Şimdi Ara

ROME TOTAL WAR ROMAYA SALDIRMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, sizleri biraz geçmişe götüreyim. Rome Total War 1 oynuyorum. Scipi ile başladım. Yakşalık 100Turn ve hatta daha uzun bir süredir oynuyorum. Ne zaman romaya veya diğer İtalyan ailelerine saldırmak istesem buna izin vermiyor. Romaya saldırmaya yetecek popülerite ve kuvvete sahip değilsin diyor. Arkadaşlar romaya saldırmak için nasıl bir kudrete sahip olmam gerekiyor?? :)) Yabancı forumlarda isyan çıkarın senatonun görevlerini yapmayın diyor; zaten yapmıyorum gene de olmuyor... Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• 2 secenek var

1)julii ailesini sec.
    2)cok sava yapıp yer kazan.Seviyen yükselsin

Oyunu satın mı aldın indirdin mi indirdiysen bana da link atar mısın?Rome Total War'ın ilk serisini cok seviyorum.2. Seri hoşuma gitmedi.Medieval 2 veya Total War Attila'yı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Handsome_Power kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim belli ki çok fazla toprak kazanmaktan başka çarem yok.
    Ben de ilk oyunu çok seviyorum bir nevi çocukluk anılarımı tekrardan yaşatıyor bana :))
    Şansıma dnr da 15liraya aldım
  • theflash266 T kullanıcısına yanıt
    Oyuna bide barbarian invasion paketini yükle fıstık gibi olur

Total War Attila Steam'da 20 tl'ydi %75 indirim vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marian Reformları olmadan o ailelere saldıramıyorsun diye biliyorum.
  • theflash266 T kullanıcısına yanıt
    Önce görevleri yapacaksın kendine senato'da bol bol yer kazanacaksın senato'da güçleneceksin sonra halk tarafına geliyoruz halkında desteği arttıkça belli bir kıvama geliyorsun. Sonra o işte sana görev yapma diyenlerin lafına gelelim baktın artık adamlara isyan edeceksin Senato görev verdikçe yapmayacaksın. Chance for Power diye bir uyarı gelecek sana! Elinde sağlam ordu varsa direk Roma'ya saldır yoksa limanlarını kuşat veya ordularını güzel bir yere çek onlar saldırsın üstüne...
  • Marian Reform'una gelmeden Senato'ya savaş açacak kıvama gelemez... Hile hurda kullanmadığını varsayıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.