Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -HybridTheory-

Hız olarak 2.3.7 MIUI daha hızlı olabilir fakat V4 her geçen sürümde hızlanıyor ve özellik bakımından V4 çok daha üstün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Hız olarak 2.3.7 MIUI daha hızlı olabilir fakat V4 her geçen sürümde hızlanıyor ve özellik bakımından V4 çok daha üstün

Çok teşekkürler, bir ay içinde son şeklini alır diye düşünüyorum, beklemekde fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler, bir ay içinde son şeklini alır diye düşünüyorum, beklemekde fayda var.

Bence denemekte de fayda var hocam Rom denemek iyi geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence denemekte de fayda var hocam Rom denemek iyi geliyor

batarya performansını nasıl buldun hocam? bana auroradan biraz fazla tüketiyo gibi geldi..kalibrasyon yapmama rağmen programlarla..

• quote:

Orijinalden alıntı: skindiver
    batarya performansını nasıl buldun hocam? bana auroradan biraz fazla tüketiyo gibi geldi..kalibrasyon yapmama rağmen programlarla..

Aynen hocam batarya sanki sömürülüyor gibi ama kurcalamadıkça sorun yok , kurcalasakta rahatlıkla günü çıkarır
  • 2.8.17 den 2.8.34 e geçtim pek bi fark göremedim
  • gece dayanamayıp kurdum, 2 saat kurcaladım ve yattım. rom çok leziz ve net hızı (download vs) harika ama hem şarj düşmanı hem de bellek yönetimi sakat.. o konularda az bi gelişme olsa daha başka romlara bakmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

gece dayanamayıp kurdum, 2 saat kurcaladım ve yattım. rom çok leziz ve net hızı (download vs) harika ama hem şarj düşmanı hem de bellek yönetimi sakat.. o konularda az bi gelişme olsa daha başka romlara bakmam..

Hocam şu modu kurmanızı tavsiye ederim (bellek yönetimini düzenliyor baya) , launcher'i kullanmazsanız kaldırırsınız

http://resim.donanimhaber.com/m_64611191/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64611191
  • Miui için volume wake up bulamadım var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

Miui için volume wake up bulamadım var mı acaba ?

settings > buttons > volume wake'i işaretleyin aktif olacaktır
  • quote:

quote:

Miui için volume wake up bulamadım var mı acaba ?

settings > buttons > volume wake'i işaretleyin aktif olacaktır

Çok çok sağol bunu bilmiyordum :)
  • Tek sorun kaldı oda kilit ekranı değişmiyor..
  • quote:

Tek sorun kaldı oda kilit ekranı değişmiyor..

Temalardan değiştirebilirsiniz hocam sorunsuz değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

şöyle bir site: http://miui.tr.gg ve böyle bit github: http://github.com/miuitr açtım. Güncelliyeceğim. Çoklu olarak el atalım. Miui ye gönderecem.

Hocam zaten MIUIv4 ün Türkçe ve Multilanguage dosyaları elimde mevcut

ama hangi versiyon icin. yeni versiyonda yeni stringsler oluyor. sende hangi surum icin yapilmis olanlar var.

Dostum 1-2 tane yeni eklenen özelliğin ingilizce olmasında pek sakınca yok. Olduğu kadarını koyun işte. Şu Türkçe işini kaç aydır kimse yapamadı.

Türkçe yi bekleyenler,aşağıdaki paketi hiçbir wipe işlemi yapmadan kurabilirmisiniz? Sadece (deneme amaçlı) ayarlar uygulamasını Türkçeleştirdim. 2.8.31 in üzerine kurun.

http://www.mediafire.com/?wp693ni5973085q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 3 Eylül 2012; 14:46:33 >

• quote:

quote:

Tek sorun kaldı oda kilit ekranı değişmiyor..

Temalardan değiştirebilirsiniz hocam sorunsuz değişiyor

Hocam benimkisi Crazymiui ondan olabilir ..
  • bir türlü root yetkisi veremiyorum. Permission managerden root yetkisinide açtım ama mesela x5 settings,es file,barnacle root yetkisi alamıyor bi türlü. Mesela açıyorum barnacle i Su bulunamadı gibisinden hata veriyor.
  • Arkadaslar 12.sınıf öğrencisi olduğumdan forumdan uzaklaşma kararı aldım. Ara sıra foruma girecem. Konuyu başkası devam ettirebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Arkadaslar 12.sınıf öğrencisi olduğumdan forumdan uzaklaşma kararı aldım. Ara sıra foruma girecem. Konuyu başkası devam ettirebilir mi?

Ben ettirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Arkadaslar 12.sınıf öğrencisi olduğumdan forumdan uzaklaşma kararı aldım. Ara sıra foruma girecem. Konuyu başkası devam ettirebilir mi?

Bende 12.sınıfa geçtiğim için fazla aktif olamayacağım ama uzaklaşma yapmıyacağım.Herkese başarılar...
  • Bende 12 oldum. İstenen karsilamiyacagim. YGS den 100 net çok az benim için. İlgilenenler bilir :(

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.