Şimdi Ara

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.111
Cevap
5
Favori
37.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xrasimx

gereksiz :D bezdim bu rom lardan yaa orjinali varken adam gibi onu beceremiyorlar bizi ugrastiriyorlar

Orjinali varken ? V4 bu Rom yani ICS tabanlı MIUI , etrafta düzgün çalışan bir rom yok x5 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanoom -- 28 Haziran 2012; 13:15:23 >
  • o zaman radyo da çalışır bunda. xda da ics için yapılan terra'nın da kullandığı bir mod vardı. onu kurup deneyebilir misiniz? ics güzel ama miui bir başka :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtOzdmr

o zaman radyo da çalışır bunda. xda da ics için yapılan terra'nın da kullandığı bir mod vardı. onu kurup deneyebilir misiniz? ics güzel ama miui bir başka :)

auroradaki radyo romla beraber gelio zaten, aynen miui başka apex launcherla kullanıyorum aurora ics gibi de oldu çok iyi :)
  • Rom hakkında birkaç sorum var

1.Başta oyun ve müzik performansı nasıl ozellikle nova 3 gibi grafik ağırlıklı oyunları oynayabılen oldumu bu romda

2.home tusunda basılı tutuldugunda uygulamalar arasındakı gecıs ıcs gıbımı yoksa 2.3 tekı gıbımı

3.şu an dzo nun ics sindeyim wipe ve format işlemini yapıp direk geçilirmi kerneli kurmaya gerek varmı

4.dzo nun ics sinden geçenler memnunmu bu romdan
  • nova 3u bilmiyorum ama gangstar rio ve temple run'ı dzo ics'ye göre daha rahat oynadım,home tusuna basınca ics'deki gibi sağa sola sürükleyerek uygulamayı kaldırabiliyosun,wipe işlemlerini bilmiyorum ben 3 wipeyi de yaptım 528 cwm 5.0.2.7 kullanarak dzo ics'den geçtim,dzo ics'ye göre sarj olayı daha iyi olcak gibime geliyo sabahtan beri kurcalıyorum indirme yapıorum dzo ics'de olsam coktan sarja takmıstım bunda %20'lerde,apex de kurdum dzo icsnin aynısı oldu zaten üstüne bide miuinin görselliği geldi uygulama açıp kapatrken efekt koyabiliosun ki bende hiçl takılma falan yapmıyo,ram telefonda fazla uygulama yokken 220'lerdeydi şimdi 180lere indi ki buda yne dzo ics'ye göre çok iyi.ben bi wifi sorunu yasadım wifi baglantım varken bı sure sonra baglı gorundugu halde ınternete baglanmadı wifi kapatıp actım duzeldi. kısace ben tavsiye ederim dzo ics'den rahatlıkla gecebilirsinz

ekleme : ben 3.0.8 kernelli olanı kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer188 -- 28 Haziran 2012; 18:04:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omer188

nova 3u bilmiyorum ama gangstar rio ve temple run'ı dzo ics'ye göre daha rahat oynadım,home tusuna basınca ics'deki gibi sağa sola sürükleyerek uygulamayı kaldırabiliyosun,wipe işlemlerini bilmiyorum ben 3 wipeyi de yaptım 528 cwm 5.0.2.7 kullanarak dzo ics'den geçtim,dzo ics'ye göre sarj olayı daha iyi olcak gibime geliyo sabahtan beri kurcalıyorum indirme yapıorum dzo ics'de olsam coktan sarja takmıstım bunda %20'lerde,apex de kurdum dzo icsnin aynısı oldu zaten üstüne bide miuinin görselliği geldi uygulama açıp kapatrken efekt koyabiliosun ki bende hiçl takılma falan yapmıyo,ram telefonda fazla uygulama yokken 220'lerdeydi şimdi 180lere indi ki buda yne dzo ics'ye göre çok iyi.ben bi wifi sorunu yasadım wifi baglantım varken bı sure sonra baglı gorundugu halde ınternete baglanmadı wifi kapatıp actım duzeldi. kısace ben tavsiye ederim dzo ics'den rahatlıkla gecebilirsinz

valla super oldu bu kernel miui dahada iyi olcak TerraMino geri gelince bunu ucurur eminim

• quote:

nova 3u bilmiyorum ama gangstar rio ve temple run'ı dzo ics'ye göre daha rahat oynadım,home tusuna basınca ics'deki gibi sağa sola sürükleyerek uygulamayı kaldırabiliyosun,wipe işlemlerini bilmiyorum ben 3 wipeyi de yaptım 528 cwm 5.0.2.7 kullanarak dzo ics'den geçtim,dzo ics'ye göre sarj olayı daha iyi olcak gibime geliyo sabahtan beri kurcalıyorum indirme yapıorum dzo ics'de olsam coktan sarja takmıstım bunda %20'lerde,apex de kurdum dzo icsnin aynısı oldu zaten üstüne bide miuinin görselliği geldi uygulama açıp kapatrken efekt koyabiliosun ki bende hiçl takılma falan yapmıyo,ram telefonda fazla uygulama yokken 220'lerdeydi şimdi 180lere indi ki buda yne dzo ics'ye göre çok iyi.ben bi wifi sorunu yasadım wifi baglantım varken bı sure sonra baglı gorundugu halde ınternete baglanmadı wifi kapatıp actım duzeldi. kısace ben tavsiye ederim dzo ics'den rahatlıkla gecebilirsinz

teşekkürler indirip deniyeyim ozaman.
    edit: bendemı 3.0.8 i kurucam hangı kernelde oldugumu bılmıyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 28 Haziran 2012; 18:10:22 >

• ben kernel olayını bilmiyorum ama dediğim gibi wipe factory reset dahil 3 wipeyi de yapıp b528 cwm 5.0.2.7 ile geçtim şuan kullanıyorum :)
  • kurdum sorunsuz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 28 Haziran 2012; 19:27:32 >
  • Bazı root gereken uygulamalar açılışta FC veriyor çözümü permissions apps ordan programı seçip Trusted yapınca düzeltir(Manage kısmından root açık olacak tabiki)

• bu haftalarda cok saglam miui geliyor bu rc suruumdu cok iyisi gelcek 2 kat daha sorunsuz perofmanslı stabil kaynak saglam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymeister1

Bazı root gereken uygulamalar açılışta FC veriyor çözümü permissions apps ordan programı seçip Trusted yapınca düzeltir(Manage kısmından root açık olacak tabiki)

orası öyle de es file explorer'ın google playdeki son sürümünü indirince bi türlü root yetkisi veremedim kendisine diğer programlarda root sorunu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

bu haftalarda cok saglam miui geliyor bu rc suruumdu cok iyisi gelcek 2 kat daha sorunsuz perofmanslı stabil kaynak saglam :D

başka bi forumda da genel miui v4 türkçeleştirmesi çıkartacağını söylemiş birisi bu hafta içinde, bu rom çok iyi olucak :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bymeister1

Bazı root gereken uygulamalar açılışta FC veriyor çözümü permissions apps ordan programı seçip Trusted yapınca düzeltir(Manage kısmından root açık olacak tabiki)

orası öyle de es file explorer'ın google playdeki son sürümünü indirince bi türlü root yetkisi veremedim kendisine diğer programlarda root sorunu yok

Bilemiyorum ama root Explorer 2.19 sorunsuz :) Ayrıca romda mükemmel çok memnunum şuanda.

• benım ram 120 dan yukarı çıkmıyor o resımde nasıl o kadar yuksek olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

benım ram 120 dan yukarı çıkmıyor o resımde nasıl o kadar yuksek olmuş

3.0.8 kernel da boş ram miktarı yüksek
    2.6.35.7 kernel da düşüktü
    sen hangisini yükledin?
  • boş ram 222mb(3.0.8kernel)

[ROM]MİUİ V4 BY GENO 2.10.26
  • ses yokmu yeni versiyon miui cıktı geno yayınlar herhalde 1 2 saate
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

ses yokmu yeni versiyon miui cıktı geno yayınlar herhalde 1 2 saate

arkadaşım bilgiyi nerden ögrendin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.