Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

Orijinalden alıntı: netfaruk

2.7.20

http://dl.dbank.com/c0i09zsx69

ne gibi degisiklik var

yeni hatalar var. bende tema yöneticisi çalışmıyor
  • Türkçe işini hallettim.Fakat sorunsuz çalışması için 2.7.13 e ait dil dosyaları lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

Türkçe işini hallettim.Fakat sorunsuz çalışması için 2.7.13 e ait dil dosyaları lazım.

bugun cıkarmı turkce
  • quote:

quote:

Türkçe işini hallettim.Fakat sorunsuz çalışması için 2.7.13 e ait dil dosyaları lazım.

bugun cıkarmı turkce

Şu 1 hafta içerisinde bile çıkacağını sanmıyorum.Dil dosyaları eski olduğu için, 2.7.13 ile uyumsuzluk gösteriyor.
  • bu nalet rom neden pin kodunu giridiğimde android durduruldu hatasını verip tekrarlıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

bu nalet rom neden pin kodunu giridiğimde android durduruldu hatasını verip tekrarlıyor ?

genokolar ın gözünden kaçan bir hata olsa gerek.
  • quote:

quote:

quote:

2.7.20

http://dl.dbank.com/c0i09zsx69

ne gibi degisiklik var

yeni hatalar var. bende tema yöneticisi çalışmıyor

OTA'dan yükselttim bir sorun çıkmadı.

• su romu neden tr cikarmazlar anlamam tam benim istedigim gibi kamera wifi 3 g cok iyi ama dil yok

• Ya bu adam gene çince uygulamayı doldurmuş romun içine. Root explorerla silemiyorum da bu sefer. R/w izin yeri yok. Es file explorer ve solid le denedim onlar da silemedi. Allah belanı versin geno
  • Gps calisiyor mu sizde arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Ya bu adam gene çince uygulamayı doldurmuş romun içine. Root explorerla silemiyorum da bu sefer. R/w izin yeri yok. Es file explorer ve solid le denedim onlar da silemedi. Allah belanı versin geno

Rootla ilgili bir sıkıntı var evet Adfree root yetkisi yok deyip çalışmıyor permission manager dan herşey düzgün.
  • quote:

quote:

Ya bu adam gene çince uygulamayı doldurmuş romun içine. Root explorerla silemiyorum da bu sefer. R/w izin yeri yok. Es file explorer ve solid le denedim onlar da silemedi. Allah belanı versin geno

Rootla ilgili bir sıkıntı var evet Adfree root yetkisi yok deyip çalışmıyor permission manager dan herşey düzgün.

Root isteyen programları kurarken son ekranda üstdeki kutucuğu işaretleyeceksin yoksa programı çalıştırınca permission manager hatası alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin288

quote:

quote:

Root isteyen programları kurarken son ekranda üstdeki kutucuğu işaretleyeceksin yoksa programı çalıştırınca permission manager hatası alırsın

Bilgilendirme için sağol bunu zaten biliyorum ve öyle yapıyorum, güncellemeden önce sorunsuz kullandığım adfree güncellemeden sonra rootla ilgili sorun çıkardı. permission manager de adfree rootlu görünüyor tüm izinleri var ama sıkıntı çıkardı. şimdilik ICS ye geri döndüm ama bi ara yine temiz bir kurulumla Miui kurarım.

• Bu romu kurmak istiyorum yalnız son güncelleme galiba sorun yarattı bir önceki sürümü kuruyorum?

Sekmeler karışmış pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiberay -- 22 Temmuz 2012; 22:19:09 >
  • Crowdin için ayrı bir hesap açtım.Çeviriye katılmak isteyenler Aşağıdaki linke tıklayarak çeviriye girebilirler. Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum;%1s3 gibi karakterlere dokunmayın! Hatırlatmak isterim,Çeviri için sadece 9 günümüz var,ondan sonra crowdin kapanıyor!

http://crowdin.net/project/miuiv4turkish-translation/invite
  • quote:

Crowdin için ayrı bir hesap açtım.Çeviriye katılmak isteyenler Aşağıdaki linke tıklayarak çeviriye girebilirler. Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum;%1s3 gibi karakterlere dokunmayın! Hatırlatmak isterim,Çeviri için sadece 9 günümüz var,ondan sonra crowdin kapanıyor!

Galaxy S2 gibi telefonlarda rom Türkçe. Neden onun xml lerini alıp kullanmıyoruz da baştan çeviriyoruz onu anlamadım.

• quote:

quote:

Crowdin için ayrı bir hesap açtım.Çeviriye katılmak isteyenler Aşağıdaki linke tıklayarak çeviriye girebilirler. Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum;%1s3 gibi karakterlere dokunmayın! Hatırlatmak isterim,Çeviri için sadece 9 günümüz var,ondan sonra crowdin kapanıyor!

Galaxy S2 gibi telefonlarda rom Türkçe. Neden onun xml lerini alıp kullanmıyoruz da baştan çeviriyoruz onu anlamadım.

2.7.13 sürümünde ne yazıkki Türkçe çevirisi düzgün çalışmıyor. Zaten tek istediğim Ayarlar uygulamasını Türkçeleştirmek,diğer uygulamaların Türkçe çevirileri mevcut bende

• quote:

quote:

quote:

2.7.13 sürümünde ne yazıkki Türkçe çevirisi düzgün çalışmıyor. Zaten tek istediğim Ayarlar uygulamasını Türkçeleştirmek,diğer uygulamaların Türkçe çevirileri mevcut bende

Diğerleri hazırsa sorun yok o zaman. Yalnız bazı çevirileri ics deki orjinal metinlere bakarak yaparsak iyi olur. ICS dekinin tamamen aynısı olmalı. %1$s
    gibi ifadeler doğru yere konmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 22 Temmuz 2012; 22:36:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Diğerleri hazırsa sorun yok o zaman. Yalnız bazı çevirileri ics deki orjinal metinlere bakarak yaparsak iyi olur. ICS dekinin tamamen aynısı olmalı. %1$s
    gibi ifadeler doğru yere konmalı

hadi ben basladım ceviriye devam bitircez 2 gune

• bu son sürümü yüklemeyinç çok hatalar var tema çalışmıyor fc hataları veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.