Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

quote:

Orijinalden alıntı: akin288

2.8.10 sürümünde swap vardı systemden 70mb rama ekleniyordu geno 2.8.17 sürümünde kaldırmış benim system 360mb

systemden deik hafiza kartinda gizli klosor olusuyor.

bende systemde oluştu

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

arkadaslar son surum cok kotu geldi bana. sim kart gormedi telefon takilip durdu. dun oglen kurdum.

2.8.10 nu mu diyorsunuz 2.8.17 yi mi?
    2.8.10 diyosunuz gibi geldi bana.

2.8.17

arkadasım sana bir sorum olacak eğer cevaplarsan sevinirim.Miui rom kullanıyorum.Arama geldiğinde seçili zil sesi 2 kez çalıyor.Arama devam etmesine karşın 2.kez den sonra zil sesi duyamıyorum.Zil sesinin devamlı çalması için ne yapmak gerekir?

• geno bugün yeni rom yayınlamadı geliştiricilerde bir bir bırakıyor u8800'ü artık değiştirmenin vakti geldi galiba destek kalmadı.
  • xda daki crazy miui versiyonunu yükledim az önce..şuanlık iyi gidiyo..multilang olmasına rağmen ayarlar kısmı bazıları çince,bazıları ingilizce duruyor.bir de ilk sıkıntı açılışta pin giriyorsanız onu iptal edin.tel öyle açılıyo..bakalım biraz kurcalayınca ne olacak.yazarım buraya
  • temaları ındırıyorum succesfully applied yazıyor fakat hiçbirşey değişmiyor herşey aynı kalıyor nedendir
  • rom şuan için oldukça memnun edici..istediğim tek bişey var..arama tuşuna nasıl ekran kilidi atanır?
  • Auroraya geri döndüm. Performansı çok kötü miui nin. Auroraya geçince telefon uçuyor gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Auroraya geri döndüm. Performansı çok kötü miui nin. Auroraya geçince telefon uçuyor gibi geldi

crazymiui denedin mi hobar? 2 gündür kullaniyorum ve hiç fena degil performansi..

• quote:

Auroraya geri döndüm. Performansı çok kötü miui nin. Auroraya geçince telefon uçuyor gibi geldi

Son sürümde ciddii bir hızlanma var denemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Tamam işte o hızlanmış hali auroranin yarısı etmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Tamam işte o hızlanmış hali auroranin yarısı etmez

Kanıma girdin bak şimdi

• Dün ben de CrazyMiui!yi denedim.Rom güzel ama yavaş.LegoLaSH'ın Miui'leri daha hızlı.
  • bu rom da ses tuşlarıyla uyanmayı aktif edebiliyormuyuz ?

edit: buldum
    settings/button/volume rocker wake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -mehmet- -- 29 Ağustos 2012; 0:20:26 >
  • Türkçeleştirildi mi bu rom?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinnitem1

Dün ben de CrazyMiui!yi denedim.Rom güzel ama yavaş.LegoLaSH'ın Miui'leri daha hızlı.

LegoLaSH ın MIUI leri GB,CrazyMIUI ise ICS. Ayrıca LegoLaSH ın MIUI leri sbasil'in MIUI leri üzerine yapıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

Dün ben de CrazyMiui!yi denedim.Rom güzel ama yavaş.LegoLaSH'ın Miui'leri daha hızlı.

LegoLaSH ın MIUI leri GB,CrazyMIUI ise ICS. Ayrıca LegoLaSH ın MIUI leri sbasil'in MIUI leri üzerine yapıldı.

ics tabanlı miuiler sorunlu. Kilit ekranı bile kasiyor. Arama gelince arama arayüzü yüklenene kadar telefon 3 kere çalmış oluyor. Nette gezip home tuşuna basınca ana ekran 10 saniyede ancak yükleniyor... vs vs vs

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

ics tabanlı miuiler sorunlu. Kilit ekranı bile kasiyor. Arama gelince arama arayüzü yüklenene kadar telefon 3 kere çalmış oluyor. Nette gezip home tuşuna basınca ana ekran 10 saniyede ancak yükleniyor... vs vs vs

Ben crazymiui yi çok begendim..2-3 fixlenecek noktasi var.ses tuslari ile uyanma bazen yok oluyor,sarj olayini iyilestirmek istiyor,isteyene tam türkçe paketi olmali..onlari yaparlarsa romlarin krali olur.

• quote:

Şunu türkçe yapamadılar gitti. Neymiş arkadaş böyle la

Ben başlamıştım esasen browser kamera kişiler framework pusula launcher durum çubuğu mesajlar notlar ayarlar ve temaları türkçeleştirmiştim. http://miuiandroid.com/community/threads/miui-multi-lang-2-8-24-ics-jb.17825/ buradaki paketlerde çevirim mevcut hatta. Bu olay eskisinden de iyi oluyor hatta. Çünkü haftalık olarak güncelleniyor paketler vs. Hemde her telefon için ayrı ayrı indirmeler var. Araya bütünlemeler girdi o yüzden diğerleri kaldı bir süre. Ama bitiricem, hoş 4.1 androidli miui geliyor muhtemelen yine silbaştan yapmak gerekecek ama hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Y. -- 30 Ağustos 2012; 2:47:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

Şunu türkçe yapamadılar gitti. Neymiş arkadaş böyle la

Ben başlamıştım esasen browser kamera kişiler framework pusula launcher durum çubuğu mesajlar notlar ayarlar ve temaları türkçeleştirmiştim. http://miuiandroid.com/community/threads/miui-multi-lang-2-8-24-ics-jb.17825/ buradaki paketlerde çevirim mevcut hatta. Bu olay eskisinden de iyi oluyor hatta. Çünkü haftalık olarak güncelleniyor paketler vs. Hemde her telefon için ayrı ayrı indirmeler var. Araya bütünlemeler girdi o yüzden diğerleri kaldı bir süre. Ama bitiricem, hoş 4.1 androidli miui geliyor muhtemelen yine silbaştan yapmak gerekecek ama hayırlısı.

Valla bu işi senden başka becerebilen olmadı. O kadar adam denedi yapamadılar Ama Miui v4 ün ideos x5 de performansı çok kötü. Sanki bellekte hiçbirşey tutmuyor da herşeyi baştan çalıştıyor gibi. Telefon ikonuna basıyorsun 3 saniye sonra açılıyor. Bir programdan çıkınca ana ekrana dönüyorsun ikonlar çok geç geliyor. Birisi aradığında telefonu hemen cevaplayamıyorsun. Kullanması işkence.

4.1 de çeviriye gerek kalmaz umarım. Xiaomi mi two eğer diğer ülkelerde satılırsa zaten çoklu dil desteği olur.

• Hiç denemedim şu romu
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.