Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oqlahoma

quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

quote:

Arkadaslar bu rom.nasi kuruluyor once ne kurayim ne yapayim

Arkadaslar tekrar soruyorum

Arkadasim ben b518, b528 ikisininde üzerinden denedim. Sorun yok. Cwm 5.5.0.4, 5.0.2.7 ikisindede hata almadım. Tüm wipe işlemlerini ve mounts and stroageden format/system de yap sorun çıkmaz.

DOSTUM BAŞLIKTA ÖNCE HANGİSİNİ İNDİRİP KURAYIM 3 TANE LİNK VAR .35 3.0.8 BİDE BAŞKA LİNK VAR BEN 3.0.8 İNDİRECEM AMA SONRA BİTANE DAHA VAR ONUMU KURCAZ NE YAPÇAZ KAPAM KARIŞTI

En üsteki son sürüm 2.7.4 olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omer188

türkçeleştirilmiş Strings.xml dosyaları link

kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum şimdi bu nedir acaba romu kurduktan sonra biyere mi eklememiz gerekiyo romu türkçeleştirme yapılmışm oluyo acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum şimdi bu nedir acaba romu kurduktan sonra biyere mi eklememiz gerekiyo romu türkçeleştirme yapılmışm oluyo acaba

Hayır,apk ların içine gömülmesi gereken dosya oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

quote:

hmm tamm hocam anladım galiba apk ların içine gömmek derken şimdi mesela zipten romu açtım system / app açtık oradan örnek veriyorum Settings.apk nın içine girip miui-v4 tr paketinden de settins kalsörünü bulup içindeki res klasörünü romun içindekiylemi değiştiriyoruz yada res klasörünün içindekileri oraya mı ekliyoruz tabi bunu bütün apk lar için yapıyoruz doğrumudur hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

hmm tamm hocam anladım galiba apk ların içine gömmek derken şimdi mesela zipten romu açtım system / app açtık oradan örnek veriyorum Settings.apk nın içine girip miui-v4 tr paketinden de settins kalsörünü bulup içindeki res klasörünü romun içindekiylemi değiştiriyoruz yada res klasörünün içindekileri oraya mı ekliyoruz tabi bunu bütün apk lar için yapıyoruz doğrumudur hocam

Hocam bu dosyayı resources.arsc nin içine gömmeniz gerekiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu dosyayı resources.arsc nin içine gömmeniz gerekiyor

o dediğiniz dosyanın dizinini bulamadım ama neyse

peki bunu benim gibi fazla bilgisi olmayan birde yapabilirmi yani sadece o dosyayı oraya kopyalıyomuyuz başka birşey daha yapıyomuyuz

birde hocam indirdiğim romu zipten çıkartıyorum tekrar zip yapıyorum indirdiğim zip le kendi zip in arasında boyut farkları oluşuyor şıkıştırma yöntemini normal şeçiyorum

bunu sormamın amacıda şudur başka romların içinden alacağım apk ları kuracağım romada eklemek istiyorum ayarlarını vs falan işte onları hazır olsun istiyorum bundan

teşekkürler..

• apk yı açarken hata veriyor anlayamadım :S
  • bilgisayar üzerinden apklar açılıp içindeki dil klasorune eklecek dosyalar bunlar,sonra bu apklar yeni şekliyle toplanıp ziplenip cwm'den kurulum yapılcak,o ilk kısım için vakti olan ve bu işle tecrübesi olan biri lazım,ki zaten googlea yazınca bu ıslemlerın anlatımları yazıyor
  • Birisi yapsa da kullansak artık. Benim zamanım yok. Ayrıca paketleme için linux gerekli diye biliyorum.

• Elimde Türkçe dil dosyaları var,apk ları açıp,dil dosyasını ilgili yere koyup tekrar paketliyorumki bunlar hatasız bir biçimde gerçekleşiyor. Gel gelelim,ROM bootloop döngüsüne giriyor
  • Sanalpazar ile bir adet HUAWEİ İDEOS X5 alacağım.500-450-400 gibi fiyatlar vermeyin.Teşekkürler

• quote:

Elimde Türkçe dil dosyaları var,apk ları açıp,dil dosyasını ilgili yere koyup tekrar paketliyorumki bunlar hatasız bir biçimde gerçekleşiyor. Gel gelelim,ROM bootloop döngüsüne giriyor

naptınız hocam türkçe dili hakkında bi gelişme varmı yapabildinizmi bişeyler
  • 2.7.6 cıkmıs sanırsam !!!
  • O kadar adamız şu romu Türkçeleştiremedik gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

2.7.6 cıkmıs sanırsam !!!

2.7.4 den geçiliyor galiba sabah denerim.
    miui-ota-u8800-2.7.4-2.7.6-vzqaj2plwh-4.0.zip indirme linki:
    http://www.mediafire.com/?bkw3ya6rpqlor6d

EDİT:Denedim status 7 hatası verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 10 Temmuz 2012; 4:10:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

2.7.6 cıkmıs sanırsam !!!

2.7.4 den geçiliyor galiba sabah denerim.
    miui-ota-u8800-2.7.4-2.7.6-vzqaj2plwh-4.0.zip indirme linki:
    http://www.mediafire.com/?bkw3ya6rpqlor6d

EDİT:Denedim status 7 hatası verdi.

hmm tam versiyonu yukleriz olmadıysa
  • s.a. arkadaşlar

ilk sayfadaki
    miui_u8800_2.7.4_zri575bc0a_4.0.zip

https://docs.google.com/file/d/0B0ywGDXea9jMUUR1MXEyU1RqanM/edit?pli=1#

sürümüdü kuran ve kullanan varmıdır acaba nedir duum ses camera şarj konularında

teşekkürler...
  • Miui v4 2.7.6 sürümü linkini paylaşacak bir arkadaş yok mu? Denemek istiyorum fakat hiçbir yerde link bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgulll

Miui v4 2.7.6 sürümü linkini paylaşacak bir arkadaş yok mu? Denemek istiyorum fakat hiçbir yerde link bulamadım.

Arkadaşlar u8800 için olanı indirin
    http://dl.dbank.com/c0zagnkmap
    ilerleyen saatlerde media fire upload edecegim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgulll

Miui v4 2.7.6 sürümü linkini paylaşacak bir arkadaş yok mu? Denemek istiyorum fakat hiçbir yerde link bulamadım.

Arkadaşlar u8800 için olanı indirin
    http://dl.dbank.com/c0zagnkmap
    ilerleyen saatlerde media fire upload edecegim

Verdiğiniz linkten güncel sürümleri her zaman takip edebilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.