Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekleme: Arkadaşlar en yeni olan 2.7.20 sürümünde Permission Manager ın FC vermesi sorunu devam ediyor. Sorunu Şöyle halledebilirsiniz;

1.Permission Manager ı açın
    2.ROOT yetkisini açın
    3.ROOT erişimini kullanmak istediğiniz uygulamayı açın,Permission Manager kapanmaya zorla hatası verecektir.
    4.Kapasitif tuşlardan Home (Ev) tuşuna basarak Launcher a gelin
    5.Home (Ev) tuşuna uzun basarak RAM temizleyicisine girin ve RAM'ı temizleyin.
    6.Permission Manager ı açın,root erişimini isteyen uygulama listeye alınmış olacak,üzerine tıklayın ve "Allow" seçeneğini işaretleyin

Artık root erişimi isteyen uygulamayı kullanabileceksiniz
  • elite sx ics üzerine kurulu bi sistemmi bilgim yok o rom hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3dboy -- 24 Temmuz 2012; 0:56:10 >
  • Kullanan arkadaşlar gelen ve giden ses problemi yaşayan oldu mu?
    Bu miui 4' te de miui 2 de olduğu gibi mikrofonu açıp kapattığımız menuye girme sorunu varmı?
  • Bu düzenlenen yeni 2.7.20 de tema uygulanabiliyor mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemalowic

Bu düzenlenen yeni 2.7.20 de tema uygulanabiliyor mu peki?

Uygulanabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romu yükledim, şuan çok hoşuma gitti. root explorerla en başta root explorer'ı sildim (system>apps), sonra R.E 'ı bendeki apkayla yükledim.. backupımı yaptım, eski uygulamalarımı yükledim.. Sonra çince olan market, programlarımın güncel versiyonlarını buldu, root explorer ,soundhound gibi ücretli bikaç uygulamayı bu marketten güncelledim.. Güncel versiyonların çince olacağını düşünyordum fakat hiçbiri çince değildi
    2 haftadan beri crazymiui kullanıyordum ama geno'nun miui si şimdiden gözüme girmeye başladı. Kullandıkça geri bildirim yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemalowic

Romu yükledim, şuan çok hoşuma gitti. root explorerla en başta root explorer'ı sildim (system>apps), sonra R.E 'ı bendeki apkayla yükledim.. backupımı yaptım, eski uygulamalarımı yükledim.. Sonra çince olan market, programlarımın güncel versiyonlarını buldu, root explorer ,soundhound gibi ücretli bikaç uygulamayı bu marketten güncelledim.. Güncel versiyonların çince olacağını düşünyordum fakat hiçbiri çince değildi
    2 haftadan beri crazymiui kullanıyordum ama geno'nun miui si şimdiden gözüme girmeye başladı. Kullandıkça geri bildirim yaparım

+1. Bu romu miui isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Gercekten coknhos olmus. Auroradaki buglar var sade ayriywtten bug gormedim. forumber root yetkisi hatasi yasamis ben hic bir fc almadim suana kadar. Bu sefer olmus beyler miuiye gevme vakti gelmis bence.Sadece dil sorununu cozmemiz lazim. Herkes bir uygulama alirsa bu biter bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çeviri işlemi tamam,settings.apk ya ait Türkçe çeviri bittiği zaman yayınlayacağım.Fakat ne olur ne olmaz diye gelecek versionu bekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

Çeviri işlemi tamam,settings.apk ya ait Türkçe çeviri bittiği zaman yayınlayacağım.Fakat ne olur ne olmaz diye gelecek versionu bekleyeceğim

kendimiz çeviri yapmak istesek nasıl yapabiliriz sadece xml dosyasını site üzerinden çevirmek yeterli midir?
  • 2.7.13 den 2.7.20 ye geçmenin kolay bir yolu varmı?yani kurduğumuz programlar falan silinmese
  • quote:

Orijinalden alıntı: murti_sari

2.7.13 den 2.7.20 ye geçmenin kolay bir yolu varmı?yani kurduğumuz programlar falan silinmese

bir de bu rom 32 kernel üzerine kuruluyormuş galiba.Bende 35 kernel yüklü şimdi bu romu yükleyemeyeceğim demek mi oluyor
  • quote:

quote:

2.7.13 den 2.7.20 ye geçmenin kolay bir yolu varmı?yani kurduğumuz programlar falan silinmese

bir de bu rom 32 kernel üzerine kuruluyormuş galiba.Bende 35 kernel yüklü şimdi bu romu yükleyemeyeceğim demek mi oluyor

35 kernel tabanlı yükleyebilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

quote:

quote:

35 kernel tabanlı yükleyebilirsiniz?

tesekkurler
  • Alette acayip ram darboğazı var ya. Herhangi birşey yapıp (internet sayfası açmak, facebooka girmek gibi) home tuşuna basınca ana ekran 10 saniyede ancak geliyor. ics dede vardı bu durum. ama 32 kernel romlarda var mıydı hatırlamıyorum. Ben dahili hafızanın tamamını telefon hafızası olarak ayarlamıştım ondan olabilir diye şüpheleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Alette acayip ram darboğazı var ya. Herhangi birşey yapıp (internet sayfası açmak, facebooka girmek gibi) home tuşuna basınca ana ekran 10 saniyede ancak geliyor. ics dede vardı bu durum. ama 32 kernel romlarda var mıydı hatırlamıyorum. Ben dahili hafızanın tamamını telefon hafızası olarak ayarlamıştım ondan olabilir diye şüpheleniyorum.

biraz önce kurulum yapıp geri ics'ye döndüm çok güzel yapılmış fakat ağır çalışıyor
  • quote:

Ekleme: Arkadaşlar en yeni olan 2.7.20 sürümünde Permission Manager ın FC vermesi sorunu devam ediyor. Sorunu Şöyle halledebilirsiniz;

2.ROOT yetkisini açın
    3.ROOT erişimini kullanmak istediğiniz uygulamayı açın,Permission Manager kapanmaya zorla hatası verecektir.
    6.Permission Manager ı açın,root erişimini isteyen uygulama listeye alınmış olacak,üzerine tıklayın ve "Allow" seçeneğini işaretleyin

bu yöntem işe yaramıyor. daha açılışta phone hatası vermeye başlıyor. sim kartı çıkarınca rom çalışıyor. sim kartın kilidini eski bir telefonda bile kaldıramadım.(mahallenin berberine gidip eski tip telefon aradım :-)) çok ilginç sim kartsızmı kullanacaz romu. genonun işlerine akıl erdirmek zor. siz nasıl çalıştırdınız romu detaylı anlatırsanız iyi olur. çünkü permission manageri açmaya bile müsade etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 24 Temmuz 2012; 22:37:04 >

• turkcell ile internete bağlanmıyor arkadaşlar. apn turkeyi de denedim olmadı.Sıfırdan tekrar kurdum. hiç bir ayar yapmadan internete gireyim dedim yine olmadı Başka bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

quote:

Ekleme: Arkadaşlar en yeni olan 2.7.20 sürümünde Permission Manager ın FC vermesi sorunu devam ediyor. Sorunu Şöyle halledebilirsiniz;

2.ROOT yetkisini açın

bu yöntem işe yaramıyor. daha açılışta phone hatası vermeye başlıyor. sim kartı çıkarınca rom çalışıyor. sim kartın kilidini eski bir telefonda bile kaldıramadım.(mahallenin berberine gidip eski tip telefon aradım :-)) çok ilginç sim kartsızmı kullanacaz romu. genonun işlerine akıl erdirmek zor. siz nasıl çalıştırdınız romu detaylı anlatırsanız iyi olur. çünkü permission manageri açmaya bile müsade etmiyor.

MIUIv4 ne yazıkki PIN korumalı SIM leri tanıyamıyor,benim SIM PINsiz

• Ben seyi sorcam rehber e mesaja faln basınca acılısı uzun suruyo bunun bi cozümü varmı??
  • çince bu nasıl ingilizceye çeviricez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saw_ -- 24 Temmuz 2012; 23:13:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.