Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3dboy

Ben seyi sorcam rehber e mesaja faln basınca acılısı uzun suruyo bunun bi cozümü varmı??

Ben de onu diyorum işte. Ram kullanımı fazla ondan oluyor. 1gb ram lazım. Aynı sorun nette gezintiden sonra ana ekrana dönüşte de var. Ben dahili hafızayı artırdığım için oluyor sanıyordum ama sende de olduğuna göre onla alakası yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Ben seyi sorcam rehber e mesaja faln basınca acılısı uzun suruyo bunun bi cozümü varmı??

Ben de onu diyorum işte. Ram kullanımı fazla ondan oluyor. 1gb ram lazım. Aynı sorun nette gezintiden sonra ana ekrana dönüşte de var. Ben dahili hafızayı artırdığım için oluyor sanıyordum ama sende de olduğuna göre onla alakası yok gibi.

1 gb la alakası yok aslında hocam,genokolar optimizasyonu ayarlayamamış,yada ayarlamamış.Desire Z imde gayet güzel MIUIv4 kullanabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

turkcell ile internete bağlanmıyor arkadaşlar. apn turkeyi de denedim olmadı.Sıfırdan tekrar kurdum. hiç bir ayar yapmadan internete gireyim dedim yine olmadı Başka bu sorunu yaşayan var mı?

türkcell 3g kullanan birisi yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

quote:

1 gb la alakası yok aslında hocam,genokolar optimizasyonu ayarlayamamış,yada ayarlamamış.Desire Z imde gayet güzel MIUIv4 kullanabiliyorum

ics dede vardı bu sorun ama bu kadar belirgin değildi. Belki de temeli ona dayanan bir sorundur. Arama, mesajlar, diğer uygulamalar vs. hep geç açılıyor. Fitil etti artık. Kilit ekranında bile kasılma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 24 Temmuz 2012; 23:40:34 >

• Beyler şu an ics ye geri döndüm. Kendi launcheri yüklü. Çok daha seri çalışıyor. Aşırı yüklü bir internet tarayıcısında uzun süre gezersem ancak o zaman miuide olan şey oluyor. ama miui gibi her seferinde olmuyor. Touchwiz gibi başka launcher yüklesem belki biraz yavaşlar ama miui kadar olacağını sanmıyorum.

Romun ram yönetiminde ciddi sorun var. DH nin sitesini masaüstü modda açıp home tuşuna basın anlarsınız. Dialer mesajlar gibi uygulamalar da hep geç açılıyor. Bu hali ile kullanılacak gibi değil. Kesinlikle yüklemeyin.
  • quote:

Beyler şu an ics ye geri döndüm. Kendi launcheri yüklü. Çok daha seri çalışıyor. Aşırı yüklü bir internet tarayıcısında uzun süre gezersem ancak o zaman miuide olan şey oluyor. ama miui gibi her seferinde olmuyor. Touchwiz gibi başka launcher yüklesem belki biraz yavaşlar ama miui kadar olacağını sanmıyorum.

Romun ram yönetiminde ciddi sorun var. DH nin sitesini masaüstü modda açıp home tuşuna basın anlarsınız. Dialer mesajlar gibi uygulamalar da hep geç açılıyor. Bu hali ile kullanılacak gibi değil. Kesinlikle yüklemeyin.

ben iki haftadir kullaniyorum sorunda yasamiuorum ha telefonada abanmiyorum yani zorlayinca dedigin gibi kafayi yiyor ama jormal kullanimda iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellendi

2.7.27

http://m.dbank.com/xhtml/link/resource.jsp?id=c095u8afxs&opt=101&e_r_auth=1

• quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

Çeviri işlemi tamam,settings.apk ya ait Türkçe çeviri bittiği zaman yayınlayacağım.Fakat ne olur ne olmaz diye gelecek versionu bekleyeceğim

Hocam güncellendi.

• Miui launcher yerine novayla kullansak ana ekranın geç gelme sorununu çözer mi ki?

• Changelog Yokmu neleri düzeltmiş acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardlove_72

Changelog Yokmu neleri düzeltmiş acaba

Bilmiyorum hiçbir açımlama yapmamiş
    Ama önemli bi degisiklik olabilir OTAsı 12 mb

• yüklüyourm şuanda bakalım bişe anlıyacakmıyım
  • quote:

yüklüyourm şuanda bakalım bişe anlıyacakmıyım

hocam indirme adresi bozulmuş mediafire upload yapabilir misiniz.

not: genokolar "由于SYSTEM分区过小会导致最近两次MIUI更新产生很多问题,其实都不是ROM有问题,只是system分区太小,导致不能完整刷入ROM,所以建议大家都扩展一下你的system分区!具体方法查下论坛!" diye bişey yazmış google translate "SİSTEM bölümü bir çok problemle güncellemek son iki MIUI sonuçlanacaktır çok küçük, aslında, ROM bir sorunu var değil, sistem bölümü ROM komple fırça ile sonuçlanan, çok küçük, bu sistem bölümü genişletmek için önerilmektedir!Forum kapsamında soruşturma özgü yöntemleri!" diye çevirdi. bişey anlamadım

Ekleme
    Yeni link eklemiş
    http://m.dbank.com/xhtml/link/resource.jsp?id=c08w9a8783&opt=101&e_r_auth=1
    Sayfa mobilde üyelik istemiyor o yüzden mobil veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 28 Temmuz 2012; 13:24:44 >

• Sanırım benim yaptığım işlemi öneriyor. (Sistem alanını 300 MB ve data alanını 700 MB yapmak.)

İşlem çok riskli olduğundan herkese önermiyorum.

Riskleri azaltmak için işlemi CWM üzerinden otomatik yapan bir script hazırlamayı deneyeceğim. Olumlu sonuç alırsam paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 28 Temmuz 2012; 13:15:27 >
  • 2.7.20>2.7.27 OTA'sı nerdeki bunun.. veya direk 2.7.27yimi kurayım wipe işlemi yapmadan?
    Kuranlar bir gelişme olup olmadığını yazarlarmı lütfen.. ram konusunda sıkıntı var gerçekten, beni pek rahatsız etmiyor ama. Ram konusunda bi yenilik yapmışmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TerraMino

Sanırım benim yaptığım işlemi öneriyor. (Sistem alanını 300 MB ve data alanını 700 MB yapmak.)

İşlem çok riskli olduğundan herkese önermiyorum.

Riskleri azaltmak için işlemi CWM üzerinden otomatik yapan bir script hazırlamayı deneyeceğim. Olumlu sonuç alırsam paylaşırım.

ben paylaştım onu.
  • Yeni sürümde root explorera root yetkisi alamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

not: genokolar "由于SYSTEM分区过小会导致最近两次MIUI更新产生很多问题,其实都不是ROM有问题,只是system分区太小,导致不能完整刷入ROM,所以建议大家都扩展一下你的system分区!具体方法查下论坛!" diye bişey yazmış google translate "SİSTEM bölümü bir çok problemle güncellemek son iki MIUI sonuçlanacaktır çok küçük, aslında, ROM bir sorunu var değil, sistem bölümü ROM komple fırça ile sonuçlanan, çok küçük, bu sistem bölümü genişletmek için önerilmektedir!Forum kapsamında soruşturma özgü yöntemleri!" diye çevirdi. bişey anlamadım

Ekleme
    Yeni link eklemiş

Terra nında deiği gibi yeni sistem alanına gerek var demiş. romda aslında sorun yok sistem alanı küçük geliyor demiş. Benim paylaştığım partition ile rahat kullanılır o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

quote:

quote:

Ekleme
    Yeni link eklemiş

Terra nında deiği gibi yeni sistem alanına gerek var demiş. romda aslında sorun yok sistem alanı küçük geliyor demiş. Benim paylaştığım partition ile rahat kullanılır o zaman.

Evet öyleymiş system 221 mb
    Senin verdigin partitionla kullanıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

quote:

quote:

Ekleme
    Yeni link eklemiş

Evet öyleymiş system 221 mb
    Senin verdigin partitionla kullanıyorum.

benim verdiğim partition ile sorun olmuyor ise bende miuiye geçicem. system alanı artınca sorunlar düzeldimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan mobile -- 28 Temmuz 2012; 23:28:03 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.