Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

ses yokmu yeni versiyon miui cıktı geno yayınlar herhalde 1 2 saate

arkadaşım bilgiyi nerden ögrendin

facebookdan
  • Titanium manageri açamiyorum permisson manager durdu hatası veriyor ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 28 Haziran 2012; 23:27:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

arkadaşım bilgiyi nerden ögrendin

facebookdan

Dün Geno'nun yaptığı açıklama.

"U8800 of MIUIv4 seemingly be a lot of questions, in fact from the beginning to now belong to extend support, feeling good after all, the oil of the U8800. Hands of the machine Manduo, when reluctantly. So in particular that later determined not to U8800 any updates. Goodbye, U8800 oil! Thanks for the continued support!"

@WhiteLotus, Permission Manager'a girip uygulamaya root yetkisi ver.

• benim de ram uygulama yükleyince 85 mblara düştü ama no frillsi kaldırdım (ki zaten hic gerek yokmus) link2sdyle uygulamaları sdye tasıdım 170 180lerdeyim şimdi :)
  • en iyi rom
  • quote:

link verebilirmisin

• internet performansında sorunlar var bunlar giderilmeli

• Siz nova3 build prop yaparakmı açtınız bende checking lisance derken kapaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 29 Haziran 2012; 11:25:00 >
  • quote:

en iyi rom

Bu ROM mu? Yapmayın be hocam,Aurora dan daha kötü,şu anlık iyi geliyor olabilir fakat 1 hafta sonra ağırlaşmalar başlayacaktır.
  • aurora ics'deyken nasıl geçmem gerekiyor bu roma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

aurora ics'deyken nasıl geçmem gerekiyor bu roma

wipe data ve cache leri yapın daha sonra bu rom u kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

aurora ics'deyken nasıl geçmem gerekiyor bu roma

wipe data ve cache leri yapın daha sonra bu rom u kurun.

önce son cıkan cm7 denesem mi kararsız kaldım
  • ben yukledim 3.08 olanı çince oldu telefon allahtan burda çalışan bir çinli vardıda ona duzelttirdim haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdum

ben yukledim 3.08 olanı çince oldu telefon allahtan burda çalışan bir çinli vardıda ona duzelttirdim haberiniz olsun.

benimde öyle oldu deneyerek bulmuştum :) aslında zor deildi ayarlarda A harfi olan yerde en üstte dil seçeneği
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

en iyi rom

Bu ROM mu? Yapmayın be hocam,Aurora dan daha kötü,şu anlık iyi geliyor olabilir fakat 1 hafta sonra ağırlaşmalar başlayacaktır.

Kardeşim herkes oyun performansı olarak MIUIv4 Aurora'dan iyi diyor ama ben de durum tam tersi.En iyi oyun performansını şu ana kadar Aurora'da buldum.(LEWA için birşey diyemem).

Sence MIUIv4 ile Aurora'yı karşılaştırırsak durum ne?

Mesela dün @ elexogic le konuştuk.Bende Temple RUN kasılıyor resmen takılıyor oyun.Ama @ elexogic hiç takılma yok diyor.Bugün taban romu değiştirerek tekrar denedim ama durum aynı yani.Buna bir açıklama getirebilir misin?(Diğer oyunlarda aynı şekilde.MIUI v4 de Force GPU rendering i de denedim.Birşey değişmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

quote:

en iyi rom

Kardeşim herkes oyun performansı olarak MIUIv4 Aurora'dan iyi diyor ama ben de durum tam tersi.En iyi oyun performansını şu ana kadar Aurora'da buldum.(LEWA için birşey diyemem).

Mesela dün @ elexogic le konuştuk.Bende Temple RUN kasılıyor resmen takılıyor oyun.Ama @ elexogic hiç takılma yok diyor.Bugün taban romu değiştirerek tekrar denedim ama durum aynı yani.Buna bir açıklama getirebilir misin?(Diğer oyunlarda aynı şekilde.MIUI v4 de Force GPU rendering i de denedim.Birşey değişmiyor.

arkadaşım bu miui v4 telefondan telefona değişiyor galiba.Çünkü senin gibi oyun performası kötü diyenlerde var.
    bende oyun performansı gayet iyi telefonda boş ram miktarı 130 altına düşmüyor (nadiren düşüyo) ama 230 mbyi de gördüm
    asphalt6hd oyunda diğer romlardayken ana ekranını sol üst koşesin de(çikiş ve i harfi olan yerde) degişik çizgiler olurdu ama bu romda hiç sıkıntı yaşamadan çizgilerden eser yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

quote:

en iyi rom

İşte buna bende şaşırdım. MIUIv4 oyun konusunda,hele hele Asphalt6 gibi bir oyunda Aurora dan daha iyi olabilme imkanı yok gibi aslında. Yorumlara bakılırsa öyle olmuş. Eğer sadece sizde varsa, demekki telefondaki birşey işlemciyi zorluyor. Örnek olarak; Hafıza Kartındaki bir medya dosyası bozuk yada telefon tarafından zorlayacak bir niteliğe sahip.Telefonda bunları Galeri de thumbail yapmak için tarıyor, açmaya çalışıyor,açmaya çalışırkende işlemci harcıyor.Tamamen tertemiz bir kurulum yapın,daha sonra MIUIv4 ü kurun.Hiçbir uygulama kurmayın.Hafıza Kartını çıkarın,bir de böyle deneyin.

• Yeni sürümün oyunlarda iyi olması mümkün. Çünkü GPU sürücüleri daha yeni ve öncekilerden farklı.
    Ancak bellek yönetimi sorunu devam ediyor. Home tuşuna uzun basın ve gelen ekrandaki dolu belleğe dikkat edin. 360-380 MB gibi bir kullanım miktarı var ve akıllara zarar. Geno her ne yapmışsa, telefonun sisteme ayrılan 320 MB civarındaki belleğini 512 MB olarak göstermiş. Büyük ihtimalle SD kart üzerinde ek swap kullanıyor.

Ekstra swap kullandığına dair diğer işaret de telefonun ekranı açık olup da işlem yapılırken hep ısınması ve ısısının düşmemesi. Swap trafiği yüzünden batarya ömrünün de iyi olmayacağı kanaatindeyim.
    Swap trafiği yüzünden hafıza kartı sorunları yaşanması da mümkün. Çünkü erişim önceliği yüzünden problemler olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 29 Haziran 2012; 20:51:34 >
  • arkadaşlar herhangi bir uygulama açmaya çalıştığımda veya ayarlarda herhangi bir bölüme girmeye çalıştığımda ekranın kenarları kırmızı oluyor. kırmızı çerçeve oluşuyor yani. neden acaba bu sorun? yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparco_7000

arkadaşlar herhangi bir uygulama açmaya çalıştığımda veya ayarlarda herhangi bir bölüme girmeye çalıştığımda ekranın kenarları kırmızı oluyor. kırmızı çerçeve oluşuyor yani. neden acaba bu sorun? yardımcı olabilir misiniz?

Kırmızı çerçeveyi ayarlardan developer options dan strict mode enableyi kapatiyorsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.