Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim kafa iyice karıştı ben simdi bu aurora 5.0 üstüne up21 forumber in hazırladığını kurcam direk yoksa dzo up20 kurmam gerek bide hangisini önerirsiniz up21 nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @AnıL.Gndqdu,
    dzo'nun güncellemesi (update21) şurada:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37672573&postcount=8497 Direkt update21'i kurmadan önce işinize yarayacak bir şeyler var.

@xxsavasxx2,
    Ben sevgili forumber'in yazdığı ve update21 üzerine kurulmalı dediği güncellemeyi kurmadım, kullanıcılar 'boot aşamasında cihazın döngüye girdiği hatası'nı belirttiği için. O güncelleme direkt update21'in üzerine gerekiyor. Aşağıda ise farklı bir yol var, benim de denediğim.

Karışıklık olmasın diye sırayla yazalım:
    -Aurora 5.0 update18 veya update18-entropy veya update19 vs. kulllanıyorsunuz sayalım.
    -Hangisini kullanıyorsanız kullanın şuradan update20'yi indirip kurunuz:http://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/list Bu update20 kablosuz ağ için bazı iyileştirmeler içeriyor. dzo yazıp yayıyor.
    -Batarya iyileştirmesi ve sistem kararlılığı için ezet'in yazdığı optimus kerneli şuradan indirmelisiniz:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135266 ezet, bunu aurora5.0_update20 kurulu cihazlar üzerine yazdığını söylüyor. Ayrıca bu, dzo'nun yazdığı update21'i de içeriyor.

Eğer forumber'in update21 üzerine yazdığı güncelleme için daha fazla detay veren kullanıcılar çıkarsa ben de kurmayı düşünüyorum uygun bir vakitte. Yazdığına göre o ezet'inkinden farklı ve yararlı yamalar içeriyor. Kuracaklar için bilgi: forumber'in yaması sadece kernel iyileştirmesi içeriyor. Yani ham aurora 5 kurup üzerine update20 kurup üzerine de bunu kuramazsınız. En az update21 kurulu olması gerekiyor. Ondan sonra forumber'in güncellemesi. İlk fırsatta yedek alıp ben de deneyeceğim.

Düzeltme: ezet'in optimus kernel'inin update21'i de içerdiğini bilmiyordum. Öğrendim ve bazı adımları kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnSplendidNinja -- 11 Şubat 2013; 0:39:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cgural

@AnıL.Gndqdu,
    dzo'nun güncellemesi (update21) şurada:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37672573&postcount=8497 Direkt update21'i kurmadan önce işinize yarayacak bir şeyler var.

@xxsavasxx2,
    Ben sevgili forumber'in yazdığı ve update21 üzerine kurulmalı dediği güncellemeyi kurmadım, kullanıcılar 'boot aşamasında cihazın döngüye girdiği hatası'nı belirttiği için. O güncelleme direkt update21'in üzerine gerekiyor. Aşağıda ise farklı bir yol var, benim de denediğim.

-Aurora 5.0 update18 veya update18-entropy veya update19 vs. kulllanıyorsunuz sayalım.
    -Hangisini kullanıyorsanız kullanın şuradan update20'yi indirip kurunuz:http://code.google.com/p/ics-aurora/downloads/list Bu update20 kablosuz ağ için bazı iyileştirmeler içeriyor. dzo yazıp yayıyor.
    -Batarya iyileştirmesi ve sistem kararlılığı için ezet'in yazdığı optimus kerneli şuradan indirmelisiniz:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135266 ezet, bunu aurora5.0_update20 kurulu cihazlar üzerine yazdığını söylüyor. Ayrıca bu, dzo'nun yazdığı update21'i de içeriyor.

Eğer forumber'in update21 üzerine yazdığı güncelleme için daha fazla detay veren kullanıcılar çıkarsa ben de kurmayı düşünüyorum uygun bir vakitte. Yazdığına göre o ezet'inkinden farklı ve yararlı yamalar içeriyor. Kuracaklar için bilgi: forumber'in yaması sadece kernel iyileştirmesi içeriyor. Yani ham aurora 5 kurup üzerine update20 kurup üzerine de bunu kuramazsınız. En az update21 kurulu olması gerekiyor. Ondan sonra forumber'in güncellemesi. İlk fırsatta yedek alıp ben de deneyeceğim.

Düzeltme: ezet'in optimus kernel'inin update21'i de içerdiğini bilmiyordum. Öğrendim ve bazı adımları kaldırdım.

sayende anladım eywallah

• 5.0 update21'de wifi (tethering) paylaşım çalıştırabilen var mı?
    barnacle v.s. pekçok programla da denedim ics içindeki orjinal gömülü tethering paylaşımı ile de denedim kablosuz yayın yapıyor ama hiçbir cihaz telefonun paylaşılan kablosuz ağına bağlanamıyor.
    anasayfada yazan data/misc/wifi altından hostpad.conf'u da sildim. sonuç değişmiyor? önerisi olan?
    Yayın gözüküyor. Telefonda normal gözüküyor. Ama bağlanabilmek ne mümkün?

Bu arada şarj konusu dışında update21 ile rom daha bir stabil gözüküyor. (boş ram miktarı güzel , restart problemleri gözükmüyor yaklaşık 48 saat oldu.)
    Yoğun kullanımda şarj 12-15 saat arası anca gidiyor. (wifi, 3G açık)

birkaç gün sonra farkı anlayabilmek için forumber'in yayınladığı kernel'i de deneyeceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: SrkNz

5.0 update21'de wifi (tethering) paylaşım çalıştırabilen var mı?
    barnacle v.s. pekçok programla da denedim ics içindeki orjinal gömülü tethering paylaşımı ile de denedim kablosuz yayın yapıyor ama hiçbir cihaz telefonun paylaşılan kablosuz ağına bağlanamıyor.
    anasayfada yazan data/misc/wifi altından hostpad.conf'u da sildim. sonuç değişmiyor? önerisi olan?

Bu arada şarj konusu dışında update21 ile rom daha bir stabil gözüküyor. (boş ram miktarı güzel , restart problemleri gözükmüyor yaklaşık 48 saat oldu.)

birkaç gün sonra farkı anlayabilmek için forumber'in yayınladığı kernel'i de deneyeceğim...

ben o sorundan çok çektim,zamanında da sordum ama cevabını gene kendim buldum
    yaklaşık 10 çeşit rom denedim ve gördümki kronik sorun olmuş bu telefonda,tabletle bi türlü bağlantı yapamıyordum
    ama teknik geliştirdim, tether 3g ve tablet wifisi kapalı,sonra 3ünü de aynı anda açıyorsun,sıralama şu,önce tether,sonra 3g ,sonra da tabletin wifisi
    bazen olmuyor ,birkaç kez denemen lazım, ip alamadığı için bağlantı olmuyor,bu nedenle birkaç kez denemen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

5.0 update21'de wifi (tethering) paylaşım çalıştırabilen var mı?

ben o sorundan çok çektim,zamanında da sordum ama cevabını gene kendim buldum
    yaklaşık 10 çeşit rom denedim ve gördümki kronik sorun olmuş bu telefonda,tabletle bi türlü bağlantı yapamıyordum
    ama teknik geliştirdim, tether 3g ve tablet wifisi kapalı,sonra 3ünü de aynı anda açıyorsun,sıralama şu,önce tether,sonra 3g ,sonra da tabletin wifisi
    bazen olmuyor ,birkaç kez denemen lazım, ip alamadığı için bağlantı olmuyor,bu nedenle birkaç kez denemen lazım

telefon varken update 18 entropy ile bende çalışıyordu ve bir kaç kez denedim. Barnacle da çalışıyordu. Ancak bazen diğer cihazlar pc yada telefon biri görse öteki görmüyordu.

• iyi günler arkadaslar;
    tlfonu yeterince orjinal romla kullandıktan sonra artık ics ye gecme vakti dedim ancak girişimlerim basarısız sonuclandı. size sorum önce dzo update20 yi yükleyip daha sonra update21 e mi geceyim. Yoksa direk up21 mi? ayrıca dzo 21 mi forumber 21 mi? Cevabınız için simdiden tskkur
  • İster "aurora 5 + update20+ ezet optimus kernel + update21" deneyin, ister "aurora 5 + update 20 + update 21 + forumber kernel" deneyin. (niye doğrudan aurora 5 + update 21 olmuyor, diye sorarsanız, bazı kullanıcıların sorunlarını öne sürebilirim. Hem u20 + u21 yapmak çok bir zaman kaybettirmeyecektir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise'

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Mahmut ve paradise, bilgilendirmeleriniz için teşekkürler...
    Sanırım barnacle'da çözüme yaklaştım gibi... barnacle daki sorunun kaynağını netleştirebilirsem ekran görüntüsü ile beraber paylaşacağım ama birkaç bilgisayar tablet telefon gibi cihazda daha deneme yapmam lazım...

Bakalım bu sefer çıkarız belki şu kablosuz paylaşım meselesinin içinden...

• biz de geçtik bakalım 4 den 5 e umarım pişman olmam.
  • optimus kernel ile telefon uçuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy344

quote:

Orijinalden alıntı: AnıL.Gndqdu

quote:

Orijinalden alıntı: crazy344

opera mini handler çalışıyorumu bu romda yükledim fakat açılmadı açabilen varmı ?

aynen ya gingerbread dan ayrıldığımdan beri kullanamıyorum...

halletim ben ilk operayı wifi ile nete bağlan gir sonra 3g üzerinen bağlan real host olarak gir ama hata alıyorum bazı sayfalarıda açamıyorum çözümünü bilen varmı ?

hocam bi ayrıntılı anlatırmısın ya ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

quote:

Update 21 çıkmış ->>>http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37672573&postcount=8497 Telefonum olmamasına rağmen sizden hızlıyım bee

up 21 ne gibi değişiklikler var

wifiyi kesin olarak çözdüğüne inanıyormuş. Yani öyle tercüme ettim ben :)

tam tersi.. ben bağlanamıyorum bile. ilk defa bu güncellemelede böle bişey geldi başıma. up21 yüklü. diğer güncellemelere göre gerçekten daha hızlı stabil ama wifi sorunu var. şifreyi gidiyorum "ip adresi alınıyor.." diyor. öyle kalıyor.. çözümü nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cgural

@AnıL.Gndqdu,

@xxsavasxx2,

suan upt21 kurulu bende, ama tekrar 18 kurup bu şekilde yapıcam daha iyi olması için.. bi sıkıntım var 21 de wifi çalışmıyor. bağlanamıyorum. şimdi diyelim: 18 i kurdum. sonra 20 yi kurdum sonra ezetin optimusunun kurdum. peki bunları kurarken her seferinde wipe işlemlerini yapcakmıyım yoksa hiç wipe işlemlerini yapimimmi? şimdi 21 yüklü 18 e geçerken wipe yapim. sonra diğerlerinde yapmim. Doğrumudur hocam? :)

• şuan, ezetinde paylaşmış oldugu kernelle beraber hepsini yaptım. ama up18 den sonraki güncellemelerde wifiyi kullanamıyorum... sorun bendemi yoksa güncellemelerdemi anlamadım çözüm için bi yardım edermisiniz? şuan up20 yazıyor ama ezein kernelide kurulu. gerci tel bilgilerinde cekirdek sürümü 3.0.8 yazıyor. neyse olay bu ama wifi kullanamıyorum yardım edermisiniz. "ip adresi alınıyor.." yazıp öyle kalıyor. ??
  • quote:

şuan, ezetinde paylaşmış oldugu kernelle beraber hepsini yaptım. ama up18 den sonraki güncellemelerde wifiyi kullanamıyorum... sorun bendemi yoksa güncellemelerdemi anlamadım çözüm için bi yardım edermisiniz? şuan up20 yazıyor ama ezein kernelide kurulu. gerci tel bilgilerinde cekirdek sürümü 3.0.8 yazıyor. neyse olay bu ama wifi kullanamıyorum yardım edermisiniz. "ip adresi alınıyor.." yazıp öyle kalıyor. ??

Şu an bende update20 + ezet kernel kurdum bir problem yok wifi sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

biz de geçtik bakalım 4 den 5 e umarım pişman olmam.

4'ten 5'e geçmek için hangi yolları izlememiz gerekir acaba?
    Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfenxx

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

biz de geçtik bakalım 4 den 5 e umarım pişman olmam.

4'ten 5'e geçmek için hangi yolları izlememiz gerekir acaba?
    Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

+1 Temiz kurulum nasıl yapılır 4.1 üstüne b528 mi yüklemek gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

şuan, ezetinde paylaşmış oldugu kernelle beraber hepsini yaptım. ama up18 den sonraki güncellemelerde wifiyi kullanamıyorum... sorun bendemi yoksa güncellemelerdemi anlamadım çözüm için bi yardım edermisiniz? şuan up20 yazıyor ama ezein kernelide kurulu. gerci tel bilgilerinde cekirdek sürümü 3.0.8 yazıyor. neyse olay bu ama wifi kullanamıyorum yardım edermisiniz. "ip adresi alınıyor.." yazıp öyle kalıyor. ??

Hocam bi problemi var mı son sürümün?

Bide antutuda ne yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Hocam bi problemi var mı son sürümün?

Bide antutuda ne yapıyor

Antutudan 4415 puan aldı hocam up20+ezet kernel yüklü

• 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.