< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inonu88 -- 14 Aralık 2020; 15:43:13 > |
ROMANYA GUNLUGU ve RO Hk. Soru-Cevap Konusu
-
-
Vaybe 4 yil once bu konuyu yazdigimda asiri tutmustu simdi kimse sallamiyor -
Bence yazıyı okurken öldüler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yşaıyormusunuz 1 günde dizi gibi bitirdim tüm hayat hikayeni :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fuowyşaıyormusunuz 1 günde dizi gibi bitirdim tüm hayat hikayeni :D
Yasiyorum da, bu konuyu ilk actigimda 20-30 sayfa mesajla dolmustu sonra forum patlatti hikayemi tekrar atabildigim kadarini atmistim ben bile unuttum sonra bu 2. konuyu.
Ayni sekilde tutmadi o ilk etkisini kaybetti tabi. Ben de yazmayi biraktim talep gelirse devam edebilirim sonra bakalim.
-
hocam aradan 7 yıl geçmiş sizi okuyan kişiler bırakmıştır forumu ya da unutmuştur ben sizin hikayenizi dün öne çıkmışlarda gördüğüm için okudum amerika maceranızı oradan birisi ss almış romanya maceranızı da okuyup bitirdim devamı gelsin tutulur bence çok merak ediyoruz! bari evlendiniz mi onu söyleyin sonu yarım kaldı :)
-
Reis bir sey sorucam yardımcı olabilir misin
Romanya vatandaşlık kolay veriyor mu yoksa kasıyor mu
Anneannemin dedesi Romanyada doğmuş Kırım Tatarı. Bunun üzerinden bize vatandaşlık verirler mi ben 3. Nesili geçiyorum ama annem 3.nesil oluyor herhalde. Ona verseler de olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fuowhocam aradan 7 yıl geçmiş sizi okuyan kişiler bırakmıştır forumu ya da unutmuştur ben sizin hikayenizi dün öne çıkmışlarda gördüğüm için okudum amerika maceranızı oradan birisi ss almış romanya maceranızı da okuyup bitirdim devamı gelsin tutulur bence çok merak ediyoruz! bari evlendiniz mi onu söyleyin sonu yarım kaldı :)
Hocam yok evlilik fln ama hala kimseye ayni sekilde asik olamadim. Insan bir kere sever derler ya gercekten belki de dogru bilmiyorum. Guzel anilar var ama bende arada gorusuyoruz da bir ara yazarim belki bu konudan devam edebilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD
Reis bir sey sorucam yardımcı olabilir misin
Romanya vatandaşlık kolay veriyor mu yoksa kasıyor mu
Anneannemin dedesi Romanyada doğmuş Kırım Tatarı. Bunun üzerinden bize vatandaşlık verirler mi ben 3. Nesili geçiyorum ama annem 3.nesil oluyor herhalde. Ona verseler de olur.Hocam Romanya vatandaslik veriyor yani ugrasirsan bagin varsa aliyorsun cevremde o sekilde alanlar da oldu, yasayip zamanini doldurup alanlar da oldu.
Ama Romanya tarafinda guvenilir bir avukat bulman lazim isin bu tarafta kosturmasi var cunku. Hani Dedenin Annaanenenin fln bagli oldugu sehir hatta ilcede ki belediye binasiyla yazisip o belgeyi almasi lazim Romanya TR gibi degil uzuyor bu isler bizde 1dk da alabildigimiz Nufus kayit ornegini bile 1 hafta sonra ara hazirsa gelirsin diyorlar. O yuzden bazi seyler icin cok kosturmacasi olur biraz para da dokersin halledersin bagin varsa.
-
tamam hocam teşekkürler bekliyorum günlüğünüzün devamını
-
Anladim hocam çok teşekkürler cevap içinquote:
Orijinalden alıntı: inonu88Hocam Romanya vatandaslik veriyor yani ugrasirsan bagin varsa aliyorsun cevremde o sekilde alanlar da oldu, yasayip zamanini doldurup alanlar da oldu.
Ama Romanya tarafinda guvenilir bir avukat bulman lazim isin bu tarafta kosturmasi var cunku. Hani Dedenin Annaanenenin fln bagli oldugu sehir hatta ilcede ki belediye binasiyla yazisip o belgeyi almasi lazim Romanya TR gibi degil uzuyor bu isler bizde 1dk da alabildigimiz Nufus kayit ornegini bile 1 hafta sonra ara hazirsa gelirsin diyorlar. O yuzden bazi seyler icin cok kosturmacasi olur biraz para da dokersin halledersin bagin varsa.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X