Şimdi Ara

Ronaldoyu gören oldu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ronaldo 2. yarı kazanamayacağını anlayınca puyol'a bikaç tane geçireyim bari hıncımı alayım dedi İnsan çirkef-artist olunca ne yapacağını şaşırıyo
  • C.Ronaldo ile Messi yi kıyaslamak haksızlık olur. Messi başka bir şey. Attığı gole dikkat edin. Vurduğu kafa futbolu bilmeyen için bir şey ifade etmez ama vurduğu andaki vücut şekline dikkat edin. Top ideal kafa vuruşu topu değil, olduğu yerde veya ileri uzanarak değil, anormal şekilde sıçrayıp havada geriye giderek vuruyor. Bu adam normal değil, gol atmak, futbol oynamak için gen yapısı modifiye edilmiş.
  • Maçın adamı Ferguson'dur
  • @.TaneR.

Olurmu ronaldo kafa toplarında ve şutlarda daha iyi

• Yav maç barca - manu maçı diosunuz ki xavi ve iniesta olmasaydı o kadar rahat kazanırmıydı.O zaman ronaldoyla messi maç yapsın niye barcayla manu yaptı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stewieandcartman

quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Siz nasıl futbol izliyorsunuz anlamış değilim. Bana göre de Messi, Ronaldo'dan iyi futbolcu. Ama şu maçı kriter olarak alıyorsunuz? Ya da Ronaldo'yu gören oldu mu diyorsunuz? Messi ne yaptı mesela? Xavi'nin müthiş pasına ismine yakışır derecede güzel vurdu. Peki onun dışında? Ortada yok. Bir de Ronaldo'nun dezavantajı var. Orta saha yok, kanat yok, Rooney, Carrick dışında destek veren yok. Pas gelmiyor. Ne yapsın adam? Her maçı kurtaramaz ki. Messi'nin arkasında Xavi, Inıesta gibi adamlar var, sağında solunda Eto, Henry ve Barcelona müthiş takım futbolu oynuyor. Messi'ye çok iş düşmüyor haliyle. Ama Ronaldo'nun yükü ağır. Her maçta da kaldıramıyor haliyle. Şu Manu, Cleveland'e benziyor. Tek işi Lebron yapıyor. Lebron'un kötü oynadığı günde yeniliyorlar. Olay bundan ibaret bence.

yapma Allah aşkına man utd'ı bilmeyen adam bunu okusa diğer futbolcuları sıradan sanır.barca'dan aşağı kalır ne yanları var ki oyun sistemi dışında.ronaldo her maçı kurtaramaz demişsin iyi güzel de messi için de aynı şey geçerli oluyor.ayrıca nasıl sahada yoktu anlamış değilim rıdvan dilmen kaç kere söyledi messiiii çok rahat geçiyor adamları diye.tamam xavi iniesta kesinlikle daha iyi oynadı bugün ama messi kesinlikle sahadaydı ve tam olmasa da gücünü gösterdi.

İyi o halde isimlerden yola çıkalım. Şunu söyleyeyim mesela: Anderson, Fletcher, Scholes(yaşlandığı için), Carrick. Bunları toplasan bir Xavi yada Inıesta etmez. Carrick dışında modern ön libero kumaşı yok zaten hiçbirinde. Scholes mükemmel adamdı ama yaşlandı. Giggs'in de kıçındaki kıllar kadayıf olmuş. Eee ne yapacak bu takım bu orta sahayla? Manu galibiyetleri nasıl alıyor sence? Ronaldo'dur yüzde 70 etken. Yüzde 30 ise Rooney, Tevez, Berbatov üçlüsü. Mesela Porto'ya bile elenecekti Manu. Ama Ronaldo attı golü ve takımı kurtardı. Ligde de buna benzer herşey. Manu'nun bu göz boyayan hali bugün ortaya çıktı işte. Messi bugün yanlış yerlere gitti, bir iki dribbling dışında bildiğimiz Messi yoktu. Ronaldo'ya pasla topu getiremiyorlar. Carrick uzun top atıyor o da 5-10 metre önüne. Taca ve auta giden toplara koştu sürekli. Yani kumaş farkı kendini gösterdi ama takımlar arasında. Ronaldo ve Messi, performanslarından uzaktı. Yani bu maç ikisini kıyaslayacak verileri taşımıyor bence. Messi gol atmışsa da, Messi'nin daha iyi futbolcu olduğunu düşünsem de, budur görüşüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

C.Ronaldo ile Messi yi kıyaslamak haksızlık olur. Messi başka bir şey. Attığı gole dikkat edin. Vurduğu kafa futbolu bilmeyen için bir şey ifade etmez ama vurduğu andaki vücut şekline dikkat edin. Top ideal kafa vuruşu topu değil, olduğu yerde veya ileri uzanarak değil, anormal şekilde sıçrayıp havada geriye giderek vuruyor. Bu adam normal değil, gol atmak, futbol oynamak için gen yapısı modifiye edilmiş.

Çok güzel yorumlamışsın,Taner.
  • quote:

C.Ronaldo ile Messi yi kıyaslamak haksızlık olur. Messi başka bir şey. Attığı gole dikkat edin. Vurduğu kafa futbolu bilmeyen için bir şey ifade etmez ama vurduğu andaki vücut şekline dikkat edin. Top ideal kafa vuruşu topu değil, olduğu yerde veya ileri uzanarak değil, anormal şekilde sıçrayıp havada geriye giderek vuruyor. Bu adam normal değil, gol atmak, futbol oynamak için gen yapısı modifiye edilmiş.

Messi için o kafa vuruşunu bu denli çarpıcı görmemek gerekir. Aynısını Hacettepe'li İbrahim Şahin bize atmıştı birkaç hafta önce. Bu hareketi bu kadar cilalamak yerine, maçın bir anında 4 defans oyuncusu varken hızla hepsini geçtiği pozisyon var. Onu anlatın hacım:)
  • Açın Hakan'ın Bologna'ya attığı golü Messi'ye 10 yıl jimnastik yaptır yine öyle kafa vuramaz(boyundan dolayı değil vücudun aldığı şekil topun sürati vs.).Laf mı şimdi bu ?

De-Niro her şeyi eksiksiz açıklıyor zaten uykum çok var ben de yarın vaktim olursa bir kaç şey yazacağım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stewieandcartman

quote:

Siz nasıl futbol izliyorsunuz anlamış değilim. Bana göre de Messi, Ronaldo'dan iyi futbolcu. Ama şu maçı kriter olarak alıyorsunuz? Ya da Ronaldo'yu gören oldu mu diyorsunuz? Messi ne yaptı mesela? Xavi'nin müthiş pasına ismine yakışır derecede güzel vurdu. Peki onun dışında? Ortada yok. Bir de Ronaldo'nun dezavantajı var. Orta saha yok, kanat yok, Rooney, Carrick dışında destek veren yok. Pas gelmiyor. Ne yapsın adam? Her maçı kurtaramaz ki. Messi'nin arkasında Xavi, Inıesta gibi adamlar var, sağında solunda Eto, Henry ve Barcelona müthiş takım futbolu oynuyor. Messi'ye çok iş düşmüyor haliyle. Ama Ronaldo'nun yükü ağır. Her maçta da kaldıramıyor haliyle. Şu Manu, Cleveland'e benziyor. Tek işi Lebron yapıyor. Lebron'un kötü oynadığı günde yeniliyorlar. Olay bundan ibaret bence.

yapma Allah aşkına man utd'ı bilmeyen adam bunu okusa diğer futbolcuları sıradan sanır.barca'dan aşağı kalır ne yanları var ki oyun sistemi dışında.ronaldo her maçı kurtaramaz demişsin iyi güzel de messi için de aynı şey geçerli oluyor.ayrıca nasıl sahada yoktu anlamış değilim rıdvan dilmen kaç kere söyledi messiiii çok rahat geçiyor adamları diye.tamam xavi iniesta kesinlikle daha iyi oynadı bugün ama messi kesinlikle sahadaydı ve tam olmasa da gücünü gösterdi.

İyi o halde isimlerden yola çıkalım. Şunu söyleyeyim mesela: Anderson, Fletcher, Scholes(yaşlandığı için), Carrick. Bunları toplasan bir Xavi yada Inıesta etmez. Carrick dışında modern ön libero kumaşı yok zaten hiçbirinde. Scholes mükemmel adamdı ama yaşlandı. Giggs'in de kıçındaki kıllar kadayıf olmuş. Eee ne yapacak bu takım bu orta sahayla? Manu galibiyetleri nasıl alıyor sence? Ronaldo'dur yüzde 70 etken. Yüzde 30 ise Rooney, Tevez, Berbatov üçlüsü. Mesela Porto'ya bile elenecekti Manu. Ama Ronaldo attı golü ve takımı kurtardı. Ligde de buna benzer herşey. Manu'nun bu göz boyayan hali bugün ortaya çıktı işte. Messi bugün yanlış yerlere gitti, bir iki dribbling dışında bildiğimiz Messi yoktu. Ronaldo'ya pasla topu getiremiyorlar. Carrick uzun top atıyor o da 5-10 metre önüne. Taca ve auta giden toplara koştu sürekli. Yani kumaş farkı kendini gösterdi ama takımlar arasında. Ronaldo ve Messi, performanslarından uzaktı. Yani bu maç ikisini kıyaslayacak verileri taşımıyor bence. Messi gol atmışsa da, Messi'nin daha iyi futbolcu olduğunu düşünsem de, budur görüşüm.

giggs yorumun müthiş ya.messi konusunda zaten ben de senin gibi düşünüyorum tam olarak olmasa da gösterdi yine de ne kadar iyi olduğunu demiştim.xavi ve iniesta maçın yıldızıydı.ama şu karşılaştırma meselesinde anderson ve carrick'in aşağı kalır yanı yok xavi ve iniesta'dan.aynı demiyorum ama uçurum yok sonuçta.tevez rooney de süper oyuncular.defans desen bence çok kaliteli oyuncular.messi de ronaldo da çok iyi değildi ama messi daha iyi oyuncu olduğu için ne kadar tam verimli olmasa da daha etkiliydi ronaldo'ya göre.

• Ben de messici tabir edilen biriyim bu konuda fakat...Bu nasıl fanatiklik anlamadım kör müsünüz nesiniz bugün Messi sahada gezindi durdu hayatının en kötü oyunuydu belki de... Maç içinde resmen silikti.Bugün Barcada yıldız denilen 2 kişi vardı.İniesta ve Xavi...Messi bende hayal kırıklığı yarattı...Bir nedeniyse şu C.ronaldonun sinirlenmesine filan kızmışsınız fakat demekki adam yenilmeyi hazmedemiyor bu bence bir artı..Demekki Manchester önde olsaydı Messi hiçbirşey olmamış gibi yine dolanacaktı...! Noldu bu Messiye anlayamadım son dönemlerde aşırı bir düşüş var formunda özellikle Chelsea ve bu maçta tavan yaptı bu düşüşü..Ronaldoya gelirsek bende sevmiyorum fazla ama hakkını da yiyemem maça iyi başladı baya çabaladı ama takımı baya kötüydü fazla bişey yapamadı..Ama Messiden daha iyiydi orası kesin...Siz resmen oynanan oyuna bakmadan vurun kahpeye diyerek haksız yere C.ronaldoya boşalmışsınız.!

• Bence de Messi'nin kafa vuruşu tek kelimeyle muhteşemdi.
  • C. Ronaldo iyi fakat Messi çocuklarınıza anlatacağınız bir futbolcu. Azmı dinledim ben babamdan Maradona'yı
  • quote:

quote:

Messi için o kafa vuruşunu bu denli çarpıcı görmemek gerekir. Aynısını Hacettepe'li İbrahim Şahin bize atmıştı birkaç hafta önce. Bu hareketi bu kadar cilalamak yerine, maçın bir anında 4 defans oyuncusu varken hızla hepsini geçtiği pozisyon var. Onu anlatın hacım:)

O anda kendini unutturmakta önemlidir.Ve 90dk boyunca çok iyi top saklayıp Xavi,Iniesta,Messi çok iyi pas yaptılarki oyunu açanda Messiydi.Niye Messi?Messiye topu atıyorlar en ilerde messi tak geri anında,tekrar messiye atıyorlar tak sola yada sağa atıyor oyun açılıyor Barça atağı başlıyor...Messinin sadece dribbling veya koşup çalım atması yönünden bakmayın.Rıdvanında dediği gibi Messi ve diğerleri.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kiss of Life

Ben de messici tabir edilen biriyim bu konuda fakat...Bu nasıl fanatiklik anlamadım kör müsünüz nesiniz bugün Messi sahada gezindi durdu hayatının en kötü oyunuydu belki de... Maç içinde resmen silikti.Bugün Barcada yıldız denilen 2 kişi vardı.İniesta ve Xavi...Messi bende hayal kırıklığı yarattı...Bir nedeniyse şu C.ronaldonun sinirlenmesine filan kızmışsınız fakat demekki adam yenilmeyi hazmedemiyor bu bence bir artı..Demekki Manchester önde olsaydı Messi hiçbirşey olmamış gibi yine dolanacaktı...! Noldu bu Messiye anlayamadım son dönemlerde aşırı bir düşüş var formunda özellikle Chelsea ve bu maçta tavan yaptı bu düşüşü..Ronaldoya gelirsek bende sevmiyorum fazla ama hakkını da yiyemem maça iyi başladı baya çabaladı ama takımı baya kötüydü fazla bişey yapamadı..Ama Messiden daha iyiydi orası kesin...Siz resmen oynanan oyuna bakmadan vurun kahpeye diyerek haksız yere C.ronaldoya boşalmışsınız.!

Noktası noktasına katılıyorum ama anlamamak isteyen adam çok. O yüzden kendimi yormayacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kiss of Life

Ben de messici tabir edilen biriyim bu konuda fakat...Bu nasıl fanatiklik anlamadım kör müsünüz nesiniz bugün Messi sahada gezindi durdu hayatının en kötü oyunuydu belki de... Maç içinde resmen silikti.Bugün Barcada yıldız denilen 2 kişi vardı.İniesta ve Xavi...Messi bende hayal kırıklığı yarattı...Bir nedeniyse şu C.ronaldonun sinirlenmesine filan kızmışsınız fakat demekki adam yenilmeyi hazmedemiyor bu bence bir artı..Demekki Manchester önde olsaydı Messi hiçbirşey olmamış gibi yine dolanacaktı...! Noldu bu Messiye anlayamadım son dönemlerde aşırı bir düşüş var formunda özellikle Chelsea ve bu maçta tavan yaptı bu düşüşü..Ronaldoya gelirsek bende sevmiyorum fazla ama hakkını da yiyemem maça iyi başladı baya çabaladı ama takımı baya kötüydü fazla bişey yapamadı..Ama Messiden daha iyiydi orası kesin...Siz resmen oynanan oyuna bakmadan vurun kahpeye diyerek haksız yere C.ronaldoya boşalmışsınız.!

Bir futbolcu düşüş yaşayabilir. 30 maçın 30 unuda iyi oynayamayabilir :) AÇıkçası ronaldoda bu yıl acayip bi düşüşlük var geçen sene daha etkiliydi.

• messi sanki bişey yaptı bi gol attı o kadar. messi messi diyorsunuz bence barcanın en iyi adamı xavi bugünde kupayı xavi kazandırdı adam saga sola heryere pas dağıttı asistleride o yaptı
  • Ronaldo'nun ikinci yarının ortalarından maçın sonuna doğru agresifleşmesi hakkında konuşalım biraz. Puyol'a bugün yakıştıramadım. Her pozisyonda kendini yere attı, kendine yakışmayacak şekilde. Ronaldo'yu sinirlendiren faktörlerden biriydi bu. Hoş Ronaldo'nun karakterini sevmem. Gol attıktan sonra padişah tavırları, farklı öndeyken ayak hareketleriyle dalga geçmek vs. Ama bugün tek agresif olan, tek maçı isteyen Ronaldo'ydu. Bu da önemli esasında. Ronaldo gerçekten büyük futbolcu. Şu antipatikliğine son verse ve Kaka, Messi gibi efendi takılsa, herkes sevecek. Maçın başında 3-4 kere kaleyi denedi ki, bu bile yeter büyük futbolcu olduğunu anlamaya. Sağ ve sol ayağıyla da aynı etkili şutları atabiliyor. Eğer o toplar kaleyi tutsaydı ve frikik üstüne gelmeseydi, Valdes kovası yumurtlardı minimum 2 tane. Ama hakeden Barcelona idi. Ve Messi'nin iyi oynayarak Ronaldo'ya galip gelmesini isterdim. Xavi ve Iniesta'nın müthiş oyununda sadece gol atarak ön plana çıkışıyla değil. Neyse, ne desem fanatikler anlamayacak:)

• ya messi kendini gösteremedi diyorsunuz da chelsea maçında da bu maçtada messi ye top atıldımı 5 tane adam başına dikiliyor.bi ara adam 15 kişiyi geçti baktım maç bitti hala geçiyor,adam bitmiyor.ronaldo denen zibidi de bi maç iyi oynasın be arkadaş benim seyrettiğim.uyuz olmaya başladım ciddiyim.ben ne zaman seyretsem adam vasatın altında.ya milletin iyi anlayışından şüphe edicem artık ya da başka bi gariplik var bu işte...yok hani bu adam dünyanın en iyi futbolcusu ünvanını bu oyunuyla alıyorsa durum vahim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Bence de Messi'nin kafa vuruşu tek kelimeyle muhteşemdi.

Yerli Messi'yi bulduk o halde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.