Şimdi Ara

Rome 2 nerden alabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı rome 2 yi ön sipariş veremedim ama param hazır. elden almaya karar verdim yarın gitsem bimeks - d&r de bulabilirmiyim ?

• Öncelikle ön sipariş edenlere yolladıkları için yarın bulabileceğinizi sanmıyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxst12

arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı rome 2 yi ön sipariş veremedim ama param hazır. elden almaya karar verdim yarın gitsem bimeks - d&r de bulabilirmiyim ?

Aralgameden pepsi koduyla 81 TL - 15 TL(Pepsi kapak kodu) 66 TL ye alabilirsin.Kargoda ücretsiz
  • TTNET'inwww.playstore.com sitesinden indirim kodu olarak level200 girerseniz %25 indirimli alabilirsiniz. TTNET abonesi iseniz 60 liraya geliyor ki su an daha ucuzu hic bir yerde yok, TTNET faturasina 12 taksite kadar yansitabiliyorsunuz, ya da kredi karti ile 66 liraya alabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxst12

arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı rome 2 yi ön sipariş veremedim ama param hazır. elden almaya karar verdim yarın gitsem bimeks - d&r de bulabilirmiyim ?

66tl ye kutulu ücretsiz kargoyla aralgameden al
  • evet aralgame'den kutulu, pepsi kampanyası ile 66tl, kargo ücretsiz olarak al.. en güzeli bu bence de
  • pepsi kodu nerede var? 1lt kola kapağında filan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.