Şimdi Ara

# Ronark # Satılık 74 Level Battle Priest [İTEMLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ronarktaki 74 lv itemli priestimi oyuna fazla giremediğim için satıyorum. Çarın nicki MrsNaraxyN forumdan 4hm3t.# le takaslamıştık.
    Np yi önceki arkadaş clana bağışlamış üzerinde 4 k civarı np var.

itemleri:

str fabric set+8
    hp fabric set +7
    ms+8
    foverin+0
    diamond ring+0
    old ske belt
    lupus pendant+0
    str hp 5 def 20 veren old takılardan dual

itemleri kilitli ayrıca bankada az para + çantasında 1300 tane can potu bankada da 1500 tane mana potu ve birsürü ıvır zıvır var.

Fiyat 60 lira takas düşünmüyorum, alan kişinin referansı varsa hesabı önce verebilirim, ödeme şeklini de konuşuruz.

# Ronark # Satılık 74 Level Battle Priest [İTEMLİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decommer -- 12 Haziran 2011; 3:42:05 >

• bu karakter base charı değlimiydi ufuk abi miydi öyle birinindi bu.
  • 74ten 69a düşünce yine base olmuyor mu zaten oyle base olmak ısteyen kafaya göre ölür biraz base olur yine bence fiyat çok uygundur bu itemlarla bu karaktere hayırlı satışlar
  • @nsbduman karakter baseydi benim takas ettiğim arkadaş lv kasmış şuan 74 te alan kişi düşürüp base de yapabilir kasmaya devam da edebilir.

@mithatcan teşekkür ederim.

güncel
  • Hayırlı satışlar up up up
  • @Endorfinli Melankolik teşekkür ederim dostum. güncel
  • Fiyat çok iyi, satışta başarılar..
  • gerçekten iyi fiyat hayırlı satışlar
  • ASLAN1905 , xsxixsx teşekkür ederim arkadaşlar. güncel
  • Hayırlı satışlar. 80 Lv olsaydı düşünebilirdim. Yanlış anlama 80 Lv 60 TL Olarak Değil
  • paypal üstünden satis islemi kabul ediyor musun ? cevabin evetse msnini birakabilir misin ?
  • @CeniusBrand teşekkür ederim dostum ancak dediğim gibi char baseydi arkadaş 74 e kasmış alan kişi 80 e de kasabilir düşürüp base de oynayabilir.
    @Oida paypal hesabım yok dostum
  • decommer bnde bir pri dusunuyordum takas nasıl olack ?
  • çok iyi fiyat up up
  • fiyat gerçekten uygun ama takas nasıl olacak :S 10 post var sonucta yenisin hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.