Şimdi Ara

Rölanti Dengesizliği Stop Etme Ve Egzozdan Siyah Duman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ucanpide

Bende de 98 model polo classic vardı. Önceleri rölantide dengesizlik yapıyordu. Sonra durunca stop etmeye başladı. Daha sonra yolda 80-90 km/s hızla giderken araç stop etmeye başladı. Boğaz kelebeği temizlendi ayarlandı gene aynı şeyi yaptı. 3-4 tane usta gezdim hepsi yaptım dedi ama sonuç aynıydı. Sonra başka bir usta ben ayarlarım dedi yaptı ve gerçekten sorun düzeldi.

Yalnız problemler bununla bitmedi. Bir süre sonra araç yolda giderken teklemeye ve egsozdan siyah dumanla beraber ince ince tel gibi şeyler atmaya başladı. Sonra 2-3 kez yolda bıraktı ve araç çalışmadı. Gene usta usta gezdik ama sonuç alamadım. Egsoz borusunu komple değiştirdim. Daha sonra araç biraz düzene girdi. Sonra da aracı sattım.

Araçta değiştirmediğim parça nerdeyse kalmadı. Radyatör iki kez, ana fren merkezi, radyatör boruları, egsoz aklıma gelenler. Aracın sürekli yağ ve su eksiltmesi de cabasıydı. Kısacası beni eski arabalardan ve Volkswagen markasından soğutmaya yetti. Size tavsiyem aracın sorunlarını çözün ve elden çıkarmaya bakın. Çünkü ne kadar sorununu çözdüysem bi o kadar yeni sorun çıkarttı.
    Benim arabanın öyle sorunları yok 4 yıldır bende Allah'a şükür ciddi problem çıkarmıyor bu tür sorunlarda normal bence sonuçta 20 yaşında araba yıpranmaya bağlı problemler bunu satsam ne alırım diye düşünüyorum yine vw grup arabaları sağlam tabi bu benim düşüncem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Literaryy

https://www.merttugoto.com/urunler/4158/motor-enjektor-volkswagen-polo-hb?gclid=EAIaIQobChMIoKKGlrT56gIVmNeyCh1WagSREAQYBSABEgJiz_D_BwE

Bak bakalım 1500 liramıymış getzin enjektörüde o kadar pahalı değildir sıkma burda

Alıntıları Göster
    ben duyduğumu söylüyorum çok arabadan anlamam. niye sıkayım en azından enjektörün arızalı olduğunu söyledim sana. iyilik yaramıyor. işçiliği yüksek o işin. işçilik dahil dedi bana. ve araç dizel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravrav -- 1 Ağustos 2020; 22:23:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ravrav

ben duyduğumu söylüyorum çok arabadan anlamam. niye sıkayım en azından enjektörün arızalı olduğunu söyledim sana. iyilik yaramıyor. işçiliği yüksek o işin. işçilik dahil dedi bana. ve araç dizel.

Alıntıları Göster
    Enjektör zor değişen parça değilki marka modele göre değişebilir zaten enjektör kolay kolay değişmez temizleniyor tanesini 100 liraya temizliyorlar kardeş sende iyi atmışsın 1500 lira nedir motormu rektefe oluyor etme eyleme Allah'tan sanayi ustası değilsin 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ccestr

Enjektör zor değişen parça değilki marka modele göre değişebilir zaten enjektör kolay kolay değişmez temizleniyor tanesini 100 liraya temizliyorlar kardeş sende iyi atmışsın 1500 lira nedir motormu rektefe oluyor etme eyleme Allah'tan sanayi ustası değilsin 😊

Alıntıları Göster
    köyde fazla yağ koymuşlar galiba ondan olmuş tam bilmiyorum. adam dumanlar içinde kalmış yolda. aracı çektirmişler 4 enjektör gitmiş. bana öyle dedi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.