Şimdi Ara

RONALDINHO MILANA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MILAN RONALDINHO YA 85 MILYON EURO TEKLIFTE BULUNMUS
    Mılan Barcelona nın yıldız futbolcusu ronaldıhoyu transfer etmek ıcın bastırıyor sıke ıddaları yuzunden adının kotu olaylarla anılmak ıstemıyen mılan careyı ronaldınho yu almakla buldu bonservıs sorununuda shevcenko nun chelse ye transverınde aldıgı 35 mılyon poud u kullanacak
    benım gorusum ronaldınho barcelonada kalsın ben onun ıcın 2 takımı barcelona mılanı hıc sevmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: 42 mehmet

MILAN RONALDINHO YA 85 MILYON EURO TEKLIFTE BULUNMUS
    Mılan Barcelona nın yıldız futbolcusu ronaldıhoyu transfer etmek ıcın bastırıyor sıke ıddaları yuzunden adının kotu olaylarla anılmak ıstemıyen mılan careyı ronaldınho yu almakla buldu bonservıs sorununuda shevcenko nun chelse ye transverınde aldıgı 35 mılyon poud u kullanacak
    benım gorusum ronaldınho barcelonada kalsın ben onun ıcın 2 takımı barcelona mılanı hıc sevmıyorum

DOSTUM SEN GALİBA FENERBAHÇELİSİN MİLANI SEWMEDİGİNE GÖRE
  • hayır koyu galatasaraylıyım ama fatıh hocaya yaptıkları pıslıkten dolayı onları sevmıyorum
  • kardeş pardon ama sen alkolmü aldın
  • alkol kullanmam hayırdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayat_offline

kardeş pardon ama sen alkolmü aldın

alkolle ne alaka şimdi anlayamadım.. konuya cevap verirken biraz daha alakalı bir sey yazalım..

/>
  • yazdığı şeye bak daha ronaldinho hayatta gelmez adam çok mutluyum barca da diyor sen ne diyon kardeşim
    quote:

Orjinalden alıntı: BETO^TR^

quote:

Orjinalden alıntı: hayat_offline

kardeş pardon ama sen alkolmü aldın

alkolle ne alaka şimdi anlayamadım.. konuya cevap verirken biraz daha alakalı bir sey yazalım..

/>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATIH TERIM’I HARCAMAK !
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: passion_kktc

DOSTUM SEN GALİBA FENERBAHÇELİSİN MİLANI SEWMEDİGİNE GÖRE

quote:

Orjinalden alıntı: 42 mehmet

hayır koyu galatasaraylıyım ama fatıh hocaya yaptıkları pıslıkten dolayı onları sevmıyorum

muaahhaah adama kapağı renkdaşı vermiş, yazzıııkk

ayrıca ronaldinho barçadan ayrılmaz, zaten la porta 200 m € bile satmam demişti zamanında...

ama o paraya illaki satar, biraz abartmış

• barcelonanın paraya ıhtıyacı yokkı RONALDİNHO ya ıhtıyacı.adamlar maçlarını yayınlamaları ıcın bı kanladan 5 senelık 1 milyar dolar alıo
  • dünyada para ile satın alamayacagın şeyler vardır..bunlardan biride ronaldinho

gerisi için mastercard yeter
  • evet para ile lamayacagin seyler hayat iman ronaldinho zidan hehe kafiyeli oldu bi de henryi parayla alamazsin
  • YAWRUM HADİ SONUNA DEK ARKANDAYIM DOĞRU SEWMİYO FENERLİ BU AMA BURASI GS FORUMU
  • quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

ayrıca ronaldinho barçadan ayrılmaz, zaten la porta 200 m � bile satmam demişti zamanında...

ama o paraya illaki satar, biraz abartmış

laporta para ile çalışmıyormuş zaten, 200 cumhuriyet altını yetermiş
  • geçen senede chelsea barcelona ya fanatik'in yazdığına göre 125 milyon € önermişti 85 € ya hayatta gitmez
  • ronaldınho sakın bi yere gitmesin o forma ona gercekten yakısıo!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.