Şimdi Ara

rollback

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacklenen charlara ozel rollback gelebilir
    ilk mesajda genelleme yaptım premiumlara geliomuş sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HormonalDengesiz -- 8 Mayıs 2006; 11:26:04 >

• hacklenen char lar için char a özel rollback yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SmyrnA_

hacklenen char lar için char a özel rollback yapıyorlar.
    bi sürü char gitti.. herkes birbirini hacklemiş hrlde
    olympiada gm bile yok kim ugrascakki
  • quote:

Orijinalden alıntı: HormonalDengesiz

bi sürü char gitti.. herkes birbirini hacklemiş hrlde
    olympiada gm bile yok kim ugrascakki

Alıntıları Göster
    2 aydan beri charlar hackleniyor oyunu 2 ay öncesine alırlarsa senin 2 ay dan beri kastığın itemler , np ler , leveller hepsi gider o yüzden sadece premium lara chara özel rollback yapıyolar.
  • quote:

2 aydan beri charlar hackleniyor oyunu 2 ay öncesine alırlarsa senin 2 ay dan beri kastığın itemler , np ler , leveller hepsi gider o yüzden sadece premium lara chara özel rollback yapıyolar.

Alıntıları Göster
    2 aymı
    zz yazk premiumszlara o zmn

• quote:

2 aymı
    zz yazk premiumszlara o zmn

Alıntıları Göster
    ewt cok kotu bısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaTu

ewt cok kotu bısı

Alıntıları Göster
    Bnm charımda hacklendi ama premiumsuzum rollback gelmicekmi +6miragelerim scrollarım gelmicekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K2an

Bnm charımda hacklendi ama premiumsuzum rollback gelmicekmi +6miragelerim scrollarım gelmicekmi?

Alıntıları Göster
    benimkide hacklendi 3 hafta filan oluyodur ama bunu KO adminleri bilmiyor heralde sadece charla ilişkimi kestim
    preminyum da yok nolacak benim halim
    yeni chara başladım 1 haftada 50 LWL oldu pirest kasacaklar warsa pm atabilirler pirestim 960 buf 960 heal war
    yardım pls

• quote:

Orijinalden alıntı: Webmaster_M2

benimkide hacklendi 3 hafta filan oluyodur ama bunu KO adminleri bilmiyor heralde sadece charla ilişkimi kestim
    preminyum da yok nolacak benim halim
    yeni chara başladım 1 haftada 50 LWL oldu pirest kasacaklar warsa pm atabilirler pirestim 960 buf 960 heal war
    yardım pls

Alıntıları Göster
    ya arkadeaşlar bende hack yedım lobo pendantımm ve lycaon pendatım gıttı rollback gelecekmi!!! ve kac gun gerı aLINACAK HABER DOGRUMU !! BUNU NEYE DAYANARAK SOYLUYOSUN ROLLBACK GELCEK DİYE DOGRULUK DERECESI NEDIR HABERI NRDEN DUYDUN

• quote:

Orjinalden alıntı: HormonalDengesiz

hazırlanın millet rollback gelio kesin
    herkesin charlar hacklenmiş ya yazık walla inş gelir

KANIT??
  • quote:

Orijinalden alıntı: warrior_1679

ya arkadeaşlar bende hack yedım lobo pendantımm ve lycaon pendatım gıttı rollback gelecekmi!!! ve kac gun gerı aLINACAK HABER DOGRUMU !! BUNU NEYE DAYANARAK SOYLUYOSUN ROLLBACK GELCEK DİYE DOGRULUK DERECESI NEDIR HABERI NRDEN DUYDUN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: warrior_1679

_SmyrnA_ 'nın yazdıklarını oku..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    OKU BAKALIM TÜRKÇESİ DAR HORMONALDENGENİZ SMYRA NE DİYO SADECE PRE LERE ÖZEL ROLLBACK GELİO İSTEDİĞİ TAKTİRDE BU 1 KANIT OLMADAN ORTALIĞA BÖLE ASILSIZ DEDİKODULAR YAYMA MİLLETİ BOŞ YERE KARGAŞAYA SÜRÜKLEME BU 2 ZATEN FORUMA YENİ KATILMIŞSIN SANA İNANMAK BİRAS ZOR BU 3 HEPSİ Bİ YANA NİCKİN SENİ ELE VERİYOR BU 4

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ne hacklendim ne de dupe yaptım nede kimseyi hackledim
    oyunu bıraktım artık kasmıyorum sadece para kasıyorum 7/24 ticaret
    bugun itibari ile 4 banka charında toplam 14 milyar para oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: NetKing

ne hacklendim ne de dupe yaptım nede kimseyi hackledim
    oyunu bıraktım artık kasmıyorum sadece para kasıyorum 7/24 ticaret
    bugun itibari ile 4 banka charında toplam 14 milyar para oldu

Alıntıları Göster
    chara özel rollback yapılınca sadece item, experience ve np mi geri alınıyor?şifre ve mail adresi gibi bilgilerde mi geri sarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuterHeaven

chara özel rollback yapılınca sadece item, experience ve np mi geri alınıyor?şifre ve mail adresi gibi bilgilerde mi geri sarıyor ?

Alıntıları Göster
    evet şifreni anahtar sorunu e-mail adresini deiştiriyorlar ama çok kaymaklı müşterisi olman lazım knight cash alıyo olman lazım vede premium.vede itemler ve exp ler geri geliyor hacklendiği tarihe geri alıyorlar charı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuterHeaven

Alıntıları Göster
    sadece itemler geri alınıyo xp ve npye bişey olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoM_X

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

eğer hackleyen kişi np yi başka chara aktardıysa vede exp düşdüyse onlarıda geri veriyorlar diyorum ya isteğe bağlı olarak yapıyorlar.

• quote:

quote:

eğer hackleyen kişi np yi başka chara aktardıysa vede exp düşdüyse onlarıda geri veriyorlar diyorum ya isteğe bağlı olarak yapıyorlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

quote:

tamamladığın için teşekkürler

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    YA BEYLER MANESTE 63 VARRIORUM GITI RAPTOR 7 SHELLSET 7 LUPUS STR 9 LAR FALAN BIDE 1MILYAR PARA NASIL OZEL ROLL BAK ATTIRACAM YARDIM EDIN PR VAR BENDE

• quote:

Orijinalden alıntı: PigleT_TR

YA BEYLER MANESTE 63 VARRIORUM GITI RAPTOR 7 SHELLSET 7 LUPUS STR 9 LAR FALAN BIDE 1MILYAR PARA NASIL OZEL ROLL BAK ATTIRACAM YARDIM EDIN PR VAR BENDE

Alıntıları Göster
    LUTFEN YARDIM ETSIN BIRIS NOLUR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.