Şimdi Ara

Romanya turistik vize randevusu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir acente aracılığı ile 26.11.2019'da romanyaya turistik vize başvurusunda bulundum. 02.12.2019da eksik belge (dilekçe istediler ne yapacaksın nerelere gitmeyi düşünüyorsun diye) başvurumu güncelledik, o zamandan bu yana randevum oluşturulmadı, bu gün konsolosluğun tel hattını düşürüp görevli ile konuşup durumumu anlattım doğum tarihimi gidiş amacımı ve telefon numaramı alıp gün içinde tarafıma ulaşacağını söyledi ve tabii ki ulaşmadı. Yapılabilecek başka bir şey var mıdır?
    26.12.2019'a bilet almıştım. Keşke bilet almayıp sadece rezervasyon yaptırsaydım. Yakın zamanda romanyaya vize başvurusunda bulunan var mı aceba?

• "Randevu oluşturmaktan" kastınız nedir? Ek belge verdiyseniz vizenizin çıkmasını beklemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 18 Aralık 2019; 8:42:31 >
  • cleanton kullanıcısına yanıt
    Hocam romanyadan vize almak için evraklarınızı mae.ro sitesine yüklüyorsunuz ve onlar size bir tarih veriyorlar. O tarihte görüşmeye gidiyorsunuz. İlk yüklenen evrsklardan sonra seyehat planımı özetleyen bir dilekçe yazmam gerektiğini söylediler. O dilekçe sonrasında mae.ro sitesinde durum beklemede, görüşme tarihi yok.
  • Şöyle bir bilgi var: " Romanya vizesi için tavsiye edilen en erken başvuru yapma tarihi: 90, en geç ise 45 gün önce olarak belirlenmiştir. Romanya vize başvuru randevularınızın onayı, Romanya Konsolosluğunun yoğunluğu ve Romanya vize başvurularınızın değerlendirme süresi gibi faktörleri göz önünde bulundurarak vize başvurunuzu 90 gün önceden gerçekleştirmeye özen gösteriniz."

Yani seyahatten en geç 45 gün önce başvurmak gerekiyormuş. Siz çok geç kalmışsınız.
  • cleanton kullanıcısına yanıt
    Hocam o bilgiyi göremedim, benim ilk başvuru sürem 32 gün önce zaten.
  • yarın yine telefon et.
  • Sakal yoluna gittim, yapacak başka bir şey yok 1000 tllik biletlerim yanacaktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.