Şimdi Ara

Ronaldinho (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knab

Sneijder varken ronaldinho saçma olur

Komik olan ne anlamadım? Sneijder daha iyi dememiş ki, ikisi de aynı türden oyuncu. R10 gelse Sneijder ne olacak? Oynatsan olmaz oynatmasan olmaz durumu. Bu durum mu komiğinize gitti?

Komik olan snejder ile R10 un yanyana yazılması

Hem mok atıyordunuz bizim konularda şimdi alsak nasıl olur sizin taraftarınız bu şekil abi sana lafım yok ama yanlış anlama

Dostum ne saçmalıyorsun anlamadım da,adamın dediği gayet doğru.Ronaldinho tamam harika oyuncu halada türkiyede çok iş yapar da, sneijderi bi yerimize mi sokucaz afedersin? şöyle trollüyosunuz insanın canını sıkıyorsunuz yahu görende adam kötü birşey söylemiş zannedecek sadece o mevkide zaten kaliteli oyuncumuz var ona para ayıramayız demek istemiş

bırakın bu ayakları adam trollüyordu şimdi u dönüşü yapar ben öle demedim vs..

Adamın ne demek istediği bal gibi ortada herkes doğru olanı algılıyor zaten,sende bi eziklik duygusu başlamış anlaşılan her lafta bizim oyuncuyu eziyolar küçük görüyolar diye savunmaya geçmeye başlamışsın kolay gelsin ne diyim daha böyle saçma bi sebepten cevap yazmakla uğraşamayacağım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Komik olan ne anlamadım? Sneijder daha iyi dememiş ki, ikisi de aynı türden oyuncu. R10 gelse Sneijder ne olacak? Oynatsan olmaz oynatmasan olmaz durumu. Bu durum mu komiğinize gitti?

Hem mok atıyordunuz bizim konularda şimdi alsak nasıl olur sizin taraftarınız bu şekil abi sana lafım yok ama yanlış anlama

Her gs taraftarı aynı düşünmek zorunda mı mantığa bak bazısı ister bazısı istemez ben kendi şahsi düşüncemi belirttim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bırakın bu işi yarın imza atsa size R10 dünyanın en iyi topçucu olur bu huyunuzu cidden sevmiyorum az tutarlı olsun kedi ciğer misali yapmayın
  • 2014'ün best of larına girebilir. SS'leyin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biz en azından R10 ile Sneijder'i yan yana yazıyoruz, size gelirse R10 ile Veli yan yana oynayacak bide

snejder ne yaptı sizde de veli ile onu kıyaslıyorsun

Yok artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biz en azından R10 ile Sneijder'i yan yana yazıyoruz, size gelirse R10 ile Veli yan yana oynayacak bide

Yok artık

Ya bak takılıyorum size bazen sonra ciddi yazmaya başlıyorum gelen yorumlardan dolayı cidden hiç anlayışlı değilsiniz. Neyse ben yine diyorum yarın R10 Gs de deseler bu bana laf edenler ilk sırada snejder yedek olsun R10 oynasın der

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok artık

Ya bak takılıyorum size bazen sonra ciddi yazmaya başlıyorum gelen yorumlardan dolayı cidden hiç anlayışlı değilsiniz. Neyse ben yine diyorum yarın R10 Gs de deseler bu bana laf edenler ilk sırada snejder yedek olsun R10 oynasın der

Bu konuda hiç kimse Sneijder Ronaldinho'dan daha iyidir demedi. Okuduğunu da anlayamıyorsan insanlara bu şekilde cevap veremezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

2014'ün best of larına girebilir. SS'leyin

2014 ün neyine giricek kardeşim çocukmusun varsa fikrin belirt yoksa yazma ben fikrimi söylüyorum gözünüzde çok büyüttünüz adamı bir juveye gol attı kral ilan ettiniz hemen o maçtan önce küfür edenler vardı forumdan şimdi alkış tutuyor o adamlar gülüğüm noktalar bunlar işde
  • Her iki taraf içinde büyük harflerle yazıyorum ki anlaşılsın. RONALDINHO ÜNAL AYSAL TARAFINDAN FATİH TERİME ÖNERİLMİŞ, KENDİSİ ESKİ KULÜBÜ MİLAN'DAN EDİNDİĞİ BİLGİYE GÖRE ANTREMANA ALKOLLÜ GELME VE TAKIM İÇİ DENGELERİ BOZABİLECEĞİ GEREKÇESİYLE REDDEDİLMİŞTİR. GALATASARAY SON 2 SENEDE ESKİ İMAJINI YENİDEN KAZANARAK TERCİH EDİLEN KONUMUNDAN TERCİH EDEN KONUMUNA GEÇMİŞTİR. İNANMAYANLAR İÇİN;

quote:

Devre arasında başkanları Ünal Aysal'ın Fatih Terim'e kendisine Ronaldinho ismini önerdiğini ve “Hocam istersen, hemen alabiliriz” dediğini belirten Albayrak, Ama, Terim “Sabah idmanlarına alkollü gelen bir futbolcuyu ismi ne olursa olsun istemem” dedi. Ronaldinho’yu reddetti. Daha bunun gibi birçok transfer yanlışından bizleri döndürdü dedi.

• potur kullanıcısına yanıt
    Fail yedin oltadaki balık gibi çırpınma işte
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok artık

E herhalde normaldir yani. O bölgeden biri kesilecek deseler R10 için mecbur Sneijder. Düşününce ama ne gerek var sen bu adama bu kadar yatırım yapmışsın, formu yükselmiş gayet iyi oynuyor, niye keselim ki adamı? O yüzden istemeyecek olanların çıkması normaldir ki, ben çok iyi hatırlıyorum R10 1-2 sene önce de bizle anıldığında taraftarın yarısı istemiyordu. O zaman Sneijder de yoktu düşün. Normaldir yani istemeyen olabilir.

Şöyle düşün, RM o kadar para verip Bale'i aldı ama deseler şu an Messi'yi alın söz veriyoruz size gelmeyi kabul edecek diye RM istemez. Bale'i almışsın çünkü sen. Messi'den kötü olsa bile.

• potur kullanıcısına yanıt
    Abartma bence. R10 iyidir candır ama artık Avrupa'da pek göremediğimiz tipte bir oyun oynuyor. Gelse ligin tozunu attırır ama Sneijder hazır formdayken R10'dan daha fazla oynayabilecekken, ilerde satabilecekken R10 gelsin Sneijder'i kessin diyen Galatasaraylı futboldan pek anlamıyordur. Hea gelsin sol açık oynasın her şekil kabulümüz. Futbol olarak çok bir şey yapmasa bile prestij olarak çok şey katar. Umarım gelirde TSL'de bir R10 izleriz ama ben Beşiktaş'ın alabileceğine pek ihtimal vermiyorum.
  • Eksilerinizi bekliyorum en az 35 olucak rekor 34 çünkü
  • BJK'ye daha faydalı olur.
  • forumda bazı tipler var kendini bir şey sanan ki bunların çoğu da bjk bölümünde takılıyor forumun kalitesi adına uzaklaştırılmaları lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

forumda bazı tipler var kendini bir şey sanan ki bunların çoğu da bjk bölümünde takılıyor forumun kalitesi adına uzaklaştırılmaları lazım.

Varya forumun en seviyeli grubu biziz bizi siz bozuyorsunuz az adil olsanız her şey çok güzel olucak ama sizde herkesi hor görme küçük görme olduğu biz size bu şekil davranıyoruz 2 gündür bizim konulara gir bak bakalım ilk seviyeyi bozan elemanlar hep hangi takımlı

Benim konuştuğum Gs li arkadaşlar var forum da da tanıdığım adamlar var beni bilen bilir a desem tahrik olanlar hep Gs li seviyorum sizi o yüzden
  • Bir alın da sonra havaya girersin. Hem bak Gremio bizden kazanacağı parayla Ronaldinho'ya talip olacakmışız. R10'u bizim paramızla alırlarsa çok gülerim.

Sneijder de modern 10 numaraların öncülerindendir. Artık Ronaldinho'yu taşıyacak üst düzey kadro yapılanmaları kalmadı ama gelirse Türkiye'de ciddi iş yapar o ayrı.
  • quote:

Eksilerinizi bekliyorum en az 35 olucak rekor 34 çünkü

Takımı gibi taraftarı da tersten kırıyor rekorları
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: injection

forumda bazı tipler var kendini bir şey sanan ki bunların çoğu da bjk bölümünde takılıyor forumun kalitesi adına uzaklaştırılmaları lazım.

Varya forumun en seviyeli grubu biziz bizi siz bozuyorsunuz az adil olsanız her şey çok güzel olucak ama sizde herkesi hor görme küçük görme olduğu biz size bu şekil davranıyoruz 2 gündür bizim konulara gir bak bakalım ilk seviyeyi bozan elemanlar hep hangi takımlı

Benim konuştuğum Gs li arkadaşlar var forum da da tanıdığım adamlar var beni bilen bilir a desem tahrik olanlar hep Gs li seviyorum sizi o yüzden

forumun en seviyeli grubu biziz demen bile ne derece havalarda olduğunun göstergesi. biz siz muhabbeti nedir ? benim hangi takımı tuttuğumu belirten herhangi bir şey görebiliyor musun ? Sen kimsin nesin onu bilmem de sen ve senin gibi bazı arkadaşların forumun kalitesini ciddi derecede düşürdüğünü görmek çok zor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu konuya girdim 3-5 bir şey yazayım diye, şu potur denen troll konunun içine etmiş. Akşam akşam insanın sinirlerini alt üst ederler böyle.
    Kulaklarını çınlattırdı hiç yoktan yere.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.