Şimdi Ara

Ronaldinho (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ronaldinho'dan bahsediyorsunuz sadece futbolcu demek hakaret olabilir çünkü o adam kendi başına bir takim.
    Umarim gelir ve basarili şekilde oynar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knab

Sneijder varken ronaldinho saçma olur

adam ne demek istemiş ben anlamadım da bana açıklar mısın potur kardeş.

O arkadaşın yaşı 15 herhalde bir şey bildiği yok şnejder varken R10 a gerek yokmuş falan filan R10 un twit+face takip sayısı bizim 3 büyükler kadar abuk subuk konuşmadan bir araştırsın adamı önce

Hocam eskisi gibi olmadığını siz de biliyosunuz göstereceği performansa göre kadroda yer alır yani insanlar sosyal medya hesaplarının popülaritesine göre kadroya alınmaz.Gelirse gerçekten güzel olur Türkiye futbolu eskisinden çok daha üstün gönül isterdi fenerbahçe ve beşiktaş ta şike yapmamış olsa,bunlara rağmen her geçen gün ilerleme kaydediyor futbolumuz.Gurur veriyor insana galatasaray'lı olmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Ben Drogba ve Carlos geldiğinde dünyanın en iyi forvetlerinden ve en iyi beklerinden biri geldi diyordum hep

Gsli arkadaşlar hala kabul edememiş Ronaldinho acayip

Yanlış diyormuşsun hocam o zaman. Ne Drogba ne de Carlos eski günlerinde oldukları gibi gelmediler buraya.Şimdiki Drogba ile Chelsea'deki Drogba arasında dağlar kadar fark var. Eskiden ne yaptıkları beni ilgilendirmiyor şu an takıma ne kattıklarına bakarım ben.

R10 gibi bir futbolcu dünyaya çok zor gelir.Kesinlikle açık ara en sevdiğim futbolcudur ama bu işler ondan da geçti artık.Eski Ronaldinho'yu görmeyi bekleyenler çok yanılır onu söyleyeyim.

• Ronaldinho'yu istemiyoruz lükse bak arkadaş. bjkli arkadaşlar alınır tabi.

• Ben istemem abi uzak dursun. Adam kendi soyledi antrenman yapmayi sevmiyorum diye eb verimli doneminde barcadan gonderilmesinin sebebide bu o fizikle galatasaraya avrupada katki yapamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Roni alınacağına genç ve gelecek vaat eden oyuncular alınsın. Ben şahsen GS'a gelmesini istemem.

o da çok istiyordu
  • olum bu konuyu açmaya gelmiştim ne olur biz alalım yahu en çok sevdiğim futbolcu . sırf bu yuzden besiktaş maçlarını izlemek istemiyorum
  • Evet beyler hayatındaki en saçma yorumu az once gördüm. Adam Twitter ve Facebook sayısından futbolcu karsilastirmis. Sosyal medyada en cok dalgası geçilen futbolculardan biri Sabri. Senin mantığına göre Sabri > Ronaldinho.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Her iki taraf içinde büyük harflerle yazıyorum ki anlaşılsın. RONALDINHO ÜNAL AYSAL TARAFINDAN FATİH TERİME ÖNERİLMİŞ, KENDİSİ ESKİ KULÜBÜ MİLAN'DAN EDİNDİĞİ BİLGİYE GÖRE ANTREMANA ALKOLLÜ GELME VE TAKIM İÇİ DENGELERİ BOZABİLECEĞİ GEREKÇESİYLE REDDEDİLMİŞTİR. GALATASARAY SON 2 SENEDE ESKİ İMAJINI YENİDEN KAZANARAK TERCİH EDİLEN KONUMUNDAN TERCİH EDEN KONUMUNA GEÇMİŞTİR. İNANMAYANLAR İÇİN;

quote:

Devre arasında başkanları Ünal Aysal'ın Fatih Terim'e kendisine Ronaldinho ismini önerdiğini ve “Hocam istersen, hemen alabiliriz” dediğini belirten Albayrak, Ama, Terim “Sabah idmanlarına alkollü gelen bir futbolcuyu ismi ne olursa olsun istemem” dedi. Ronaldinho’yu reddetti. Daha bunun gibi birçok transfer yanlışından bizleri döndürdü dedi.

terime bak la sen araştırmış dengeleri bozarmış allah seni bildiği gibi yapsın fatih hoca

• Şu yaşıma kadar gelirse tek kıskanacağım futbolcu olur açık ve net.Ama Bjk'nin hayrına olmayacaktır söylenilen rakamlar doğru ise.
  • Veli > Sneijder i de gördük ya ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Evet beyler hayatındaki en saçma yorumu az once gördüm. Adam Twitter ve Facebook sayısından futbolcu karsilastirmis. Sosyal medyada en cok dalgası geçilen futbolculardan biri Sabri. Senin mantığına göre Sabri > Ronaldinho.

Adam akıllı yazıyor sanıyordum bunu ama bu da çocuk çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Ben Drogba ve Carlos geldiğinde dünyanın en iyi forvetlerinden ve en iyi beklerinden biri geldi diyordum hep

Gsli arkadaşlar hala kabul edememiş Ronaldinho acayip

Olay kabul edilmemesi vs. değil. Konuyu açan gelse nasıl olur demiş. Bizde diyoruz ki elimizde Sneijder, ligde de yabancı sınırı varken ne gerek var? R10 kötü veya Sneijder R10dan, R10 Sneijder'den iyidir diye karşılaştırma da yapmıyoruz. Sadece Sneijder zaten formunu yükseltiyor her geçen gün. Birde ligde yabancı sınırı var. O yüzden gerek yok diyoruz. Ha bir gün AB gelir veya yabancı sınırı kalkar o zaman %5lik kesim dışında istemeyen adam kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjk parası yetmez bize ise gelmez şino var sonuçta. Fb alırsa şaşırmam.

• beşiktaşin amaci forma satmak.ama bence böle bi yildizi seneye alsalar daha iyi olurdu yeni stad yapilinca hem kombinede satarlardi.

ronaldinhonun katkisimi olur zararimi bilinmez kendisi karar verir ona katki yapnak isterse kimsenin durduramayacaği aşikar . mücadle etmeden iki hareket çeker keyfime bakarim derse ya kendisi ya biliç şutlanir.

• Istemem gelmesin. Pek bir ise yaramaz. Ha seneye drogba gidecekse olabilir. Bir tane 35 kontenjani var onuda drogbaya ayirdik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knab

Sneijder varken ronaldinho saçma olur

Komik olan ne anlamadım? Sneijder daha iyi dememiş ki, ikisi de aynı türden oyuncu. R10 gelse Sneijder ne olacak? Oynatsan olmaz oynatmasan olmaz durumu. Bu durum mu komiğinize gitti?

Komik olan snejder ile R10 un yanyana yazılması

Hem mok atıyordunuz bizim konularda şimdi alsak nasıl olur sizin taraftarınız bu şekil abi sana lafım yok ama yanlış anlama

Biz en azından R10 ile Sneijder'i yan yana yazıyoruz, size gelirse R10 ile Veli yan yana oynayacak bide

snejder ne yaptı sizde de veli ile onu kıyaslıyorsun

Senın tarıhınde gormedıgın basarıları ıkı yılda en buyuk katkıyı yaptı yetmez mı

• Sneijder varken gereksiz olur, maaşları boşa gider adamların. Elinde Muslera varken Buffon almak gibi birşey, hangi birini oynatacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan709

quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Evet beyler hayatındaki en saçma yorumu az once gördüm. Adam Twitter ve Facebook sayısından futbolcu karsilastirmis. Sosyal medyada en cok dalgası geçilen futbolculardan biri Sabri. Senin mantığına göre Sabri > Ronaldinho.

Adam akıllı yazıyor sanıyordum bunu ama bu da çocuk çıktı

uğurcan
  • Forma kombine gibi şeyler satmaksa olay boş bir transfer gerçekten fayda sağlayacağı düşünülüyorsa maça kendini verecekse çok büyük bir isim geliyor demektir ki Türkiyede oynaması ayrı bir keyif olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.