Şimdi Ara

Roman Neustadter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Roman hakkında ne düşünüyorsunuz. Kendini çok iyi geliştirmedi mi? sizce müdahaleleri pozisyon bilgisi ve en önemlisi takımı sahiplenmesi kimse bu kadarını beklemiyordu sanırım her ne kadar bu sezon fenerbahçe olarak kötü bir sezon geçirsekte Neustadter kötü sezonun iyilerindendi yada genel olarak fenerbahçede josef topal faktörü stoperlerin defolarını kapatıyor sizin fikirleriniz neler?

• Savunmanın en istikrarlı ismi bu sezon. Ayrıca hırslı ve yazdığınız gibi takımı sahiplenip elinden geleni yapıyor. Ben beğeniyorum. Yanına daha istikrarlı ve dengeli bir stoper alınırsa verimi artabilir.
  • Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdulrahman Çelebi derler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda milletin eleştirilerini hatırlıyorum yok vitaminsiz yok kız gibi yok apaçi bizim millet peşin hüküm vermeye alışmış o zaman da beğeniyordum şimdi de beğeniyorum
  • Hızı ve ayakları fena değil yumşak kalıyor bazen dezavantajı o birde full konsantre olması lazım en küçük bir konsantre eksikliği çok pahalıya patlıyor. Bu sene inanılmaz salak goller yedik.

Neto Roman Skertel Isla Şener İsmail Hasan hepside maç maç saçma sapan hatalar yaptı.O Gollerin yarısını yememiş olsak min 6 puan fazlamız vardı.
  • çok fazla kademe hatası yapıyo, stoper için fazla yumuşak ikili mücadelelerde vucudunu az kullanıyo itişe kakışa pek gelemiyo
    neustadterin yenildiğimiz akhisar maçından sonra kulübeden çıkamaması lazım ama işte al birini vur ötekine durumu var kadroda

Hele bi Ali Koç ve adam gibi scout gelsin, ben eminim kjaer kalitesinde gençler bulunur
  • Ligin tartışmasız en formda Stopperi şuanda yanındaki bomba biraz adam gibi oynasa çok daha farklı yerdeydik zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Henri Bienvenu Fenerbahçe´de
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mecburen stoper oynuyor. M.Topal'ın mecburi oynamasından kat kat iyi en azından. Iyi bir yedek.

• sezonun belki en kritik maçıydı

2. ve 3. golde Romana dikkat
  • Rus ligine 4-5m gibi bir paraya satilsa güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bruno alves,lugano,yobo,kaijer gibi stoperler gördükten sonra açıkcası çok yumuşak geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.