Şimdi Ara

ROGUELARIN TRANSFORMATİN SKİLİ DİKKAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • roguel ara 30 lvl da transformation skili acılıyor bu skil ile karsınızdaki adamın goruntusune burunuyor peçe sawası yaparken bi adama baktınız ğeçesi var gayet hoş gidip bi soul attınız bi baktınız pk oluşsunuz ve dieri avrupalıya dönüşmüş

yani roguelar peçeli birinin goruntusune grebiliyor ve siz pcesi olmadıgı halde ona dalabilioysuınuz ve pk oluyorsunuz bu gn basıma geldi ancak yaratık kserek gecirdimpk lıgı

peki bu skilden nasıl kurtuıluruz

fire ın en alt da 2 tane skili acıldı o skili kullanırsanız stealth yada transformation olanları gorursunuz

bu bilgi kotu amaclı kullanılırsa sorumluluk kabul etmem

• Feverse açmıştı ama hatırlattığın için saol.
    Not: Başıma 1 kere geldi ne küfür ettim ama
  • thank u hatırlatmakta görmüyenlere göstermekte yarar var
  • o çok kötü skil
    geçen 3-4 kişi rogue 80 lwl adam kılığına girmiş hepsi aynı şekilde hangisine vurcamı şaşırıom
    pwpde çok ötü oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Feverse açmıştı ama hatırlattığın için saol.
    Not: Başıma 1 kere geldi ne küfür ettim ama

3 satlik gold time boşa gitti ne sövdüm ama feverseea nın actıgını biliyorum

bu gun basıma gelince tekrar yazıım dedim nolur nolmaz uyanık olmak lazm
  • Benimde bi arkadaşımın başına geldi.. Baya kötü bişey yav Cidden bayağı kötü birşey.. 40Lv'de bu skilli açan bir Rogue en fazla kaç Lv'in şekline bürünebilir ?
  • süpermiş...

rogue lar süper olmş bence oyunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lan bide o anda zuahah noob diye gülenler oluyoya nasıla PK oldum sen gel arka kapıya diyesim geliyo ama kendimi bi şekilde bastırıyom artık ehehe
  • Hmm şimdi baktım..
    40Lv'de açtığın bu skille 60Lv bir karakterin şekline bürünebiliyorsun.. Gayet zevkli olmalı..
    Rogue'mi açsam ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Hmm şimdi baktım..
    40Lv'de açtığın bu skille 60Lv bir karakterin şekline bürünebiliyorsun.. Gayet zevkli olmalı..
    Rogue'mi açsam ne

ş...lik yapmak icin super bi skil ama sacmalık surda xD adamda peçe yoska alt a basmadan nasıl dalabilioz

gaymax işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Lan bide o anda zuahah noob diye gülenler oluyoya nasıla PK oldum sen gel arka kapıya diyesim geliyo ama kendimi bi şekilde bastırıyom artık ehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 3 Ağustos 2007; 1:19:56 >

• Bende fire ın bahsettiğin skillerinin ne işe yaradığını çözmeye çalışıyordum altında yazanları okuyarak:9bölesi daha açıklayıcı oldu saol
  • eet ya çok süper o rogue skilli..çok sevklü olur..sevmediin birinin yanına git pvpde hatta sosu olsun bi de 64+5 sos..nihuhuau.gif
  • elindeki sosu bile taklik ediyolar.
  • Fire imdada yetişti kısacası.Ayrıca iksir satıcısındada buna ait yeni gelen bir iksir var.Herkes fire açacak değil ya onlar için böyle bir önlem almışlar zannediyorum.Bu olay hiç başıma gelmedi gelmezde inşallah.O kadar sp var onlara yazık olur yoksa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.