itemler +1 rebirt shell pauldrın +7 dd chitin +1 rebirt chitin 3 parça amulet of dextery 3 parça +9 dex takı gerisi görev takısı ex elbiseleri kafalık gögüslük +8 dual claver 1090 cash 20 gün gold premium
65 level %25.01 90.xxx np
up
up up
süper char mıs
quote:
Orjinalden alıntı: sniper_town
süper char mıs
artık benim için bi süperliği kalmadı çünkü askerlik görüntü mecbur satmak zorundayım umarım ii bi alıcı çıkar
ronarka göre süper
quote:
Orjinalden alıntı: Blue:Wolf
ronarka göre süper
ronark da çok daha süper charlar var iltifat için teşekkür ederim satıyım sana ciddi bi alıcı çıkmadı daha özür dilerim askerlik için satılıo ve bu sebepten dolayı biraz acil bu yüzden tekrar up
quote:
Orjinalden alıntı: JTapia
quote:
süper char mıs
artık benim için bi süperliği kalmadı çünkü askerlik görüntü mecbur satmak zorundayım umarım ii bi alıcı çıkar
askerlik nereye?
kendine dikkat et
bencede güzel çünkü ronarkta
Ne kadar istiyosun bi konuşalım
harbi ne kadar istiyosun ?
quote:
Orjinalden alıntı: serious_captain
quote:
quote:
süper char mıs
askerlik nereye?
kendine dikkat et
teşekkür ederim sanırım kısa dönem olacak sınav daha belli olmadı ama samsun yolu görüntü bana PAŞHA msn ekle konuşalım fiyatta yardımcı olacam dh lilere
Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.
teşekkürler şikayet için umarım bi yerin göğe ermiştir. yukarda kocaman ytl ile satış serbest yazıo herneyse gereksiz polemiğe girmiyecem
quote:
Orjinalden alıntı: FinalSword
harbi ne kadar istiyosun ?
ekle msn konuşalım medam merak ettin cok yazayım itemli 275 itemsiz 140 veriler en son bu civarda bişeye gidecek char yada 275 verene verecem artık
hhmmm bide bazı arkadaşlar kospla mı kastın dedi sadece 1 level oda ok atarak değil ex bug yaptım 63 den 64 e gectim sonra ex bug kalkmıs biras gec öğrendim nasıl 65 oldun derseniz kafeye okuldan sonra cok cocuk gelio veriorum onlara deli gibi paramun dönüolar ben işleri halledene kadar bi bakmışım ooo %20 kasılmış bile
GüzeL char
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: k3
Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.
teşekkürler şikayet için umarım bi yerin göğe ermiştir. yukarda kocaman ytl ile satış serbest yazıo herneyse gereksiz polemiğe girmiyecem
Dostum YTL satış serbest fakat sen konuyu Knight Online Genele açmışsın. Karakter & Eşya satımıda açabilirsin.
cenk keşke senin gibi akıllıca uyarsaydı arkadas öncelikle teşekkür ederim konu yanlış yerdeymiş kusura bakmayın kirlilik yarattım bu son postum bi daha yazmayacam alta iner konu bende karakter alış-satış a acarım saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme