Şimdi Ara

rolback ticket attım cvb geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLm arkadaşlar. arkadaşımın platin presi wardı we ticket atmasını rica ettim oda kırmadı we attı gelen cvb işte bu ss almadım yazı olarak wericem.

Selam Sovalye!

Knight Online Musteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederiz.

Butun "Monster Summon Staff" esyalari, oyunda yasanan bir aksaklik sonucu bazi hesaplara yuklenmis ve bu sorunun giderilmesi icin yuklendigi hesaplardan silinmistir. Bu aksaklik sonucu 01.06.2008 tarihinde alinan butun Silver, Gold ve Platinum Premium uyeliklerinde verilmesi gereken Trina's Piece yerine "Monster Summon Staff” verilmistir. Bu durum oyun dengelerini bozacagindan ekibimiz kisa sureli bir bakimla asagidaki islemleri tamamlamistir.

01.06.2008 tarihinde Silver, Gold ve Platinum Premium uyelik alan tum hesaplara Trina’s Piece yuklenmistir.

2Monster Summon Staff kullanilarak canavarlardan elde edilmis butun Unique Esyalar silinmistir.

Bug ihlalinin en cok yasandigi Edana, Akara ve Carnac East sunuculari Knight Online saatine gore 5/31 aksami 8PM'e (Rollback) geri alinmistir. Butun EXP ve Levellar ayni kalmis ve herhangi bir degisiklik yapilmamistir, sadece esyalarda rollback yapilmistir.

Edana, Akara, and Carnac East sunucularinda 31 Mayis 8:00 PM - 1 Haziran 1:30 PM (Knight Online Saati) arasinda G1 kredisi ile esya alan oyuncularimizin esyalari silinmis ve kredileri hesaplarina iade edilmistir.

Bakim sirasinda silinen hicbir esya iade edilmeyecektir. Bu sorunu yasanayan tum uyelerimize bir Premium gunu 2 Haziran gun sonuna kadar yuklenecektir.

Eger konuyla ilgili herhangi bir sorun yasarsaniz yeni bir destek biletiyle bize iletmekten cekinmeyiniz.Yasadiginiz bu rahatsizliktan dolayi ozur diler, Knight Online oynadiginiz icin tesekkur ederiz.

-Knight Online Musteri Hizmetleri
    CSRMinerva

www.knightonlineworld.com
    www.gamersfirst.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDarkBLuel -- 4 Haziran 2008; 11:09:37 >

• Aynı cevap banada geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Aynı cevap banada geldi.

sanırım herkese ctrl + v yapmışlar xD
  • http://www.resimekle.gen.tr/pics/778229d6f8315c1f3f18601c6f4a6dea.JPG

Bu herfiler bu kadar ilgisiz aman derdiniz olmasın KO müşteri hizmetlerine işiniz düşmesin işte size bir BDW manzarası gayet acik bir wall hacker şikayet ettim gelen cevap server EDANA

History
    Action Date Actions CSRCSR /CustomerCustomer Comment
    6/1/2008 8:00 AM PDT System Ran Alert Report Abuse

Şikayet seceneğini kötü kullanmısım
  • Benim Anlamadığım Şu

E Diyelim Herif O Kağıtları Kullandı Bosslardan Drop Aldı Gitti O Dropları Morodonda Sattı...Eee İtem Silindi Sattığı Para Cebindemi Kalıyor ?

Sattığı Adam Madur Kalmıyormu?
  • Ben sana daha kötüsünü anlatayım..

holy+7 aldım.. bu itemin ne ilgisi var boslarla bu item taşlardan düşüyor

holy+7 gitti parada gitti. Bu nasıl rolback item geri gidiyor para gelmiyor
  • forumda birisi hb +7 basmıştı
    ertesi gün rolback den ötürü +6 kalmış elinde yine
    sonra yakmış

bu nası iş oyun zaten sapıttı

sabah oyuna girmeye calıştım şifre yanlış dedi
    şifre değiştirmeden yanlışlıkla bi daha oka tıkladım
    bu kez oyunda başkası var yazısı çıktı ok dedim şifre yanlış dedi
    bi daha denedim hiç dokunmadan şifreye oyuna girdim

harbi oyun kafayı sıyırdı ice
  • paraları silmemişler ben 5k pod satmıştım parası ve podu yapacak malzemeler bana geri gelmiş adamın podlar silinmiş bu rollback bana yaradı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.