Şimdi Ara

Rookie of the Year

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rookie of the Year

(En Son Oy Tarihi: 15.4.2006)
Giriş
  • Sizce bu sene "Rooki of the Year" ödülünü kim alır?

Ben new orleans hornetsden chris paul diyorum gerçekten etkileyici bi isim gelecekte süperstar guardlar arasına girmesine kesin gözüyle bakıyorum...

Fikirleriniz, yorumlarınız...

• bence frye alır oynama süresine baktığımızda baya oynuyo iyi de oynuyo
    oyum ona ayrıca jose couldron yazıyo o calderon olcak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: heissuperman

bence frye alır oynama süresine baktığımızda baya oynuyo iyi de oynuyo
    oyum ona ayrıca jose couldron yazıyo o calderon olcak galiba
    C.Paul kesin alır, ligin başında belli oldu bu, ama ben fantasy takımda da oynayan C.Villanueva'ya oy verdim seviyom keratayı napım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baldaSSare

C.Paul kesin alır, ligin başında belli oldu bu, ama ben fantasy takımda da oynayan C.Villanueva'ya oy verdim seviyom keratayı napım

Alıntıları Göster
    bogut'da fena değildi ama hem burnu kırıldı hemde nispeten daha iyi bi takımda oynuyor paul ve fyre'ye göre o yüzden bencede bu 2si götürür.arasıra deron'da iyi işler yapıyor ama bakalım.

Buarada Nba.com fantasy oynanyan varmı yaw? bi lig daha kuralımmı ben zaten 2tanede oynuyorum başka ortamlardan.bi tanede burdan olsa iyi olur baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: seso81

bogut'da fena değildi ama hem burnu kırıldı hemde nispeten daha iyi bi takımda oynuyor paul ve fyre'ye göre o yüzden bencede bu 2si götürür.arasıra deron'da iyi işler yapıyor ama bakalım.

Buarada Nba.com fantasy oynanyan varmı yaw? bi lig daha kuralımmı ben zaten 2tanede oynuyorum başka ortamlardan.bi tanede burdan olsa iyi olur baya.

Alıntıları Göster
    Büyük bi ihtimalle chris paul alır adam istatistiklerin hesinwe oynuyor ne zaman baksam en az 15 sayı 6 asist 5 ribaund alıyor buda bi caylak için cok muhteşem bir rakam...İlerde cok trible-double yapabilecek birisi.Bi aksilik olmazsa o rookie secilir ama o olmazsa bellli mi olur nba frye her an secilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: H0micide

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    chris paul alır ama ben en çok francisco garcia yı seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelcik

chris paul alır ama ben en çok francisco garcia yı seviyorum

Alıntıları Göster
    Andre Igoudala,

Adam senle doğru düzgün konuşuyor neden laf atıyorsun. Bu sözün üzerine bile sana "hocam" diye hitap ediyor. Bu bir uyarı, lütfen sen de onun gibi sözlerine dikkat et. Yok eğer tartışacağınız bir şeyler varsa PM'den halledin ki konu tartışmaya dönüşmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 21 Aralık 2005 21:56:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Andre Igoudala,

Adam senle doğru düzgün konuşuyor neden laf atıyorsun. Bu sözün üzerine bile sana "hocam" diye hitap ediyor. Bu bir uyarı, lütfen sen de onun gibi sözlerine dikkat et. Yok eğer tartışacağınız bir şeyler varsa PM'den halledin ki konu tartışmaya dönüşmesin.

Alıntıları Göster
    iyi madem öyle olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Andre Igoudala,

• quote:

iyi madem öyle olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Andre Igoudala,

Alıntıları Göster
    İggy hocam tehdit yagdırma özelden...Sorunun neyse söle çözelim

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiSeM

İggy hocam tehdit yagdırma özelden...Sorunun neyse söle çözelim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar lütfen topicin konusunu dağıtmayın nedensiz yere tehdit yağdırmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacobsen

Arkadaşlar lütfen topicin konusunu dağıtmayın nedensiz yere tehdit yağdırmayın...

Alıntıları Göster
    jasikevicius derim başka kimse demem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix TUR

jasikevicius derim başka kimse demem

Alıntıları Göster
    o olamaz ya chris pbu sabah yine muhtesem bi haraket yapmıs saygıyla eğilmekten baskaa yapacak bişeyim yok
  • quote:

o olamaz ya chris pbu sabah yine muhtesem bi haraket yapmıs saygıyla eğilmekten baskaa yapacak bişeyim yok

Alıntıları Göster
    bide o hareketi tj ford gibi bi guarda yaptı...
    quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

• quote:

bide o hareketi tj ford gibi bi guarda yaptı...
    quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

Alıntıları Göster
    evet orasıda var geleceği cok parlak bi oyuncu ya gercekten
  • quote:

evet orasıda var geleceği cok parlak bi oyuncu ya gercekten

Alıntıları Göster
    çok erken açılmış bi konu ama bi sakatlık olmazsa allstar arasında paul ödülünü alabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

çok erken açılmış bi konu ama bi sakatlık olmazsa allstar arasında paul ödülünü alabilir

Alıntıları Göster
    suprizleri severim
    quote:

Channing Fyre, NY knicks
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

suprizleri severim
    quote:

Channing Fyre, NY knicks

Alıntıları Göster
    chris poul bence daha yetenekli bir oyuncu.ayrıca takımınıda sırtlıyor zaman zaman.bi kaç kere de triple-double yapabilecek performans da gösterdi.ribaund alıp hızlı hücum yaratabilen bir guard.
    ben chris poul'un yılın çaylağı olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkosar41

chris poul bence daha yetenekli bir oyuncu.ayrıca takımınıda sırtlıyor zaman zaman.bi kaç kere de triple-double yapabilecek performans da gösterdi.ribaund alıp hızlı hücum yaratabilen bir guard.
    ben chris poul'un yılın çaylağı olacağını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    houston bi mucizeye imza atarda play-off'a kalırsa head yılın çaylağı,t-mac de mvp olur.
  • ya paul yada fry alır villaneuva nın şansı zor bogut un ztn şnsı yok kalanlarda bogutla aynı durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ße®k

ya paul yada fry alır villaneuva nın şansı zor bogut un ztn şnsı yok kalanlarda bogutla aynı durumda
    paul ya da bogut alır. bana kalsa bogut ama bilmiyom.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.