Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer188

root olayını nasıl hallediyoruz onu bilmiyorum superuserı google playden yukledim ama root yetkisi alamıyorum?

Aynen bende yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCHExx

quote:

root olayını nasıl hallediyoruz onu bilmiyorum superuserı google playden yukledim ama root yetkisi alamıyorum?

Aynen bende yapamadım

Kendiliginden rootlu ilk kez root gerektirecek durumda gelen ekranda en ustteki seçenege tiklayip onu acik yapmistim sorun yasamadim sizlerde oyle bisey gelmedimi?
    Ayarlara bi bakiyim bulursam yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlarda deil de permissions da var root izni,orda aciyorum,es file explorer icin root izni ver diyorum ama es file explorer'a girdigimde root izni alamiyorum

• quote:

Ayarlarda deil de permissions da var root izni,orda aciyorum,es file explorer icin root izni ver diyorum ama es file explorer'a girdigimde root izni alamiyorum

programı kurduktan sonra tamam a basmadan önce orda i trust this app diye bir seçenek var onu her program kuruşunuzda aktif edin yoksa normal bir izin isteyen bir uygulama bile çalışmayabiliyor.
  • wi-fi kullanırken bazen bağlıymış gibi görünüyo ama bağlantı kullanılamıyo,kapatıp açınca düzeliyo
  • Google play apk si alabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Google play apk si alabilir miyim

http://www.mediafire.com/?sv6w74ai8g1b6os google play apk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

quote:

Ayarlarda deil de permissions da var root izni,orda aciyorum,es file explorer icin root izni ver diyorum ama es file explorer'a girdigimde root izni alamiyorum

programı kurduktan sonra tamam a basmadan önce orda i trust this app diye bir seçenek var onu her program kuruşunuzda aktif edin yoksa normal bir izin isteyen bir uygulama bile çalışmayabiliyor.

benim root sorunum es file explorerdan kaynaklanıyo galiba, blackmarkt yükledim sonra root explorer kurdum onlarda izin verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

rom iyi bence miui v4 sonuçta :) en cok kamera uygulamasını cok begendim ben

Kamera uygulaması çok iyi ama 720p video çekmiyor
  • quote:

quote:

tesekkurler hocam ama bu kamerasi sadece 1.3 mp kalitesindr foto cekiyor

• miui_u8800_2.6.24.rc_dvp2ntabdm_4.0.zip versiyonun linki bulamadım XDA daki versiyon sanırım eski bir versiyon dl.bank ' dan indirmeye çalışıyorum ama 6-7 kb ile indiriyor indirmiş birisi upload edebilirmi ?
  • http://www.mediafire.com/?ux0ub68b9wyo303 bu yukardaki link, xda'daki eski versiyonu ben bu linktekini kullanıyorum şuan rom çok iyi bi wifi de sorun yasamıştım o da tekrar etmedi, ram'i temizledigimde 220'lerde dolanıyo , task manager'a girdiğimde dzoda 65 70lerde gördügüm ram miktarı bunda 130larda gezio oluyo
  • quote:

http://www.mediafire.com/?ux0ub68b9wyo303 bu yukardaki link, xda'daki eski versiyonu ben bu linktekini kullanıyorum şuan rom çok iyi bi wifi de sorun yasamıştım o da tekrar etmedi, ram'i temizledigimde 220'lerde dolanıyo , task manager'a girdiğimde dzoda 65 70lerde gördügüm ram miktarı bunda 130larda gezio oluyo

Teşekkürler Kernel olarak okuduğum için bakmamıştım o linke benim hatam :)
  • mesaj atamadığım için romu değiştirmek zorundayım orjinal rom yükleyeceğim mecburen
  • quote:

mesaj atamadığım için romu değiştirmek zorundayım orjinal rom yükleyeceğim mecburen

mesaj neden atamıyosun ? bnde sorun yok :/
  • quote:

quote:

mesaj atamadığım için romu değiştirmek zorundayım orjinal rom yükleyeceğim mecburen

mesaj neden atamıyosun ? bnde sorun yok :/

bilmiyorum ama döneceğim b528 e belki tekrar dönerim ilerde
  • quote:

quote:

quote:

tesekkurler hocam ama bu kamerasi sadece 1.3 mp kalitesindr foto cekiyor

Evet ama başka programlarla 5 mp oluyor
    Örnegin camera zoom fx indirmek

• wi fi gerçekten sorunlu bağlı gibi duruyo ama bi süre sonra kopuyo
  • oyunlarda (gangstar rio-temple run) bi sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer188 -- 28 Haziran 2012; 12:20:02 >
  • gereksiz :D bezdim bu rom lardan yaa orjinali varken adam gibi onu beceremiyorlar bizi ugrastiriyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.