Şimdi Ara

rome total war yükleme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dvd içinde disk 1 sisk 2 disk 3 var. disk 1 den yüklemeye başlıyor. daha sonra ikinci disk takın diye hata veriyor. ve bundan sonra yükelemeye devam etmiyor. bir türlü çözemedim nasıl devam edecek...

• bu hata dvd'nin icindeki dosyalarin aslinda ayri ayri cdlerde olmasi gerektiginden dolayi setup islemini duzenleyen dat dosyasinin dvd'dekileri algilayamamasindan olusuyor.. cozum icin masaustunde bir klasor ac dvd'nin icindekileri oraya at ordan yuklemeyi dene.. olur bence iyi eglenceler simdiden
  • Selamlar.

Arkadaş açıklamış bu durumu gidermek için öncelikle DVD içerisindeki tüm dosyaları bir klasöre çıkart ardındanda her cd için birer ayrı klasör açıp gerekli dosyaları yerine koy.2.CD'yi isteyince browse'tan 2. cd ve 3. cd'yi göstereek yapabilirsin.
  • arkadaşlar ilk olarak dvd deki dosyaları masaüstüne atın sonra oyunun dvd sini bilgisayara takın (kesinlikle dvd rom un içinde olması lazım dvd nin yoksa olmaz) sonra masaüstüne attığınızdosyaya girin ve setup a tıklaın orada ileri devam ettikten sonra karşınıza hata gibi bişey cıkacak cd isteyen yer gibi bişey orada gözat a tıklayın sonra bilgisayarımı seçin ve orada E yi seçin ve tamam deyin oyun sorunsuz bir şekilde yüklenmiş olacaktır .anlamayna arkadaşlar varsa bana özelden ulaşsınlar elimden geldiği kadar yardım ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowthedeat55 -- 9 Ekim 2010; 12:35:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.