Şimdi Ara

Rogue Poison

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 22 level rog var ally ancak poison görevlerini 2 saair araştırıyorum bulamadım bilen arkadaşlar lütfen yazarsa sevinirim...ilk olarak towerdaki patrolları kestim en üstteki adamıda kesip kutuyu açtım aldım itemı aşşağıdaki 23 undead i kestim ondan key düşmüyo..iptal ettim poison u kaldırtdım bu sefer towerde kimseyi kesmedim adama sap atıp açtım aldım itemı sprintle gazladım undead i yine kestik düşmedi lütfen yardım...

• Undeaddan çalıcaksın sanırım droplamicaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Undeaddan çalıcaksın sanırım droplamicaksın

Aynen öyle, ancak orada bir curse olayı falan vardı onu da alt'da öldürdüğün birinden alıoyordun sanırım.
  • alttaki goblin den anahtar çalıp en üstteki adamın kutusunu açıcaksın ... kutunun verdiği curse ü de devam questi kaldırıyor
  • Undeadı kesmiyeceksin. bende cok takılmıstım orada ama picpocket yapıp calacaksın cebinden.
  • Zaten o yüzden o humanoid Sap yapılabilsin diye
  • Ben yanlış birşeyler yapmıştım curse 7gün'dü galiba şok olmuştum ancak shaman bir arkadaşım kaldırmıştı, yani yanlış yaparsan beim gibi paladin yada shaman kaldırabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    warrior 45 skili (cleave)
    18 yıl önce açıldı
    Priest Pendant vs Amulet Of Dex.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O quest i 47 de yapmıştım başta q yu alıp sonra gıdıorsun o goblın mekanınna orda dwarf adam olcak ona /salute cekmen lzm sonrasında aşşagıdakı goblın ı saplayıp (kulenın ustundekı deıl ) ardından lockpockıng den (p dekı anahtar amblemı ) tower a gırıorsun , tower dakı tum goblınlerı temızledıkten sonra en üstteki goblin arkadaşıda saplayıp kutusunu açıorsun ((o curse olayınıda orgimarda bi druid shamn vs.. yaptırıosun o basit )
  • ally miş pardon ağız alışkanlığı sw ironforge dielim o zmn
  • Curse kaldırmak için first aid ile anti venom yapıp ta kullanabilirsin.
  • Neyse arkadaşlar arkadaş yardım ettianti-venom yerine sw ye git cleanse rica et bi paladan
  • paladin curse silemezki ? magic , disease , poison.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.