Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Kapalıda başka bir sitede birisi girilebilecek bir site vermiş.

PM den yollarsan sevinirim
  • Hayırlısıyla CB1'i bitirdik 3 Nisan'da CB2 açılacak 9 Nisan'da sona erecek ve inşallah OB dönemi başlayacaktır....
  • obye geçerken clienti fln tekrar yüklemicez dimi bide obe den relaiseye geçerken karakterler silincekmi tekrar?
  • OB'ye geçerken client yenilenir karakterler silinir kısacası restart atılır oyuna yeniden indireceğiz...ama 3 nisanda "closed beta 2" başlayacak hiçbirşeyimiz gitmeyecek sadece patch gelecek 9 nisanda OB'ye geçerkense herşeye yeniden başlayacağız...Ama oyun Open Beta halini de tamamladıktan sonra yani dumanganın dediği gibi realease version olduğu zaman hiçbirşey silinmeyecek yine patch gelecek sadece..zaten OB'den Release Versiona geçiş yıllar aylar alan bir süreçtir genelde (Bkz. SRO) Bu arada oyunun kendi forumunda Suggestion bölümü war oyunda eksik olduğunu düşündüğünüz şeyleri oraya yazın...bu bölüm Rohan Ekibine ne üzerinde çalışması gerektiğini gösteren bölümdür...Oraya mouse'la kontrol olsun dediler ertesi gün eklendi adamlar çalışıyor valla Ben de haritada party elemanların görülmesini ve Crystal Quarry'de haritanın çalışmasını istedim sizin de eksik olduğunu düşündüğünüz şeyler varsa oraya yazın bu oyunu bizler oynayacağız istediğimiz gibi bir oyun olsun

• Selam Arkadaşlar bende CB ye seçilenlerdenim, dün indirdim kurdum, genel olarak bi sorun çıkmadı,

oyuna giriş kısmında server şu anda off-line diyor, galiba güncelleme yapıyorlar sanırım.

Ayrıca CB 1 den CB2 ye geçerken CB karekterimiz silinmiyor dimi ? OB ye geçerken, yeni client indirip onda yeni karekterle başlayacaz bildiğim ve anladığım kadarı ile....
  • CB1 den CB2 ye geçerken karakterler silinmeden geçiliyor.

@Zuhalter ; Party elemanları haritada F2,F3,F4,F5 şeklinde gürünüyordu ben oynarken.
  • Oyuna Girebilen var mı bende halen server OFF LINE diyor
  • yaw yazmışlarya arkadaş 3 Nisanda gelicek oyun 9 Nisandada biticek 2. closed Beta.
  • Offline server lanet ya daha yenı ındırdım...
    Ob ye gectıkten sonra Client degisicekmi ?
    Karakterler silinicekmi ?
    OyunDa W.A.S.D ilemi oynanıyor...?

Ve ne zmn server online olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

Offline server lanet ya daha yenı ındırdım...

off line bende de var, 3 nisan da cb 2 açılacakmış

diğer sorularına yazılanları okursan hepsine cevap var...
  • tmm sagol
  • quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

Offline server lanet ya daha yenı ındırdım...

1 - Normalda 2 secenek var ztn Firmalar Buyuk ihtimalle Yeni Client sürüyolar CB Fınıshde Duzeltilen buqların yenı datalarını Yenı Client ile olusturuyolar. ama bakarsınız hiç belli olmaz. Patch olarakda CB clientine sürebilirler. CB clientinden Patch yaparakda OB yapabilirler. onu OB zamanı qorecez.

2 - CB de Restart Atcakları ıcın qenel olarak Charlar silinir. hersey Sıfırlanır. CB dekı acılan Charlar oyunun denenmesi amaclı, Oyundakı Mevcut Buqları bulup qiderme amaclıdır ztn. CB dekı Oyun testerlarının qenel ifadeleri Oyun yapımcıları için cok dikkate alınır. onun ıcın sizde Rastladıqınız Buqları MMosite,MMorpq yada oyunun Resmı forumunda paylasırsanız cok faydalı olacaktır.

• evet özellikle oyunun kendi forumunda Suggestions bölümüne yazdıklarınız oyunun gelişmesi için çok yararlı olacaktır... Bu arada oyunun forumlarında herkes CB oyuncularına hediye verilmesi yönünde baskı yapıyor OB'de kuş kaplan maymunla başlarsanız oyuna fazla şaşırmayın Arkadaşlar oyun bende offline sizde de öyle mi diye sormayın artık oyun 1. Closed Beta evresini tamamlamıştır eksiklerin giderilmesi için yaklaşık 10-15 günlük bir ara verilmiştir 3 nisanda 2. Closed Beta çok yüksek ihtimalle patchle başlayacaktır karakterlerimiz itemlerimiz paralarımız duracak...Server Maintence gibi düşünebilirsiniz... 2. Closed Beta'nın 6 gün sürmesi planlanmıştır bir aksilik olmazsa 9 nisanda sona erecektir...

• Oyunu çok beğendim kesinlikle geleceğim ama bende kota sorunu var o yüzden nisan 9'da OB'ye başlıcam
  • @OnlineGamer
    Sen CB1'de oynamadın mı?
  • Yoo kotam vardı gelemedim OBye geçsin öyle gelcem oyuna
  • malesef bu dünyada çıkarcı insanlarda war
    sn 2 sene bekle sonra cb ye seçilme sonra burda cb ye girenler için hediye werilsin
    cb ya girmek zaten başlı başına ödül bnce şükredin
  • Simdi Arkadaslar Bende Uzun Zamanlar Online Oyunlarla Zamanımı Gecirdim Oyun Gercekten İlerleme Kaydedicek Bundan Eminim Ama OB gecis Herkese Sıkıntı olabilicegini Dusunuyorum Neden Derseniz Oyun Hakkaten Yuksek MB ' Da Ve Sıkıntı Yaratabiliyor Dusunsenize Kendimden Ornek Veriyim Ben Dun Aksam Oyunu 2 Closed Betasını İndirdim Patchleri Yaptım Uyeligimi Aldım Hazır Nazır Sekilde Bekliyorum Konu Hakkında Bilgi Veren Arkadaslarım 6 Gun Sonra CB2 Kapanıcagını Soyluyor 6 Gun Sonra Bu Oyun Oyle Boyle Kapanıcak Daha Sonra Nolucak O kadar Bekleme İndirme Ve Tum Oyundaki Zaman Emegin yok Olucak Tmm CB iyi bir sey ama Bunun İndirmesinide Dusunmeleri Lazım Diye Dusunuyorum Kanımca Her Seyi Patch Yapamıcaklarınıda biliyorum Ama Boyle Yuksek MB Oyunlarda Bence Baska Careler Gelmeside Gerekmektedir Bu Yazdıklarım Benim Sadece Kendi Gorusumdur Teşekkür Ediyorum Kolay Gelsin !!!
  • İndirme problemi sadece Türkiye'de var bunun nesini düşünsünler? Bazılarının 30.000 kb bağlantısı var ve onlar için bu oyunu indirmek 15 dakika alıyor belkide.. Neden düşünsünler? Closed betaya girenlerin bağlantılarının hızlı olması isteniyor zaten. Türkiyeden seçilmese de olur diyor adamlar. Bence oyun yapımcılarına değil Telekom'a sorulmalı bu olay... 4 gb sınırlı 1024 bağlantıyı 30 liraya alırken biz bir başka şehirde sınırsız 30.000 lik bir bağlantıyı aynı fiyata alıyor bazıları. O bazılarına değil bize bu bağlantıyı verene sormalı...

Unutmadan, ADSL i bulduğumuza da şükredelim diyenler olabilir.. NEDEN? Senelerdir bir kişi çıkıp bu neden böyle demediği için 10 - 15 sene geriden geliyor bu ülke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 1 Nisan 2008; 12:15:09 >
  • Dostum Guzel Soylemissinde Su Kısımı Atlamısın online Oyuncu Kısmının %70 80 Gibi Oranını Biz Turkler Olusturuyoruz Bir Silkroad Bir Knight Online Bir Cabal Online Bunlar Atlanmaması Lazım İs Turktelekoma Kaldıysa Allaha emanetiz Haklısın Bize Sunulan Sartlar Kat Kat Geride Ama Oyunun tutulmasında Biz Turklerin Cok Buyuk Farkı Var Bunlarıda Bizim Bir Birlik Olup Oyun Sirketlerine Sunmalıyız Haa Ne Kadar Kaileye Alınır Bilmem Ama Su Ortadaki İsin Ucunda Bizim Hakkımızda Bu Online Oyun Aleminde Cok Buyuk Buda Yenilicek Yutulucak Bir sey degil !!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.