haklı ama tamamen değil bilmekte yarar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Bu film puanlar açısından gişe açısından tamam da, yeteri kadar ilgi göremeyecek bence. Force Awakens çıktığında insanlar delirmişti ya. Her yerde spolier'lar falan vardı. Bunda ne hikmetse yok. Bu arada film 1.200 falan yapmazsa baya üzüleceğim. Force Awakens 2 milyar yapmış be, bir remake 2 milyar yapmış. Bunun 3 milyar yapması lazım da ona göre, neyse artık inşallah 1 milyarı geçer

Forece Awakens 10 yil sonra cikmisti. buyuk ilgi olmasi normaldi
  • Son 10 dakika harici çokta güzel bir bölüm değil. Bildiğin titanik gibi sonunu biliyorsunuz ama genede izliyorsunuz.Vader hatrına 7/10
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.