Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hunterx

Oyuna mause ile hareket ozelligi eklendi sadece w a s d kontrolunden dolayı yakınanlara duyurulur.Bir cok degisen seyde patch notlarda mevcut.

Ayrıyetten sadece burada paylasım beklemeyin gerekenden/istediginizden cogu oyunun forumlarında ve bazı turk mmo sitelerinde mevcut ufak bi aramayla butun istediklerinize ulasabilirsiniz gerek skill/stat build, gerek item kombinasyonları, balık tutma vs. bunlar icn ahım sahım ingilizce gerekmez gerekli terimler zaten bu tur oyunları oynayanlar tarafından biliniyor.Bilmeyenlerde yakın arkadaslarından yardım alarak gereken seyleri ogrenebilirler...

Bu güzel olmuş, umarım memnunsunuzdur oyundan open betayı heyecanla bekliyoruz. İyi oyunlar...
  • Teşekkür ederim etmediğiniz yardımlar için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZuhalteR

Teşekkür ederim etmediğiniz yardımlar için...

Seviyeni belli etmesen olmazdı di mi?NE o ban neyi banlıyorsun ki? Arkadasım kimse sana saatlerini ayırıp onu upload etmez. Kİ upload edip senin indirme surenle birlikte sen 3 kere daha indirirsin oyunu.İstedigin dosyalrın bi boyutunu sor bakalım.Atılabilecek bisey olsa atılır.Sana kimse cevap vermek zorunda bile degil zaten bosuna vermis olur.Ama bu msjından sonra cvp verme geregi duydum.İstedigin dosyalar 466mb+203mb+406mb ki 1 gb den fazla zaten oyun 1.63 gb sen bunu 2 kere daha indirsende karda olursun.Kullandıgınız programın ozelliklerinden dolayı duraklattıgınızda gereken geri yuklemeden baslamadıgı icn arada dosyalar bozulabilir yada hic indirmeyebilir bu yuzden hatalara maruz kalırsın.Onun icn indirirken duraklatmamak fazla internete yuklenmemek gerekir.Benim tavsiyem hala seederlar varsa torrenti kullanman hic sorunsuz 100le indiriyor.Fakat 30dk filan hızlanmasını gereken sıraya gelmen gerekiyor.Bu yardımcı olmustur sanırım biseyler istemeden once o istediklerinle ilgili biraz bilgi ednmeye calıs...

• oyunu 3. kez indiriyorum en azından birinden bir cevap bekledim...torrentten bulamıyorum oyunu 1 kere kendi download managerından bir kere file fronttan indirdim bir daha indiriorm...ve krize girmek üzereyim benden başka bu hataları alan çok insan var ama ne oyunun forumunda ne de burada herhangi bir çözüm yolu üreten yok! istediğim dosyaların boyutunu biliyorum benim tek istediğim bir cevaptı! en azından yok onu öyle yapacağına şöyle yap diyen olsa yine sevinirdim.Ama aldığım cevap seviyeni belli ettin gibi saçma sapan bir cevap oldu neyse en azından yardımcı olmaya çalışmışsın mesajının devamında teşekkür ederim
  • Nekadar kızsamda solicegimi soyleyip herzaman gereken acıklamayı ve yardımı yapmısımdır.Seninde oradaki ban gif in sacma olmus o yuzden benim solediklerim sana sacma gelmis olabilir.Kimse ne okumak zorunda ne cevap yazmak zorunda nede herhangi bir girisimde bulunmak zorunda.Baktın 1 saat icinde cevap gelmiyor ve cevap bekliyorsun konu icnde ilgili/bilgili kisilere PM atarsın gerekeni yazar cevap beklersin yine yada kendi basının cagresine bakıp gereken arastırmaları yaparsın yada tekrardan indirme yoluna gidersin bu boyledir.

Daha fazla uzatmanın alemi yok giremediginden dolayı boyle oldugunu dusunerek son bir oneri olarak torrentten biseyi bulmana gerek yok download bolumunde torrent dosyasını veriyor ve bikactane kolay torren programından(utorrent,bittorrent) 1ini indiirp hic bir ayar yapmasan bile istenilen hızda indiriyor(paylasan kisiler dogrultusunda) ve hicbirzaman nekadar durdursanda dosyalarda hic bir bozukluk yaratmıyor.Buradan bunun arkasından tesekkur yada baska bisey yazmana gerek yok.Varsa bi sorun PM atarsın oradan hallederiz.Ama torrentten indirdikten sonra elinde acc ında varsa girememe gibi bi durumun olamaz giremesende 2 tane acc var 2. sayfada pass ları ile birlikte onları denersin charlara bakarsın.2 gun sonra kapanıcak sanırım oyun 23 unde diyor bise gore 24 olabilir.Ondan kısa bi sure sonra ob ye gecicegini dusunuyorum oyunda sorun yok gibi gereken degisimler ob icndede yapılıyor zaten...

• oyun hakkında bir şey söleyeceğim oda mükemmel harry potterın online oyunun cıkmasını isteyenler bu oyunu mutlaka denemeli filmdeki gibi büyü yapıyo mage
  • bence bu oyun closed beta haliyle bile sro(meslekleri bilmiyom) ve knighttan binkat daha güzel knightı hiç denemedm ama:D
  • Oyunda bazı kasma bölgelerini doğum yeri olarak ayarlamak mümkün.Peki buralara teleport olmak mümkün mü?Mümkün se nasıl olur? Biri acıklayabilir mi
  • Patch yaparken sürekli bir noktada takılıyor. Kaldırıp yeniden kuruyorum. Her defasında farklı numara patch de takılıyor. rp. 134418700.1, 32 , 34 , 52. gibi. Bu sorunu yaşayan başka bir arakadaş var mı?Varsa nasıl çözüleceğini biliyor mu? Saatlerce açık bıraktım, takılınca devam etmiyor.
  • Hem internode'dan hem de direct download 1'den tekrar yüklüyorum ...ama hala torrent linkini bulamadım inşallah 2sinden biri sağlam olur artık!
  • http://forum.playrohan.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=3072

Linkte söylenen şudur: Bu Closed Beta bitince (23 mart) 3 nisana kadar çalışma yapılacakmış ardından 2. closed beta sunulacakmış karakterleriniz,itemleriniz,paranız levelınız silinmeyecekmiş ve 9 nisanda 2. closed beta da kapanacakmış...bilgilerinize sunmak istedim
  • Oyunun boyutu ne kadar PvP sistemi nasıl 1 haftadır boş geziyorum oyun bulamadım belki buna gelirim
  • boyutu 1.64 gb bilgisayarda 5.65 gb yer kaplıyor...pvp sistemi hakkında henüz bir bilgim yok ama çok zevkli bir oyun olduğunu söyleyebilirim ^^ bu arada oyunu 4. yüklememde hatasız kurlumu gerçekleştirebildim :D ve cidden çok sevdim özellikle okçu süper!...
  • arkadaşlar 11lvle kdr yeni skiller açabiliyoz daha yenilerini açmak için 50lvlmi olmak gerekiyor yada bu closed beta olduğu içinmi bu arada dekan 4ever:D oynaması en zevkli karakter
  • 12 lvl e akdar yeni skiller var(ama her lvlde skill gelmedigi gibi skill acılma lvllerinde 1 den fazla skillde olabiliyor 12 ile sınırlı degil yani kendinize uygun oynama tarzınıza yakın skilleri acıp onceden gelistirebilirsiniz) ondan sonra 50 ye kadar onları gelistiriyorsun her lvl de gelen sp ileen fazla 7 lvl her bir skill bazıları 1 bazıları 5 e akdar filan.O yuzden 50 ye kadar biraz sıkıcı gecebilir.50den sonra da epey zor olucak yine aynı sekilde belli lvl lerde acılan skiller oldugundan birde skillerin yaınındaki bos yerlere tas koyup lvl ini arttırabiliyorsun.Bunu cb de item mall dan 1 tane alıp deneyebilirsin.Evet dekan hareketleri filan guzel ve yedek tank class olarak gozukuyor taunt ozelligiyle filan.Yukardaki arkadasın soyledigi gibi ama en oturaklı guzel skilleri olan karakter okcu gibi gozukuyor ve cok fazla okcu gorucegiz gibi geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 22 Mart 2008; 16:24:01 >
  • ya oyun sürekli hata veriyor sizdede öylemi?
  • Veriyo arada bi gayet normal ama onun dışında tam aradığım oyun classlar mükemmel half elf,human,elf 3ü de mükemmel tüm online oyunlarda gördüğüm en güçlü ve skilleri oturmuş healer burada mesela okçunun kaçarak ok atması da mükemmel! warrior zaten ayrı bir dünya...umarım OB'ya çabuk geçer.CB kapanınca 2-3 hafta sinir krizi geçirmeyelim
  • Youtubeden az önce bikaç videosunu izledim.Clasların tanıtımı vardı birinde.Bi mob kesmeleri var charların sanırsın odun kesiyorlar.O tatar yayını kullanan okcuda başka alem zaten.Adam yay değilde sanırsın çay tepsisi tutuyor.Tek elle tatar yayı tutan ilk karakterdir herhalde.Yanlız çift kılıç kullananın vuruşları göze hoş gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Youtubeden az önce bikaç videosunu izledim.Clasların tanıtımı vardı birinde.Bi mob kesmeleri var charların sanırsın odun kesiyorlar.O tatar yayını kullanan okcuda başka alem zaten.Adam yay değilde sanırsın çay tepsisi tutuyor.Tek elle tatar yayı tutan ilk karakterdir herhalde.Yanlız çift kılıç kullananın vuruşları göze hoş gözüküyor.

konuyla ilgisi yok ama yutube kapalı diilmi nasıl izledin
  • Kapalıda başka bir sitede birisi girilebilecek bir site vermiş.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.