Arkadaşlar rom yüklemek istiyorum yüklenimi aşagıdaki gibi fakat hiç bişey anlamadım bana anlatırmıınız ? -Cwm.zip indirin -Mount/Storage girin -Ordaki Mount Ve Unmountların hepsini(sdext) hariç unmount yazacak hale getirin. -Daha Sonra Hyperion Rom gibi vs. kullanıcısı iseniz format system diyin -Ana menüden Data ve Cache formatlayın. -İnstall From sdcard -Choose sdcard seçin -Oradan Sdcard'a attığımız nemesisonehd yazan dosyayı seçin - Yes diyin. - Karşınıza Bir Menü Gelecek - Burdan Next Next Next diyin Ve en son menüde Nemesis One'ı seçin -Next Dedikten Sonra Rebootla başlayan seçeneği işaretleyin. -Telefona Yüklenmesini bekleyin telefon otomatik olarak başlayacak. -Başladıktan ve tam olarak açıldıktan sonra(4-5 dakika siyah ekranda bekletecek sonra açılacak) -Telefonu kapatın. -SES ART + HOME(ORTATUŞ) + KAPATMA/AÇMA TUŞU - Yapın menüden install fromsd diyin - Cwm.zip seçin -Buradan Tekrar install from sd -Choose sdcard diyin -Ve nemesis Hd .zip'i seçin -Bu sefer herşeye Next diyin Ama Nemesis One Kernel(Bu dediğimi yapmassanız wifi çalışmaz) -Nemesis One Kernel Yüklendikten Sonra Reboot edin. -Telefonunuz 4.2.1 görüntüsüne ve çok hızlı ve şık bir rom'a sahip oldu.