Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhammetgulll

quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgulll

Miui v4 2.7.6 sürümü linkini paylaşacak bir arkadaş yok mu? Denemek istiyorum fakat hiçbir yerde link bulamadım.

Arkadaşlar u8800 için olanı indirin
    http://dl.dbank.com/c0zagnkmap
    ilerleyen saatlerde media fire upload edecegim

Verdiğiniz linkten güncel sürümleri her zaman takip edebilir miyim?

http://bbs.anzhi.com/thread-5008318-1-1.html
    Güncel sürümleri buradan takip edebilirsiniz.

• telefona Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v4.1 up. 1 kurdum, Ice Cream Sandwich yüklü iken şu sorun vardı : ekranın tam ortasına gelen bir yerlerde dokunmatik ile ilgili sorun yaşıyordum. root explorer ile bir takım düzenlemeler yaparken istediğim ekranın ortasına denk gelen bazı klasörleri açamadığımı gördüm. Ama ekranı yan döndürünce seçeneklerimi aktif edebiliyorum... Bunu Roma has birşey zannederek terra8800 v3.2 'ye geri döndüm. aynı sorunun dEvam ettiğini gördüm. stock rom B136 kurdum iki defa tüm wipe'ları yaptım, ama nafile... Daha iyi anlaşılması için başka örnek vereyim; üstteki power tuşuna bastığımızda çıkan menüden telefonu kapat seçeneğini seçiyorum, "telefonunuz kapatılacak, KAPAT-İPTAL şeçeneneklerinden hiçbirini aktif edemiyorum, çünkü ekran algılamıyor.
    Dostlar sizce ne olmuştur, ekranın bir bölümünün dokunmatiği bozulabilir mi?
    Ya bu telefonun 35 Romlarda şarj problemi de var, ikinci bir batarya aldım çoğunlukla harici adaptör ile şarj ediyorum.Ya da kendi adaptörü ile geceden sabaha kadar şarja koyuyorum şarj olmamış gibi görünmesine karşın telefonu kapatıp açınca şarj full oluyor ve gün boyu sıkıntısız kullanılıyor, enterasan ama böyle... servise gönderdim problemi çözmeden, hallettik diye gönderdiler, bir de şarj aletini 400mA şarj adaptörü ile değiştirmişler. Telefondan iyice soğudum anlayacağınız.
    Hatta bu şekilde almak isteyen olursa satmayı bile düşünüyorum. İki pil, biri üzerinde 3 adet ekran koruyucu film, kullanılmış siyah silikon muhafaza arka kapak ve 1 yıldan fazla garanti süresi ile tekliflere açığım....

• upupup
  • 2.7.6 indirme linki
    https://dl.dropbox.com/u/70345869/miui_u8800_2.7.6_qcsy7o0uj6_4.0.zip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

2.7.6 indirme linki
    https://dl.dropbox.com/u/70345869/miui_u8800_2.7.6_qcsy7o0uj6_4.0.zip

yukleyın daha iyi 2.7.4 den
  • Arkadaşlar bu Romu Kimse Çevirmeyecek Galiba bi Çeviri eklense şu Roma Tadından Yenmiyecek Kadar Güzel
  • Fix permission yapınca kulaklık sorunum çözüldü. Rom mükemmel çalışıyor. Birisi de artık şu dil sorununa çözüm bulsun artık sinirleniyorum bak Ama ing falan dinlemem kullanırım ben bunu Ayrıca xda daki crazy rom daha iyi gibi geldi bana. İçinde abuk subuk çince uygulamalar yok. Market vs. de eklenmiş olarak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 12 Temmuz 2012; 3:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Fix permission yapınca kulaklık sorunum çözüldü. Rom mükemmel çalışıyor. Birisi de artık şu dil sorununa çözüm bulsun artık sinirleniyorum bak Ama ing falan dinlemem kullanırım ben bunu Ayrıca xda daki crazy rom daha iyi gibi geldi bana. İçinde abuk subuk çince uygulamalar yok. Market vs. de eklenmiş olarak geliyor.

benım gozum tutmadı o adamı yuklemıyorum onun romlarını
  • quote:

Fix permission yapınca kulaklık sorunum çözüldü. Rom mükemmel çalışıyor. Birisi de artık şu dil sorununa çözüm bulsun artık sinirleniyorum bak Ama ing falan dinlemem kullanırım ben bunu Ayrıca xda daki crazy rom daha iyi gibi geldi bana. İçinde abuk subuk çince uygulamalar yok. Market vs. de eklenmiş olarak geliyor.

Crazy ROM 2.7.6 kullaniyorum. Permission Manager sorunum var. Program kapaniyor kendi kendine. Haliyle Root olamiyorum gibi gözüküyor. Titanium Backup yükledim bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar crazy rom kullanmayın ben kurdum 2 hafta önce çok kasıyordu. Geno çok az ama sağlam rom yapıyor bu miui v4 kullanın.

Edit: Bu arada içinde x5 setting var mı ? dahili hafızayı kullanmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 12 Temmuz 2012; 16:09:11 >
  • Genonun romu bana da daha iyi gibi geldi. Önce geno sonra crazy yükledim. Ekran geçişleri falan bir tuhaf. Tekrar genoya döneceğim. Marketi de yükleriz artık.
  • quote:

Genonun romu bana da daha iyi gibi geldi. Önce geno sonra crazy yükledim. Ekran geçişleri falan bir tuhaf. Tekrar genoya döneceğim. Marketi de yükleriz artık.

bencede ole yapın ekran gecıslerı cok kotu crazynın geno işi biliyor
  • Arkadaşlar 2.7.6 için gelen giden ses nasıl. Ek olarak radyo desteği var mı? Varsa herhangi bir şekilde restart yada hata problemi alan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alelingen

Arkadaşlar 2.7.6 için gelen giden ses nasıl. Ek olarak radyo desteği var mı? Varsa herhangi bir şekilde restart yada hata problemi alan oldu mu?

Avea kullanıyorum ses iyi, radyo var restart problemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

Orijinalden alıntı: alelingen

Arkadaşlar 2.7.6 için gelen giden ses nasıl. Ek olarak radyo desteği var mı? Varsa herhangi bir şekilde restart yada hata problemi alan oldu mu?

Avea kullanıyorum ses iyi, radyo var restart problemi yok.

tesekkurler
  • Root explorer ı nasıl silebilirim? ÇSistem uygulaması olduğundan yenisi yüklenmiyor. Çince olduğundan birşey de yapamıyorum
  • quote:

Root explorer ı nasıl silebilirim? ÇSistem uygulaması olduğundan yenisi yüklenmiyor. Çince olduğundan birşey de yapamıyorum

system > app klasörüne gir RootExplorer.apk sil sonra telefonu yeniden başlat
  • quote:

quote:

Root explorer ı nasıl silebilirim? ÇSistem uygulaması olduğundan yenisi yüklenmiyor. Çince olduğundan birşey de yapamıyorum

Dostum o kadarını bizde biliyoruz ama root exp çince. Neyse translate sayesinde hallettim
  • quote:

quote:

quote:

Dostum o kadarını bizde biliyoruz ama root exp çince. Neyse translate sayesinde hallettim

arkadaş doğru söylemiş ama eksik başka bir explorer programı kullanarak (örn. es file-Solid explorer) system-app içinden siler veya titanium backup ile direk kaldırabilirsinz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

quote:

quote:

quote:

arkadaş doğru söylemiş ama eksik başka bir explorer programı kullanarak (örn. es file-Solid explorer) system-app içinden siler veya titanium backup ile direk kaldırabilirsinz.

solid denedim ama silmedi o

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.