Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

Şunu türkçe yapamadılar gitti. Neymiş arkadaş böyle la

Ben başlamıştım esasen browser kamera kişiler framework pusula launcher durum çubuğu mesajlar notlar ayarlar ve temaları türkçeleştirmiştim. http://miuiandroid.com/community/threads/miui-multi-lang-2-8-24-ics-jb.17825/ buradaki paketlerde çevirim mevcut hatta. Bu olay eskisinden de iyi oluyor hatta. Çünkü haftalık olarak güncelleniyor paketler vs. Hemde her telefon için ayrı ayrı indirmeler var. Araya bütünlemeler girdi o yüzden diğerleri kaldı bir süre. Ama bitiricem, hoş 4.1 androidli miui geliyor muhtemelen yine silbaştan yapmak gerekecek ama hayırlısı.

Valla bu işi senden başka becerebilen olmadı. O kadar adam denedi yapamadılar Ama Miui v4 ün ideos x5 de performansı çok kötü. Sanki bellekte hiçbirşey tutmuyor da herşeyi baştan çalıştıyor gibi. Telefon ikonuna basıyorsun 3 saniye sonra açılıyor. Bir programdan çıkınca ana ekrana dönüyorsun ikonlar çok geç geliyor. Birisi aradığında telefonu hemen cevaplayamıyorsun. Kullanması işkence.

4.1 de çeviriye gerek kalmaz umarım. Xiaomi mi two eğer diğer ülkelerde satılırsa zaten çoklu dil desteği olur.

Ben yapabiliorum,şu ana kadar yapmamamın sebebi PIN problemi çözülmediği için. Şimdi 2.8.17 yi indiriyorum.Multilanguage bir paket yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 30 Ağustos 2012; 12:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

quote:

quote:

Ben başlamıştım esasen browser kamera kişiler framework pusula launcher durum çubuğu mesajlar notlar ayarlar ve temaları türkçeleştirmiştim. http://miuiandroid.com/community/threads/miui-multi-lang-2-8-24-ics-jb.17825/ buradaki paketlerde çevirim mevcut hatta. Bu olay eskisinden de iyi oluyor hatta. Çünkü haftalık olarak güncelleniyor paketler vs. Hemde her telefon için ayrı ayrı indirmeler var. Araya bütünlemeler girdi o yüzden diğerleri kaldı bir süre. Ama bitiricem, hoş 4.1 androidli miui geliyor muhtemelen yine silbaştan yapmak gerekecek ama hayırlısı.

Valla bu işi senden başka becerebilen olmadı. O kadar adam denedi yapamadılar Ama Miui v4 ün ideos x5 de performansı çok kötü. Sanki bellekte hiçbirşey tutmuyor da herşeyi baştan çalıştıyor gibi. Telefon ikonuna basıyorsun 3 saniye sonra açılıyor. Bir programdan çıkınca ana ekrana dönüyorsun ikonlar çok geç geliyor. Birisi aradığında telefonu hemen cevaplayamıyorsun. Kullanması işkence.

4.1 de çeviriye gerek kalmaz umarım. Xiaomi mi two eğer diğer ülkelerde satılırsa zaten çoklu dil desteği olur.

Ben yapabiliorum,şu ana kadar yapmamamın sebebi PIN problemi çözülmediği için. Şimdi 2.8.27 yi indiriyorum.Multilanguage bir paket yapacağım.

2.8.27 linkini alabilirmiyim

• ben 4-5 gündür crazymiui v4 kullanıyorum ve oldukça memnunum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yapabiliorum,şu ana kadar yapmamamın sebebi PIN problemi çözülmediği için. Şimdi 2.8.17 yi indiriyorum.Multilanguage bir paket yapacağım.

Kimin çevirisini kullanıyorsunuz?

@Hobar Miuiv4ün geneli öyle. Incredible S'in resmi desteği var ama ondada performans düşük. Sevmeme rağmen kullanmıyorum o yüzden. Hoş sense4 her türlü bin basar ama. :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Y. -- 30 Ağustos 2012; 14:21:20 >

• quote:

TurkPDA nın
  • quote:

quote:

TurkPDA nın

Ben yine de devam ederim o zaman çeviriye :)) Zaten şu ayın 15inde bütlerim bitiyor o hafta muhtemeşlen geriya kalan herşeyi çeviririm.
  • quote:

quote:

TurkPDA nın

Yeri degil ama birsey sormak istiyorum. Whitelight b528 v2 romunu multiboot degilde normal olarak kurabilirmiyim birde ozellikleri nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün geno yeni sürüm çıkaracakmı bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardlove_72

bu gün geno yeni sürüm çıkaracakmı bilgisi olan varmı

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=11422&uk=3791923799#dir/path=%2FMIUIv4%2FMIUIv4%202.8.31

Gelmiş sonunda daha offical olarak yayınlanmadı sitesinde GENO'ya yollamışlar sanırım

• 2.8.31 versiyonu kurdum arkadaslar galıba bıraz daha hızlanmıs ve arama ekranı ve rehberın acılıs hızı artmıs en buyuk sorun du zaten umarım bozulmaz kullandıkca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3dboy

2.8.31 versiyonu kurdum arkadaslar galıba bıraz daha hızlanmıs ve arama ekranı ve rehberın acılıs hızı artmıs en buyuk sorun du zaten umarım bozulmaz kullandıkca.

Aynen hocam ciddi bir hızlanma var

• yukarıdaki linkte 2-3 çeşit son versiyon görünüyor.hangisini kuruyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skindiver

yukarıdaki linkte 2-3 çeşit son versiyon görünüyor.hangisini kuruyorsunuz?

U8800 2.8.31 155mb gibi bişey olmalı üstten 2. Sırada

• quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

yukarıdaki linkte 2-3 çeşit son versiyon görünüyor.hangisini kuruyorsunuz?

U8800 2.8.31 155mb gibi bişey olmalı üstten 2. Sırada

ok.teşekkürler..
    changelog u var mı bunun? fixlenen,eklenen şeyler filan??
  • quote:

http://miuiandroid.com/community/threads/miui-rom-2-8-31-changelog.17910/

Changelog
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

http://miuiandroid.com/community/threads/miui-rom-2-8-31-changelog.17910/

Changelog

Hocam rica etsem miui 2.3.7 ile miui v4 ü karşılaştırabilir misiniz?

• 2.8.31 de soyle bır problem yasıyorum tema degısmıyor ve kılıt ekranı duvar kagıdı da degısmıyor yardımcı olabılceke varmı...??
  • karar veremedim..bu mu daha iyi yoksa suan kullandigim crazymiui mi?

• whatsapp da bildirim sesini değiştirmeyi bilen var mı ? iğrenç bi bildirim sesi var ve programın içinden değiştirmek istediğimde tema yöneticisini açıyor. sırf bu bu yüzden miui kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3dboy

2.8.31 versiyonu kurdum arkadaslar galıba bıraz daha hızlanmıs ve arama ekranı ve rehberın acılıs hızı artmıs en buyuk sorun du zaten umarım bozulmaz kullandıkca.

yardımcı olun arkadaslar crazymıuı kurudm yıne aynı tema degısmıyor neden olabılır??
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.