Arkadaşlar role nedir aracın çalışmasına ne etkisi olur araştırdım ama bulamadım.Swiftimde motor ısındıktan sonra geç çalışma olayı var.Lpg servisindeki arkadaş elektrik çok çekiyordur lpg sistemi role takalım dedi.Ama bu role nereye takılıyor ne işe yarıyor detaylı bir bilgi bulamadım.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
arkadaşlar gerçekten ustalarımız şu arabaya lpg taktıracağım denildiğinde cevap veripte sistemle ilgili soru sorulduğunda cevap vermiyor merak etmeye başladım.Direk reklam mı yapılıyor yoksa konu hakkında bilgi mi veriliyor bende düşünmeye başladım.
merhaba; Röle Elektirik anahtarlarındaki fazla akım yükünü alan, ayrıca tetikleme yapabilen Elektrik & Elektonik PARÇASIDIR. FAKAT SİZİN ARACINIZDAKİ SORUNU ÇÖZMEYECEKTİR. YANİ NE ALAKA? LPG SİSTEMİNE RÖLE TAKMAYIDA YENİ DUYDUM !! Aracınız karbüratörlü sistemdir ısınınca regülatör üstündeki kesici sıkışma yapıyordur ve geç gazı veriyordur. çaresi ya kesiciyi değiştirt bobin ile beraber yada komple regülatörü değiştirt.Regülatör yani (Kafa-Beyin) Ayarınada Dikkat edilmesi lazım regülatör üstündeki ince ayar vidası açık kalmadan ayarlatınız.