Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emrekaratas

beyler bende bi sifre var aktif edilmiş ben girmiyom isteyen varsa girsin

ID: emrekarats
    PW: 22525123

Teşekkürler şifreni verdiğin için.Oynana bilirlik güzel.Fazla ilerlemedim sadece oyuna bakmak için girdim.

Bu arada cb yi kazanmış acc si olan ve oynamayan arkadaşlar olursa özelden bana ıd ve şifresini yollarlarsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West! -- 19 Mart 2008; 1:34:41 >
  • arkadaşlar oyun içindeki CRC failed in GameGuard\tyavd.tsf dosyasını birisi upload edebilirmi acaba
  • Mouse ile hareket edilememesi kötü olmuş. Ama tüm tuşları denediniz mi? Keyboard - Mouse döneşümü bir tuş olabirlir mi diye soruyorum. RF online da vardı böle bi tuş "H"... Alışabilecek miyim bilmiyorum, OB de deniycez artık...
  • sağ + sol mouseye aynı nada basılı tutuncada baktığınız yöne ilerliyor
  • http://download.mmosite.com/pages.php?gameid=190

beyler setup linkli bi şekilde çıkmıştır buyrun indirmek isteyeiniz var ise indirsin (CB)

üyelik istiyor ama bence üye olun karlı çıkarsınız...

• 30 level de 1.5 m verip binek alabiliyosunuz ayrıca savaşlarada katılabiliyorsunuz.Ben elf açtım düz onunlada mana regen talentine verip hiç potion harcamadan kasıyorum tavsiye ederim oyun şu anda 10 üzerinden 10 Mykill olayi da süper 19/20 oluyor 20. mobda 7x exp geliyor quest yapmis gibi oluyor kontroller wow gibi grafikler elf tasarımlari falan Lineage oyununu andırıyor.Birde öyle Sro daki gibi saniyede 1 potion icmek skilleri 1-2-3-4 hızlıca basmak yaratıklarla fazla cebelleşmek gibi şeyler yok Farenin orta tusuyla birden arkasını dönüp kacmak gibi bi +sıda mevcut

Herkese tavsiye ederim kotali arkadaşlar da çekinmesin.
  • İndirmis ve dun acc ı acık olmayanlar silmedilerse denesinler zamanla acıyolar sanırım benim diger acc lar acılmıs(fakat istemeyin cunku sifre degistirme bolumu olmadıgından hickimseye kullandıgım sifremi veremem) belki sizinkilerde acılmıstır denemekten zarar gelmez silmis olsanız bile tekrar yukleyip denemeye deger en azından charlar ve skilller hakkında bilginiz olur...
  • arkadaslar hemen not geceyim ben 17 sinde account almistim buradan bir arkadas demisti cok tesekkur ederim ona rohan in sitesine login olup forum acikken girdiginizde invalid password demiyor oyuna giriyor
  • bu arada grafikler kotu KO tarzi bir vanguard wow age of conan GW bile olamaz free oldugu icin ehhh diebiliriz
  • arkadaslar gameguardı rarlıyıp atabilecek warmı aranızda?
  • Alllaaaah =))) seçilmişim cb'ye unutmuştum yaw yeni fark ettim =P tez zamanda aranıza katılacağım arkadaşlar...ayrıca kandiliniz mübarek olsun...
  • sürekli dc yiyiorum :S:S
  • düzeldi ama ısınamadım oyuna ne yapcağımı bilmiyorum statları neye vereceğimi bile bilmiyorum. wow ve lineage 2 kırması bir oyun
  • arkadaşlar herkes oyundakini adını/classını ve uyguladığı stat build'ını yazarsa herkes için daha rahat olur şimdi patchlerimi yüklüyorum en kısa zamanda sizlere kendi bilgilerimi vereceğim....
  • Oyuna mause ile hareket ozelligi eklendi sadece w a s d kontrolunden dolayı yakınanlara duyurulur.Bir cok degisen seyde patch notlarda mevcut.

Ayrıyetten sadece burada paylasım beklemeyin gerekenden/istediginizden cogu oyunun forumlarında ve bazı turk mmo sitelerinde mevcut ufak bi aramayla butun istediklerinize ulasabilirsiniz gerek skill/stat build, gerek item kombinasyonları, balık tutma vs. bunlar icn ahım sahım ingilizce gerekmez gerekli terimler zaten bu tur oyunları oynayanlar tarafından biliniyor.Bilmeyenlerde yakın arkadaslarından yardım alarak gereken seyleri ogrenebilirler...
  • "Failed to load Gem.cfg" hatası alıyorum benden başka bu hatayı alanlar var mı? Hataya sebep olan şey oyunun eksik extract edilmesi ve maalesef eksik olan bölümü yeniden yüklememiz lazım bu bölüm de aşağı yukarı 400mb birşey....http://forum.playrohan.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=1162&st=0&sk=t&sd=a
    sitesinde bi oyuncu bu bölümü upload etti ama megaupload.com sitesine bu siteye de türkiyeden erişim yapılamıyor yardımcı olabilecek olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZuhalteR

"Failed to load Gem.cfg" hatası alıyorum benden başka bu hatayı alanlar var mı? Hataya sebep olan şey oyunun eksik extract edilmesi ve maalesef eksik olan bölümü yeniden yüklememiz lazım bu bölüm de aşağı yukarı 400mb birşey....http://forum.playrohan.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=1162&st=0&sk=t&sd=a
    sitesinde bi oyuncu bu bölümü upload etti ama ****.com sitesine bu siteye de türkiyeden erişim yapılamıyor yardımcı olabilecek olan var mı?

aynı problem bende war

• walla başta çok üşendim ama sonra yapılacak başka bişey olmadığını fark ettim yeniden yükledim oyunu bu sefer filefronttan yükledim bakalım inşallah sorun olmaz...

edit:
    yüklemede şu sorunlarla karşılaştım :
    CRC failed in res\model\Player\mesh.gem
    CRC failed in res\sound\entity.gem
    CRC failed in res\sound\interface.gem

yine de inatla deniyorum patchleri yapsın bakalım ne olcak... =)

edit 2:

yok yok yok yine olmadı!!!Oyunun forumlarına da yazdım bu kadar beklediğim bir oyunu bu kadar gereksiz bir hata yüzünden oynayamazsam çıldırırım! :D şu 3 dosyayı upload edebilecek kimse yok mu yaw?
    C:\Rohan\res\model\Player\mesh.gem
    C:\Rohan\res\sound\entity.gem
    C:\Rohan\res\sound\interface.gem
    Yukarıda gördüğünüz hedeflerde bulunuyor bu dosyalar ;) oyunu oynayabilen arkadaşlar bi bakıverin.Ve Allah aşkına yarım saatinizi ayırın şunları bi upload edin yauw Rapide koyun lütfen!!!! çıldırıcam yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuhalteR -- 21 Mart 2008; 1:44:03 >

• arkadaşlar bu oyun tam istediğim gibi oyunda meslekler varmı?binek olarak neler var? bide cb de olduğu için ob ya geçince oyunu tekrar sitesinden indirecezmi?
  • ya üyelik nasıl alcaz 2. stepe geliyorum linke basıp koduda emailide yaziyom açılcak gibi oluyo ama bişi açılmıyor öle kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.