Şimdi Ara

Rome serverında 80 char satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vv3nom -- 11 Temmuz 2007; 22:38:53 >

• resim koymazsan konun kilitlenir veya silinir
  • bi sn koyuyorum
  • Mag balance %98 mi ?
  • Phy defance güzel ama mag çok kötü sun sworda dayanacağını sanmıyorum:).İnşallah satarsın:)
  • Bence Buffları basmış halinide koy o zmanki def. gözüksün bence ozman çok iyi def.'in olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: chelsea_fc

Phy defance güzel ama mag çok kötü sun sworda dayanacağını sanmıyorum:).İnşallah satarsın:)

ins satarsın ama 400 biraz abaretılı gibi geldi genede sen bilirsn
  • Açıkcası mag balance banada düşük gibi geldi.

Benim charda 10666 hp olduğu halde mag balance %102 vede phy balance %68. Galiba biraz str int eksiği var.Ayrıca bnm charda satılık

http://forum.donanimhaber.com/m_15348893/tm.htm
  • abartılı olan ne daha ne yapsın bedavaya mı versın ..uzerınde 3 parca sun var dıyor o sunları su almaya kalksan tane 150m den 450 m eder..450 m yı gercek parayla almaya kalksan 100m 40$-- ise 450m =180$ yapar..adam charı 180$ a satıyor..bedava bır fıyat...oyundan anlayan char almak ısteyen hemen alır bu charı zaten..fıyat bence cok ucuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calebkan -- 11 Temmuz 2007; 17:57:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: calebkan

abartılı olan ne daha ne yapsın bedavaya mı versın ..uzerınde 3 parca sun var dıyor o sunları su almaya kalksan tane 150m den 450 m eder..450 m yı gercek parayla almaya kalksan 100m 45$-- ise 450m =180$ yapar..adam charı 180$ a satıyor..bedava bır fıyat...oyundan anlayan char almak ısteyen hemen alır bu charı zaten..fıyat bence cok ucuz...

Char piyasası şu aralar çok düşük malesef. 400 ytl iyi bir fiyat ama char alan yok..
  • e tabı bu aralar alınmaz cunku herkes update ı beklıyor..yenı gelecek olan charlar bu charların fıyatlarını belırleyecek ..hangısı daha cok tutulacak bakalım?eger yenı charlar tutulmazsa avrupalı charlar bu charları bu fıyata cok zor bulurlar...
  • Turkiye de piyasa bu sekilde bunun sebebi de coluk cocuk agirlikli oyuncu profilimiz ...
    Uzerinde 3 parca sun olan farmi bitmis 80 lvl e 400 YTL bedavanin da otesinde ...
    Char alacak olsa cevremden biri hemen kap derdim ... Zira update sonrasi sun piyasasi cosacak ... Yeni skiller ile alelade itemli charlar simdiki gibi zor kesilmeyecekler ... Ayakta durmakta zorlanacaklar ... Su an iyi kotu set yapmis olan yatmiyorum yaf ben kesemiyorlar beni diye ortalikta geziyor ama yeni skiller ile durum boyle olmayacak ... iste sun itemler update sonrasi kendilerini gosterecek ...
  • iyi ama lan yok
  • char güzel ama bu piyasa alan yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.