Şimdi Ara

Ronaldinho (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noseyparker

Bir alın da sonra havaya girersin. Hem bak Gremio bizden kazanacağı parayla Ronaldinho'ya talip olacakmışız. R10'u bizim paramızla alırlarsa çok gülerim.

Sneijder de modern 10 numaraların öncülerindendir. Artık Ronaldinho'yu taşıyacak üst düzey kadro yapılanmaları kalmadı ama gelirse Türkiye'de ciddi iş yapar o ayrı.

Neyse kalp kırdığım varsa kusura bakmasın ama eminim yarın öğlenden sonra foruma bir giricem 20 tane alıntı hep hakaret içeren yorumlar olucak bu saatte kimse çıkıp abuk subuk konusmadı bu da bir örnek size iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: injection

forumda bazı tipler var kendini bir şey sanan ki bunların çoğu da bjk bölümünde takılıyor forumun kalitesi adına uzaklaştırılmaları lazım.

Varya forumun en seviyeli grubu biziz bizi siz bozuyorsunuz az adil olsanız her şey çok güzel olucak ama sizde herkesi hor görme küçük görme olduğu biz size bu şekil davranıyoruz 2 gündür bizim konulara gir bak bakalım ilk seviyeyi bozan elemanlar hep hangi takımlı

Benim konuştuğum Gs li arkadaşlar var forum da da tanıdığım adamlar var beni bilen bilir a desem tahrik olanlar hep Gs li seviyorum sizi o yüzden

forumun en seviyeli grubu biziz demen bile ne derece havalarda olduğunun göstergesi. biz siz muhabbeti nedir ? benim hangi takımı tuttuğumu belirten herhangi bir şey görebiliyor musun ? Sen kimsin nesin onu bilmem de sen ve senin gibi bazı arkadaşların forumun kalitesini ciddi derecede düşürdüğünü görmek çok zor değil.

Git işine forumun içine ediyormuşuz forum sadece burdan ibaret değil ayrıyetten bana troll diyen arkadaşları cidden seviyorum kendi çapında eğleniyorlar ne güzel bende onları eğlendiriyorsam ne mutlu bana

• quote:

quote:

Bir alın da sonra havaya girersin. Hem bak Gremio bizden kazanacağı parayla Ronaldinho'ya talip olacakmışız. R10'u bizim paramızla alırlarsa çok gülerim.

Sneijder de modern 10 numaraların öncülerindendir. Artık Ronaldinho'yu taşıyacak üst düzey kadro yapılanmaları kalmadı ama gelirse Türkiye'de ciddi iş yapar o ayrı.

Neyse kalp kırdığım varsa kusura bakmasın ama eminim yarın öğlenden sonra foruma bir giricem 20 tane alıntı hep hakaret içeren yorumlar olucak bu saatte kimse çıkıp abuk subuk konusmadı bu da bir örnek size iyi geceler

Vallahi ne zamandır çok sessizdin. Demek fırtına öncesi sessizlikmiş Özlemişim bu haykırışlarını. Dünya evine girmeye yaklaştığında pamuk gibi biri olmuştun, böylesi hallerin daha güzel daha içten

• quote:

Eksilerinizi bekliyorum en az 35 olucak rekor 34 çünkü

Bir Ronaldinho hayranı olarak, bundan 5 yıl kadar öncesinde sürekli sırf onun için avrupa maçlarını izleyen biri olarak, hatta sırf kendisi için bulunduğu takımı tutan biri olarak maalesef kendisini şuan hiçbir şekilde Sneijder ile değiştirmem.

Geldiği takım Galatasaray olsa da, Beşiktaş olsa da bu lafım değişmez. Ha GS'a gelsin ister miydin dersen, isterdim ama başka bir mevkide oynayacak ve yabancı sınırı olmayacaksa. Mesela sol kanatta. Tabi bunun için yabancı sınırının kalkmış olması lazım. Bir Ronaldinho hayranı olarak kendisini GS'da görmek çok isterim.

Ama gelip burada Ronaldinho Sneijder'dan üstündür, "R10 gelse Şino'yu yedeğe alalım dersiniz" ancak ve ancak senin fikrin olabilir, kolay gelsin. Trol arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

quote:

Vallahi ne zamandır çok sessizdin. Demek fırtına öncesi sessizlikmiş Özlemişim bu haykırışlarını. Dünya evine girmeye yaklaştığında pamuk gibi biri olmuştun, böylesi hallerin daha güzel daha içten

Bırakın olum ya yazsam suç yazmasam suç R10 izlemeyen adamlar gelmiş 2 gündür bize neler çektirdi ben bir gülücük attım konuyu ben mok etmiş oldum üstüne de troll ilan edildim gene sizinle ne futbol ne muhabbet edilir sizi hep poh pohlamak gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knab

Sneijder varken ronaldinho saçma olur

adam ne demek istemiş ben anlamadım da bana açıklar mısın potur kardeş.

O arkadaşın yaşı 15 herhalde bir şey bildiği yok şnejder varken R10 a gerek yokmuş falan filan R10 un twit+face takip sayısı bizim 3 büyükler kadar abuk subuk konuşmadan bir araştırsın adamı önce

Arkadaş sen cins misin ? Sosyal medya takipçilerinin sayısından bize ne ? Adam Sneijder varken gereksiz olur demiş sanki Tr de yabancı sayısı sınırsız, sanki ikisi aynı anda ilk 11 de oynayabilecek yada ikisinden birini de kesemezsin. Adam Ronaldinho'ya kötü mü demiş de gelmiş saçmaladın sen. Neyse zaten sizin bölüm biliyor senin ne olduğunu.

Ne biliyorlarmış beni söyle bende öğreneyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Luis Suarez

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knab

Sneijder varken ronaldinho saçma olur

Komik olan ne anlamadım? Sneijder daha iyi dememiş ki, ikisi de aynı türden oyuncu. R10 gelse Sneijder ne olacak? Oynatsan olmaz oynatmasan olmaz durumu. Bu durum mu komiğinize gitti?

Komik olan snejder ile R10 un yanyana yazılması

Hem mok atıyordunuz bizim konularda şimdi alsak nasıl olur sizin taraftarınız bu şekil abi sana lafım yok ama yanlış anlama

Biz en azından R10 ile Sneijder'i yan yana yazıyoruz, size gelirse R10 ile Veli yan yana oynayacak bide

snejder ne yaptı sizde de veli ile onu kıyaslıyorsun

Yok artık

Ya bak takılıyorum size bazen sonra ciddi yazmaya başlıyorum gelen yorumlardan dolayı cidden hiç anlayışlı değilsiniz. Neyse ben yine diyorum yarın R10 Gs de deseler bu bana laf edenler ilk sırada snejder yedek olsun R10 oynasın der

Bu konuda hiç kimse Sneijder Ronaldinho'dan daha iyidir demedi. Okuduğunu da anlayamıyorsan insanlara bu şekilde cevap veremezsin.

Sen okuduğunu anlamamışın ki bana saçma sapan bir şey yazmışın

• Ronaldinho tartışılmaz. Nasıl Drogba tartışılmıyorsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Ronaldinho tartışılmaz. Nasıl Drogba tartışılmıyorsa.

Adamsın adam
  • Sneijder şuan Ronaldinho'dan çok daha iyi durumda.
  • potur, anlamamak için diretecek enerjiyi nerden buluyorsun merak ediyorum :)

sneijder ne yapmış ta veli ile kıyaslıyorsunuz diye bir cümle kurmak için ne yiyip ne içmek gerekiyor merak ettim cidden
  • Veli>sneijder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bir çırpınmadır bu gül gül öldüm
  • Michael Jordan'ı alalım onun takipci sayısı ronaldinhoyu 3e katlar 5le çarpar,acaba bu rütbeyi para ilemi aldı ne yaptı,adam takipçi diyor face diyor,yaş 12 galiba
  • Brezilya ligini az takip edenler Ronaldinho'nun Avrupa seviyesinde olmadığını bilirler. Bize CL'de iş yapacak adam lazım. Ronaldinho yürüyerek oynadı 1 sezon brezilyada. TR ligi için faydalı olur ama 6.5 milyon euro senelik ücret nedir şaka gibi
  • Ben Drogba ve Carlos geldiğinde dünyanın en iyi forvetlerinden ve en iyi beklerinden biri geldi diyordum hep

Gsli arkadaşlar hala kabul edememiş Ronaldinho acayip
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

potur, anlamamak için diretecek enerjiyi nerden buluyorsun merak ediyorum :)

sneijder ne yapmış ta veli ile kıyaslıyorsunuz diye bir cümle kurmak için ne yiyip ne içmek gerekiyor merak ettim cidden

• @potur @Paradise_

Ronaldinho'nun büyüklüğünü kabul etmeyen yok ki konuda

İlginç olan sizin yazılanları art niyetli okuyor ve o açıdan baktığınızda doğru anlamı çıkaramıyor olmanızda...

Adamlar sneijder ile ronaldinho aynı mevkinin oyuncuları, sneijder'i kesemeyeceğimize göre Ronaldinho'yu da alamayız demişler.

O bölgede boşluğu olan her takım ister Ronaldinho'yu varsın koşmasın, ismi yeter, gülümsemesi yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZlatanAhmedovic

@potur @Paradise_

Ronaldinho'nun büyüklüğünü kabul etmeyen yok ki konuda

İlginç olan sizin yazılanları art niyetli okuyor ve o açıdan baktığınızda doğru anlamı çıkaramıyor olmanızda...

Adamlar sneijder ile ronaldinho aynı mevkinin oyuncuları, sneijder'i kesemeyeceğimize göre Ronaldinho'yu da alamayız demişler.

O bölgede boşluğu olan her takım ister Ronaldinho'yu varsın koşmasın, ismi yeter, gülümsemesi yeter...

Daha cevap vermem de yorum da atmam küstüm bilader

• İstemez zaten yeterince yaşlı oyuncumuz var şu halimiz bile yaşlı.genç almalıyız artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.