Rom yüklemeye çalışırken no space left on device hatası alıyorum. Sd karttan yükleme yapıyorum ve kart bomboş sadece rom var. Nasıl çözebiliriz bu durumu? tablet , volar t-703 , volar t701 romu atıyorum. Özellikleri birebir aynı.
quote:Orijinalden alıntı: wendolin Rom yüklemeye çalışırken no space left on device hatası alıyorum. Sd karttan yükleme yapıyorum ve kart bomboş sadece rom var. Nasıl çözebiliriz bu durumu? tablet , volar t-703 , volar t701 romu atıyorum. Özellikleri birebir aynı. Hafıza yok diyor. Ilk wipe data yap öyle atmayı dene. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Fatih617 quote:Orijinalden alıntı: wendolin Rom yüklemeye çalışırken no space left on device hatası alıyorum. Sd karttan yükleme yapıyorum ve kart bomboş sadece rom var. Nasıl çözebiliriz bu durumu? tablet , volar t-703 , volar t701 romu atıyorum. Özellikleri birebir aynı. Hafıza yok diyor. Ilk wipe data yap öyle atmayı dene. hocam öyle yapıyorum zaten ama olmuyor
quote:Orijinalden alıntı: wendolin Rom yüklemeye çalışırken no space left on device hatası alıyorum. Sd karttan yükleme yapıyorum ve kart bomboş sadece rom var. Nasıl çözebiliriz bu durumu? tablet , volar t-703 , volar t701 romu atıyorum. Özellikleri birebir aynı. sd kartında sorun olabilir.telefon hafızasına at öyle dene