Arkadaşlar 22 level rog var ally ancak poison görevlerini 2 saair araştırıyorum bulamadım bilen arkadaşlar lütfen yazarsa sevinirim...ilk olarak towerdaki patrolları kestim en üstteki adamıda kesip kutuyu açtım aldım itemı aşşağıdaki 23 undead i kestim ondan key düşmüyo..iptal ettim poison u kaldırtdım bu sefer towerde kimseyi kesmedim adama sap atıp açtım aldım itemı sprintle gazladım undead i yine kestik düşmedi lütfen yardım...
Undeaddan çalıcaksın sanırım droplamicaksın
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Sıth
Undeaddan çalıcaksın sanırım droplamicaksın
Aynen öyle, ancak orada bir curse olayı falan vardı onu da alt'da öldürdüğün birinden alıoyordun sanırım.
alttaki goblin den anahtar çalıp en üstteki adamın kutusunu açıcaksın ... kutunun verdiği curse ü de devam questi kaldırıyor
Undeadı kesmiyeceksin. bende cok takılmıstım orada ama picpocket yapıp calacaksın cebinden.
Zaten o yüzden o humanoid Sap yapılabilsin diye
Ben yanlış birşeyler yapmıştım curse 7gün'dü galiba şok olmuştum ancak shaman bir arkadaşım kaldırmıştı, yani yanlış yaparsan beim gibi paladin yada shaman kaldırabilir.
O quest i 47 de yapmıştım başta q yu alıp sonra gıdıorsun o goblın mekanınna orda dwarf adam olcak ona /salute cekmen lzm sonrasında aşşagıdakı goblın ı saplayıp (kulenın ustundekı deıl ) ardından lockpockıng den (p dekı anahtar amblemı ) tower a gırıorsun , tower dakı tum goblınlerı temızledıkten sonra en üstteki goblin arkadaşıda saplayıp kutusunu açıorsun ((o curse olayınıda orgimarda bi druid shamn vs.. yaptırıosun o basit )
ally miş pardon ağız alışkanlığı sw ironforge dielim o zmn
Curse kaldırmak için first aid ile anti venom yapıp ta kullanabilirsin.
Neyse arkadaşlar arkadaş yardım ettianti-venom yerine sw ye git cleanse rica et bi paladan