Şimdi Ara

Ronark İnt Priest Takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce ss+7 imi 894 m na sattım (mükemmel hp ve resistlerine rağmen defansı yeterli değildi).Ve 5 m ekleyip ds+6 aldım sizce hatamı ettim ? Çünkü hp olarak en az 300-400 hp azaldı und alamıyorum artk

Fazla defans mı Fazla hp mi çözemedim?Ayrıca takasta kazık mı yedim normal bi takas mıdır?Yorumlarınızı bekliyorum

iyi forumlar...

• 300-400 hp cok büyük bi kayıp
  • 200-250 defans + ım var bu arada
  • up
  • bence iyi ss sadece hp ve mp veriyor ancak ds anti defans ve defansı var o 400 hpyi yedigin damagelerde degişmelerle göreceksin normal bi asasdan 1k damage yiyorsan şuan 600 veya 650 yersin en fazla
  • ss magelere karşı çok başarılı town basmalarda tank olarakta 1 numara ama 125 defansı vardı (+7 si) ds ise defansı çok iyi dd-defans axe-defans spear fln verio ama hp neredeyse hiç yok.ASLINDA para olsa 2 sininde +7 sini taşıyacan çünkü birbiine zıt kalkanlar...
  • Aslnda iyi yapmıssın cünkü ss de sadece magelere karsı bi anti def gibi bisi war (resistance) ama ds de def anti def dd falan hem warriorlara asasianlara bplere karsı daha iyi olmus bnm görüsüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takas hakkında yorum yokmu :S
  • ya lanet olsun adam az önce msj attı ss+7 yi 12.5 den sattım diyo sinirim bozuldu 3.5 gb zarardayım ah sabırsızlığım ah.Takası yapmadan 3 kişiye sordum denk takaslardır dedi hepsi 3 ünüde ayrı ayrı tşk ediyorum
  • Ben defansı tercih ederim o 400 dmgyi 2 r de indirir ama defansın olursa her skill için yiyeceğin dmg düşer bu 400 hpden daha önemli diye düşünüyorum.
  • Char Ardreamsa Zaten Korkmana Gerek Yok Bi Asasın Vuracağı 400 Bilemedin 500 Max. Ama Bi Tavsiye Yanında Kimse Yoksa Sıkılırsın Arkana 10 kişi takıp Gezmek Pek de Zevkli Olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.