Şimdi Ara

Rome total war 2 açılmama problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
49.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunu salı günü orjinal şekilde aldım , 2 gün oynadım ,
    bu sabah oyunu açmaya çalıştım , sabah açılmadı , bilgisayarda geri yükleme yaptım , oyunu sildim baştan kurdum yinede açılmıyor .
    Dün gece bilgisayar uptade yapmış , Microsoft Visual C++2010Service pack 1 gibi birşey , bundan olabilir mi başka birşey gelmıyor aklıma yaşayan bu problemi var mı ?

• problem ne yaptıysam düzelmedi ,
    Bende torrentden indiriyorum , eminim onda sorun yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lancelot84

problem ne yaptıysam düzelmedi ,
    Bende torrentden indiriyorum , eminim onda sorun yoktur.
    Problemin çözümünü yurtdısında bulduk yine ,
    Okumak isteyenler

Total War Forums
    Fixed the problem of the Stuck at the Sega logo.(well explained)
    http://forums.totalwar.com/showthread.php/78124-Fixed-the-problem-of-the-Stuck-at-the-Sega-logo.%28well-explained%29

• quote:

Problemin çözümünü yurtdısında bulduk yine ,
    Okumak isteyenler

Total War Forums
    Fixed the problem of the Stuck at the Sega logo.(well explained)
    http://forums.totalwar.com/showthread.php/78124-Fixed-the-problem-of-the-Stuck-at-the-Sega-logo.%28well-explained%29

Alıntıları Göster
    Eyvallah kardeşim.Sayende çözdüm ben de yabancı sitelere baktım ama bulamamıştım,Çok sağolasın.
    Ancak hatanın nedenini anlayamadım ben önce wcredistleri güncelledim sonra rome 2 appdata dan sildim.Sebebi save dosylarının crash olması mı yoksa wcredistin bozulması mı???

• quote:

Orijinalden alıntı: FrontLord

Eyvallah kardeşim.Sayende çözdüm ben de yabancı sitelere baktım ama bulamamıştım,Çok sağolasın.
    Ancak hatanın nedenini anlayamadım ben önce wcredistleri güncelledim sonra rome 2 appdata dan sildim.Sebebi save dosylarının crash olması mı yoksa wcredistin bozulması mı???

Alıntıları Göster
    Vallaha çözdükten sonra o kadar mutlu oldum ki , hiç problemi merak etmedim , tabi save olan oyun dosyanıda saklasaydın ,
  • quote:

Vallaha çözdükten sonra o kadar mutlu oldum ki , hiç problemi merak etmedim , tabi save olan oyun dosyanıda saklasaydın ,

Alıntıları Göster
    kardeşim banada anlatırmısın lütfen ne olur bendede aynısı oldu ama ingilizcem iyi olmadığı için anlayamıyorum lütfen buraya türkçe açıklamasını yazarmısın :( bende oynamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrrystaL

kardeşim banada anlatırmısın lütfen ne olur bendede aynısı oldu ama ingilizcem iyi olmadığı için anlayamıyorum lütfen buraya türkçe açıklamasını yazarmısın :( bende oynamak istiyorum

Alıntıları Göster
    XİR oyunun orjinal mi?
    Bu pek önemli değil fantezi için sordum :)
    Dinle;Oyunun orjinalse C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Total War Rome II\redist buraya gel ardından oradaki wcredist'lerin hepsini aç ve onarı seç.Orjinal degilse direk totalwar rome 2\redist'ten girersin
    2. olarak da Çalıştır kısmına %appdata% yaz çıkan klasörde (C:\Users\Kadir\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Rome2 Burayı bulucaksın appdatadan)Rome 2 adlı dosyayı tamamiyle sil.Olur umarım ben böyle yaptım hadi kolay gele :)...

• FrontLord F kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende redist programlarından x86-80-sp1 uyumsuz diyo yüklenmiyo onun yerine ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: melton35

kardeşim bende redist programlarından x86-80-sp1 uyumsuz diyo yüklenmiyo onun yerine ne yapabilirim
    Dediklerinizi uyguladım ama olmadı patch 3 ü yükledikten sonra bu hatayla karşılaştım oyuna tıklıyorum hiç bişey açılmıyo hata bile almıyorum :S
  • quote:

XİR oyunun orjinal mi?
    Dinle;Oyunun orjinalse C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Total War Rome II\redist buraya gel ardından oradaki wcredist'lerin hepsini aç ve onarı seç.Orjinal degilse direk totalwar rome 2\redist'ten girersin
    2. olarak da Çalıştır kısmına %appdata% yaz çıkan klasörde (C:\Users\Kadir\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Rome2 Burayı bulucaksın appdatadan)Rome 2 adlı dosyayı tamamiyle sil.Olur umarım ben böyle yaptım hadi kolay gele :)...

Benim çakma dediklerini yaptım olmadı ya of.
  • quote:

XİR oyunun orjinal mi?

Bende steam var ama oyun orjinal değil. Otomatik steamde oyunun ekranı açılıyor. Parayla alma bölümü. Bu nasıl iş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

XİR oyunun orjinal mi?

Bende steam var ama oyun orjinal değil. Otomatik steamde oyunun ekranı açılıyor. Parayla alma bölümü. Bu nasıl iş ya.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar.Benm oyununm orjinal değil.Update 3 kurudm fakat oyun açılmıyor.Hiç bir şey olmuyor.Yardım lütfen

• up
    aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

up
    aynı sorun

up bende de aynısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

quote:

up
    aynı sorun

up bende de aynısı var

oyunun orijinalse oyunu kaldır
    steamdeki rome2 klasörünü sil
    c:\users\appdata\roaming\ içindeki creative assemly dosyasını sil

ccleaner yükle regedit taraması yap oradaki oyunla ilgili kayıtları sil sonra steamden tekrar yükle

ben bu şekilde yaptım çalıştı
  • quote:

quote:

quote:

up
    aynı sorun

up bende de aynısı var

ccleaner yükle regedit taraması yap oradaki oyunla ilgili kayıtları sil sonra steamden tekrar yükle

orijinal değil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

up
    aynı sorun

up bende de aynısı var

orijinal değil.

Alıntıları Göster
    oyunu internetten korsan indirenler, indirme sırasında anti virüs programı açık ise program crack dosyasında bazı silmeler yapıyor. aynı sorun bende de vardı. anti virüs programınızı kapatın ve internetten crack dosyası indirip tekrar crack yapın. bu sefer çalışacaktır.

• lancelot84 kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR BÜYÜK BÜYÜK YAZACAM SESİMİ DUYUN YAHU.. 2-3 AYDIR SORUNSUZ LAPTOPTA OYNUYORDUM BU OYUNU YALNIZ ŞARJDAN ÇIKARTINCA KAPANIR BENİM MAKİNA. BİGÜN ŞARJA TAKMAYI UNUTMUŞUM TAM OYUN AÇILIRKEN KAPANDI. KAPANIŞ O KAPANIŞ. ÜŞENMEDİM GİTTİM ORJİNALİNE 100 TL PARA VERDİM. ÇOK ANLAMAM BİLGİSAYARDAN AMA KLAVUZA BAKA BAKA 3 CDYİ DE KURDUM. AMA GEL GÖR Kİ AYNI AÇILIŞTA KALIYOR. YA ARKADAŞLAR YARDIM EDİN.. İNTERNET ORTAMINDA SEVAP NE DENLİ BİLMEM AMA GEREKİRSE HESAP NUMARASINI GÖNDERSİN YARDIM EDENİ VALLAHİ GÖRECEM YAHU.
  • quote:

Orijinalden alıntı: partya

ARKADAŞLAR BÜYÜK BÜYÜK YAZACAM SESİMİ DUYUN YAHU.. 2-3 AYDIR SORUNSUZ LAPTOPTA OYNUYORDUM BU OYUNU YALNIZ ŞARJDAN ÇIKARTINCA KAPANIR BENİM MAKİNA. BİGÜN ŞARJA TAKMAYI UNUTMUŞUM TAM OYUN AÇILIRKEN KAPANDI. KAPANIŞ O KAPANIŞ. ÜŞENMEDİM GİTTİM ORJİNALİNE 100 TL PARA VERDİM. ÇOK ANLAMAM BİLGİSAYARDAN AMA KLAVUZA BAKA BAKA 3 CDYİ DE KURDUM. AMA GEL GÖR Kİ AYNI AÇILIŞTA KALIYOR. YA ARKADAŞLAR YARDIM EDİN.. İNTERNET ORTAMINDA SEVAP NE DENLİ BİLMEM AMA GEREKİRSE HESAP NUMARASINI GÖNDERSİN YARDIM EDENİ VALLAHİ GÖRECEM YAHU.
    Elimde rome total war 2 Emperor edition var.
    Steam den 1 yıl önce almıştım bol bol oynamış ve bırakmıştım ama şimdi yine indirdim ve yükledim. Ama gel gör ki yükledikten sonra launcher ekranı geliyor ve ekranda oyun yüklenmedi veya güncelleştirmeler devam ediyor olabilir diye bir yazı var bunun nedenini çözemedim. Sürücüler güncel ve oyunu indirip tekrar kurdum tüm güncellemelerini yaptım oyunun ama yine aynı yazı var.

Oyun orjinal ve paramla rezil oluyorum korsan olsa crack le falan çözülürde bu orjinal oyunlarda nasıl oluyor bu iş... Sonuçta steamden indirdim ve oynayamıyorum daha önce bu tarz bir sorunu company of heroes da yaşadım.

Lütfen Yardım edin. Herkes orjinal al kurtul der ben paramla rezil oluyorum.
    Valveye göre para veren tüm vatandaşlar hiç zorlanmadan oyunu oynayacaklar... (sistem özelliklerim 4 ghz i7 işlemci , 970 gtx 6 gb ekran kartı, 32 gb ram)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkocu -- 29 Kasım 2015; 17:43:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkocu

Elimde rome total war 2 Emperor edition var.
    Steam den 1 yıl önce almıştım bol bol oynamış ve bırakmıştım ama şimdi yine indirdim ve yükledim. Ama gel gör ki yükledikten sonra launcher ekranı geliyor ve ekranda oyun yüklenmedi veya güncelleştirmeler devam ediyor olabilir diye bir yazı var bunun nedenini çözemedim. Sürücüler güncel ve oyunu indirip tekrar kurdum tüm güncellemelerini yaptım oyunun ama yine aynı yazı var.

Oyun orjinal ve paramla rezil oluyorum korsan olsa crack le falan çözülürde bu orjinal oyunlarda nasıl oluyor bu iş... Sonuçta steamden indirdim ve oynayamıyorum daha önce bu tarz bir sorunu company of heroes da yaşadım.

Lütfen Yardım edin. Herkes orjinal al kurtul der ben paramla rezil oluyorum.
    Valveye göre para veren tüm vatandaşlar hiç zorlanmadan oyunu oynayacaklar... (sistem özelliklerim 4 ghz i7 işlemci , 970 gtx 6 gb ekran kartı, 32 gb ram)

Alıntıları Göster
    BEYLER BAYANLAR lütfen yardımcı olun bende eski bir total war müptelasıyım oyun orijinal steama tanıtıp yükledim.Gel gör ki öyle açılmıyor oyunun logosu donup kalıyor birkaç deneme yaptım olmadı.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.