Şimdi Ara

ByPass nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler bir şey soracaktım ben. Bazı oyunlarda Cheat Engine programını açınca ban yiyorsun. Fakat bunun önüne geçebiliyormuşsun. ByPass dedikleri bir olay var. Tam olarak ByPass nedir, nasıl yapılır? Hangi programla yapılır? Bilgi verirseniz sevinirim.

• ByPass'a ikinci bir yol oluşturup o yoldan sisteme giriş yapmak diyebiliriz en basit örneğiyle programcı database'inden senin üye olup olmadığını anlamak için şöyle bir kod yazmıştır.

select userName&&userPW where userName =userName and userPW=userPW
    if(data.Rows>1)

{
    sisteme gir();
    }

sende textbox'a "or '1=1'" yazarsın bu sefer uygulama senin girdiğin kodu kaynak kodunun devamı olarak görür ve 1 ile 1 in eşitliğine bakar eşit olduğu ve şartlardan biri sağlandığı için seni sisteme alır.

Not:Tabi hiçbir programcı bu kadar basit bir hata yapmaz
    Ayrıca bunu yapan bir program bilmiyorum ama araştırırsan bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: converttoint32

ByPass'a ikinci bir yol oluşturup o yoldan sisteme giriş yapmak diyebiliriz en basit örneğiyle programcı database'inden senin üye olup olmadığını anlamak için şöyle bir kod yazmıştır.

select userName&&userPW where userName =userName and userPW=userPW
    if(data.Rows>1)

{
    sisteme gir();
    }

sende textbox'a "or '1=1'" yazarsın bu sefer uygulama senin girdiğin kodu kaynak kodunun devamı olarak görür ve 1 ile 1 in eşitliğine bakar eşit olduğu ve şartlardan biri sağlandığı için seni sisteme alır.

Not:Tabi hiçbir programcı bu kadar basit bir hata yapmaz
    Ayrıca bunu yapan bir program bilmiyorum ama araştırırsan bulabilirsin.

Dediğinizi anladım. Fakat bir uygulama oyununda bunu nasıl gerçekleştirebiliriz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: thenemne1
    Dediğinizi anladım. Fakat bir uygulama oyununda bunu nasıl gerçekleştirebiliriz ki?

Uygulamalar ile web sitelerinin temelde mantığı aynı kullanıcı bilgileri database'de tutulur bilgisayardaki .exe uzantısı girdiğin ID ve şifreyi database'e gönderir (şifre istemeyen bir oyunsa mac adresi gönderebilir. ) sunucu bu gelen bilgileri database ile karşılaştırır ve eşleşme varsa içeri alır .
    kısaca database'e bir şekilde eşleşme gönderebiliyorsan sisteme giriş yapman mümkündür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tip31'in görevi nedir.
    11 yıl önce açıldı
    Fad nedir?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.