Şimdi Ara

Röntgen Sonucu.. Fizik Tedavi Hareketleri.. Yardım.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar Allah sakatlığı hastalığı rahatsızlığı olanlara acil şifalar versin..
    Aşağıya iki adet resim attım röntgen sonuçları bunlar..
    Olay şu arkadaşlar benim sağ dizimde menisküste sıkıntı var daha önce paylaşmıştım onun tedavisine devam ediyorum (egzersizler vs.) fakat sol dizimde de resimde görüldüğü gibi kayma var bu da hem çat çut ses çıkarıyor dizi bükerken hem de yine büktüğüm zaman daha doğrusu çömeldiğim zaman özellikle namaz oturuşu olsun sızı yapıyor ve sanki kırılacakmış gibi bir his veriyor. Acaba başka bir sıkıntı mı var diye Mr çektirdim onda da başka birşey çıkmadı. Hoca sağ dizime yapmış olduğum menisküs egzersizlerini sol tarafa da yapmamı söyledi korkulacak herhangi bir sıkıntı olmadığını bu egzersizlerle bunu atlatacağımı söyledi. Ben de yaklaşık 3 aydır sol tarafa da egzersiz yapıyorum tamam bacak güçlendi kalınlaştı altlı üstlü genişledi fakat aynı ağrı aynı yamukluk aynı sesler hala var. Acaba diyorum hareketler mi yanlış. Netten de bulamıyorum çünkü rahatsızlığın ismini bilmediğim için ona göre egzersiz bulamıyorum.
    Arkadaşlar resimlere bir bakın acaba rahatsızlık nedir ve buna göre egzersizler hangileridir bi yardımcı olun Allah rızası için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efelerin_efesi20 -- 3 Eylül 2015; 15:23:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.