Şimdi Ara

Rom sırasında SD Card gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende telefonumun sürümünü yükseltmek amaçlı böyle bir işe kalkıştım. Daha önce herhangi bir şey yapmamıştım zaten. İlk defa bugün yapmaya çalıştım. Sanırım başarısız oldum. Sorunuma geçiyim;

Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar. Yapılması gereken her şeyi yaptım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_49916326/tm.htm
    Bu konuda söylenen her şeyi harfiyen yaptım fakat format'lamadan önce Elite Rom'unu telefona kaydetmeyi unuttum. SD Card normalde kullanmıyordum, sonradan SD Card'a Rom'u atıp yapmayı denedim ancak oradan gözükmüyor. Ne yaptıysam olmadı. Sorun nerede olabilir acaba. Şuan telefonum hiç açılmyor.

• arkadaşlar durumum acil. telefonum açılmıyor çünkü. bir fikri olan varsa yazarsa çok memnun olurum.
  • Sorunu biraz karmaşık anlatmışsınız. Ama anladığım kadaryla cevaplamaya çalışayım.

Elite romu kurmak için telefonu CWM' de açtınız wipe vb işlemleri yaptınız. Format system vb yaptınız.

Elite romu kurmak istediğinizde zip paketinin sd kartta olmadığını farkkettiniz.

Elinize sd kart okuyucu olmadığı için de sd karta elite romu kopyalayamıyorsunuz.

Format system vb yaptığınız içinde orjinal romda açılmıyor.

SD kartı telefona takıp
    Telefonu CWM ile açın.

USB kablosunu bağlayın. Doanım bulundu vb yazarsa yüklemyi iptal edin.

Daha sonra mount & storage yi açıp mount USB storage seçin.

Bir müddet sonra bilgisayarda sd kart görünecektir. Elite rom zip paketini sd karta atın.
    İşlem bitince CWM de açılan ummountu seçerek SD kart bağlantısını kesin.

Ana menüye gelip advanced son reboot recovry yapın. Sonra install zip den sd karttaki elite rom paketini kurabilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Sorunu biraz karmaşık anlatmışsınız. Ama anladığım kadaryla cevaplamaya çalışayım.

Elite romu kurmak için telefonu CWM' de açtınız wipe vb işlemleri yaptınız. Format system vb yaptınız.

Elite romu kurmak istediğinizde zip paketinin sd kartta olmadığını farkkettiniz.

Elinize sd kart okuyucu olmadığı için de sd karta elite romu kopyalayamıyorsunuz.

Format system vb yaptığınız içinde orjinal romda açılmıyor.

SD kartı telefona takıp
    Telefonu CWM ile açın.

USB kablosunu bağlayın. Doanım bulundu vb yazarsa yüklemyi iptal edin.

Daha sonra mount & storage yi açıp mount USB storage seçin.

Bir müddet sonra bilgisayarda sd kart görünecektir. Elite rom zip paketini sd karta atın.
    İşlem bitince CWM de açılan ummountu seçerek SD kart bağlantısını kesin.

Ana menüye gelip advanced son reboot recovry yapın. Sonra install zip den sd karttaki elite rom paketini kurabilirsiniz :)

hocam ilgin için teşekkürler. cwm modunda mount and storage bölümünde mount usb storage'i seçtğimde şu hatayı alıyorum;

E:Unable to write tp ums lunfile(No such file or directory). 

bunun nedeni ne olabilir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sembek

bunun nedeni ne olabilir acaba?

Hocam SD kartı görmüyor olabilir. USB kabloyu ilk takınca U8800 bulundu gibi bir uyarı verdiyse ve bunu iptal etmediyseniz.
    İptal etmeden bağlantı sağlanmayabiliyor. (XP de) (Yada sürücüyü yükleyeceksiniz. Yüklemek şart değil)

Eğer ilk işlemi yapmanıza rağmen yinede görmüyorsa
    O işlemi yapmadan önce ana menüden advanced sonra reboot recovery yapar mısınız ?

Sonra yeniden mount yapmayı deneyin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 28 Şubat 2013; 18:46:04 >
  • hocam çok teşekkür ediyorum bilgilerin için, ilgin için. ama ne yaptıysam olmuyor hiç bişey anlamadım. içim sıkıldı artık her yere baktım dün geceden beri girmediğim site kalmadı ama sorunu hala çözemiyorum.. sonradan söylediklerini de yaptım ama bilgisayarım w7 ve usb yi bağladımda sadece bağlanma sesini duyuyorum. sağ altta usb'nin bağlandığı yada bilgisayar bölümünde usb bağlı oldugu gözükmüyor. mount usb storage'de hata hala aynı.
  • Hocam o zaman bir yerlerden kart okuyucu bulup dosyaları atarsın. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia M SD Card Oyun Yükleme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.