Şimdi Ara

Ronaldinho (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Roni alınacağına genç ve gelecek vaat eden oyuncular alınsın. Ben şahsen GS'a gelmesini istemem.

o da çok istiyordu

Neden blokladıklarımız hala alıntı yapabiliyor? Kardeş , seni uzun süre önce bloklamıştım.

12 yaşındaki biriyle tartışacak bir şeyim yok. Lütfen sen de beni blokla, karşılaşmayalım bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knab

Sneijder varken ronaldinho saçma olur

adam ne demek istemiş ben anlamadım da bana açıklar mısın potur kardeş.

O arkadaşın yaşı 15 herhalde bir şey bildiği yok şnejder varken R10 a gerek yokmuş falan filan R10 un twit+face takip sayısı bizim 3 büyükler kadar abuk subuk konuşmadan bir araştırsın adamı önce

Futbol bilgini seveyim senin. Adam s10 daha iyi dememiş 2 side aynı tarz oyuncular gereksiz olur demiş ki bizim orta saha yol geçen hanı oldu oynatacak yer yok zaten. Saçma sapan yorumlar yapmayın be.

• foruma bak arkadaş troll kaynıyor sneijder gibi adam varken şu anki ronaldinhoyu kim ne yapsın gs de mantıklı yazın biraz bjk ye gelir forma sattırır farklı bi hava katar bu yani adamdan yağdırmasını beklemiyor kimse
  • takım ortalaması iyice huzurevi ortalaması olur. Ne R10 u ya...
  • kısa dönemi kurtarmak içi iyi isim.
    şınaydır olmasa, mutlak tercih edilirdi.

şu an bile düşünülebilir ama gereksiz ve aşırı masraf olur.

manchestera satarsak şınaydırı, hemen alalım. daha fazla yaşlanmadan
  • İyi oyuncu, ama bir Alex değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

foruma bak arkadaş troll kaynıyor sneijder gibi adam varken şu anki ronaldinhoyu kim ne yapsın gs de mantıklı yazın biraz bjk ye gelir forma sattırır farklı bi hava katar bu yani adamdan yağdırmasını beklemiyor kimse

Ronaldinho hocam bu. Ölüsü bile fazla gelir bu lige. Aynısını Drogba için diyorlardı hava katar verim alınmaz diye ne oldu ? R10 da aynısını hatta fazlasını bile yapar. Ama GS nin ihtiyacı yok şu an o bölgede adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

foruma bak arkadaş troll kaynıyor sneijder gibi adam varken şu anki ronaldinhoyu kim ne yapsın gs de mantıklı yazın biraz bjk ye gelir forma sattırır farklı bi hava katar bu yani adamdan yağdırmasını beklemiyor kimse

hepiniz geldikten 2-3 ay sonra ümit özat gibi fail olacaksınız
  • Abi Sneijder gibi adamları pas manyağı yapan biri varken, Ronaldinho gibi ölmüş, iki adım atmaktan aciz bir futbolcunun bizim gibi vizyonu geniş bir takımda ne işi var? Hem vizyon diyorsunuz, hem Ronaldinho diyorsunuz.
    Çok büyük futbolcuyDU, ama sadece iyi bir futbolcu.
  • Burak yerine Ronaldinho tam yerinde transfer olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan709

quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Evet beyler hayatındaki en saçma yorumu az once gördüm. Adam Twitter ve Facebook sayısından futbolcu karsilastirmis. Sosyal medyada en cok dalgası geçilen futbolculardan biri Sabri. Senin mantığına göre Sabri > Ronaldinho.

Adam akıllı yazıyor sanıyordum bunu ama bu da çocuk çıktı

uğurcan

Uğur Can

Sıkıntı mı var ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet beyler hayatındaki en saçma yorumu az once gördüm. Adam Twitter ve Facebook sayısından futbolcu karsilastirmis. Sosyal medyada en cok dalgası geçilen futbolculardan biri Sabri. Senin mantığına göre Sabri > Ronaldinho.

uğurcan

Uğur Can

Sıkıntı mı var ?

Bana çocuk demişinde ben hiç benden büyük olan bir uğurcan isimli biri görmedim kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: knab

Sneijder varken ronaldinho saçma olur

Sırf beşiktaşlılıar laf sokacağım diye adam saçmalıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uğurcan

Uğur Can

Sıkıntı mı var ?

Bana çocuk demişinde ben hiç benden büyük olan bir uğurcan isimli biri görmedim kusura bakma

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uğurcan

Uğur Can

Sıkıntı mı var ?

Yaşım 21 özelden konuşabiliriz, senden büyüğüm demedim, yaşın kaç bilmiyorum benden büyük olabilirsin ancak konuşmaların tam ergence, burda galatasaraylılara giydirmeye çalışırken bütün konuda fail oldun, gelmiş sıvamaya çalışıyorsun uğurcan filan diye...Ha bide adımın Uğur olmasının sebebi eski Galatasaraylı Uğur Tütüneker'i ailemin sevmesinden dolayı...

Benden kuyruk acısı olan unregistered da gelmiş hemen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

quote:

Roni alınacağına genç ve gelecek vaat eden oyuncular alınsın. Ben şahsen GS'a gelmesini istemem.

o da çok istiyordu

Neden blokladıklarımız hala alıntı yapabiliyor? Kardeş , seni uzun süre önce bloklamıştım.

12 yaşındaki biriyle tartışacak bir şeyim yok. Lütfen sen de beni blokla, karşılaşmayalım bir daha.

Ok panpa ben de iyiyim senden naber

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uğurcan

Uğur Can

Sıkıntı mı var ?

Böyle ucuz, lise seviyesine bile düşük kalacak, karşındaki insana hakaret niyetinde esprilere başvurarak bi b*k yaptığını zannediyorsan çok yanılıyorsun. Yaptığın tek şey kendini rezil rüsva etmek. Terbiyesiz.

Bu mesajıda şikayet et lütfen. Malum öyle terbiyeli bir forumumuz var ki adminlerimiz "terbiyesiz" lafını bile hakaret olarak algılıyorlar. Hem belki uzaklaştırma filan alırımda sende tatmin olur defolup gidersin şu forumdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wyrdfell

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uğurcan

Uğur Can

Sıkıntı mı var ?

Böyle ucuz, lise seviyesine bile düşük kalacak, karşındaki insana hakaret niyetinde esprilere başvurarak bi b*k yaptığını zannediyorsan çok yanılıyorsun. Yaptığın tek şey kendini rezil rüsva etmek. Terbiyesiz.

Bu mesajıda şikayet et lütfen. Malum öyle terbiyeli bir forumumuz var ki adminlerimiz "terbiyesiz" lafını bile hakaret olarak algılıyorlar. Hem belki uzaklaştırma filan alırımda sende tatmin olur defolup gidersin şu forumdan.

Ne oldu senin isminde mi Uğurcan koloni gibisiniz be arkadaş hanginize laf yetiştireceğim şikayet falan da etmem ben fikrimi yazar geçerim fikrimi görmek istemiyorsan git başka forumda takıl sadece Gslilerin olduğu

• iki serbest oyuncu fazla bi takıma. Çok ofansif kadro olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.