Şimdi Ara

Rolantide ışıklarda titreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba araç rolantideyken farları ve diğer ışıkları yakınca rolanti devri düşüyor. Başka araçta deniyorum devirde hiç düşme olmuyor. Benim araçta 6 aydır bu sorun var hafifce yanıp sönme olayı oluyor dinamonun kayışı sağlam acaba kömürleri bitmiş olabilirmi.

• 6 aydan beri titreme ve motor calışırken akü lambanız zaman zaman hafif olarak yanıp sönüyorsa sorun kömürler değildir cünkü akü lambası hafif hafif yanmaya başladıktan sonra 6 ay daha gitmesi zor bir ihtimal.

ama 6 ayda 500 km yaptıysanız oda ayrı bir konu o zaman kömürlerdendir diyelim..
  • 500 devre kadar inse bile akü lambası yanmıyor. Bu olay sadece akşamları oluyor farları vs. yakınca sarj voltajı 14,2v dan 13,2 ye düşüyor aşırı yük biniyor servise götürdüm bişe olmaz öyle yapar ne uğraşıyorsun eski arabayla sat yenisini al diyor. sarj dinamosuda çok kötü yerde bakamıyorum.
  • yani onu bi şekilde bakman lazım devir düşse bile yanmayabilir..

yük binince dinamoya elektrik üretimini yeterli yapamıyor o yüzden yanıyor..

pazarlımısın ?
  • Normalde rolantide çalışırken sarj dinamosu 5 amper besleme yapıyor farlar ve diğer ışıklar yanıkken yaklaşık 11 amper enerji çekiyor. aküden mi diyorsun sarj dinamosundan mi
    Fındıklılıyım.
  • akü değildir bence.şarj dinamosu büyük bir ihtimalle.
  • Problem şarj dinamosundada aküdede olabilir ölçtürmek lazım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kalkışta titreme
    15 yıl önce açıldı
    Soğukken Araçta Titreme
    4 yıl önce açıldı
    Rölantide titreme problemi!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun lpg de benzindeyken yapmıyor. Motora yük binince benzinde iken rolanti devrini yükseltiyor titreme olayı olmuyor. Lpg de sensörler tam çalışmadığı için düşüyor idare edeceğiz artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.