Şimdi Ara

RON STAFF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu staff nerden duser we oly de +6 weya +7 sını satan warsa pm pls

• bule treasure chestten düşüyodu yanlış hatırlamıyorsam
  • kısaca60-80 ft sinden
  • 46-59 ftsinden de düşebiliyor nadirde olsa....
  • mavi kutu değil ya her türli kutudan çıkıyor

ama rons staff almanı tavsiye etmem

onun yerine enion staff al daha ii

light glaicer flmae enionlşardan her hangi birini alsan

daha ii olr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerberus67 -- 23 Haziran 2007; 16:37:55 >
  • ya lıght erenıon +7 almayı dusunuyorum da rons alırsam flame +lihgt olum hem flame nın damagesın den hem lıght ın kitlemesınden yararlanabılırım die dusundum bu arada light erenion +7 satan da warsa oly de pm den ulassın
  • Genelde blue chestten duse (60-80 ft kutusu), nadir de olsa yesil kutudan dustuunu söleyenler de war. İş yapması için en az +6 olması lazım bence ama cok pahalı bi item onun yerine arkadasların dedii gibi erenionlardan bi tane alsan daha ii olur (o da en az +6 olacak) Ron staffın faydası mesela sen flamesin 2.light sın adamı kitlemen daha kolay olur cunku Ron's staff flame-glacier-Lightning yani 3 tane damage özelliine sahiptir Ve de görüntüsü de bayaa guzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Greece SUN Garment set
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeşil(Green Treasure Chest) Ve Mavi(Blue Treasure Chest) Kutulardan Düşüyor...

Ares de +6 sının fiyatı 15-20 gb arası sanırım...
  • neyse arkadaslar +7 lightnin erenion aldım lightning mage olucam sağolun yardımlarınız ıcın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.