Arkadaslar bu dizi hakikaten cok hosuma gidiyor her bolumu ayrı bir film gibi boyle kaliteli yapımları yayınladığı için cnbc-e'ye ne kadar tesekkur etsek azdır
quote:
Orjinalden alıntı: Ren Tao
Arkadaslar bu dizi hakikaten cok hosuma gidiyor her bolumu ayrı bir film gibi boyle kaliteli yapımları yayınladığı için cnbc-e'ye ne kadar tesekkur etsek azdır
hocam ne bu cnbc tapalım mı ama yine de yapım güzel
bana gore senaryonun patladıgından beri izlemiyorum,ne kadar guzel efektler olursa olsun nekadar o çagı iyi yansıtırsa yansıttsın,sehrin anahtarı sizde yani hazinesi ,hazineyi alıp askerlerinize ulasacaksınız,bu arada da sehri sezara bırakıyorsunuz ancak ona yardımın gelmesinden çok once siz askerlerinizle geri donup onu alasagıya edip tekrar egemenliğinizi yani senatonun egemenliğini kurabiliyorsunuz zira sezarın adamları çok otede , peki ne oluyor yan yatıyor çamura batıyor siz sezarın askerleri gelmeden hazineyi sehir dısına çıkaramıyorsunuz,ve de adamlarınıza altınları veremiyorsunuz,olacak iş mi?gece uykular kacar senaryolar yapılır,altınlar sezara kaptırılmaz benim için bitti,bir turlu diziye konsantre olamıyorum,sanırım uzerinden iki bolum geçti izlemedim merak da etmiyorum