Arkadaşlar ben bu room u inanılmaz beğendim lakin standart sorular yerine bir kaç farklı sorular soracağım.
1-Malum Türkiye şartları gereği her yerde köstebek yuvası dolu birinden kaçsanız diğeri içine çekiyor sizi. bu room'un bu konudaki hassasiyeti nedir? araç bozuk paranın üstünden geçseniz dahi hissettiren bir amortisör sisteminemi sahip yoksa yumuşakmı?
2- Korozyon 12 YIL garanti veriyor bu ciddi bir rakam aracın parçaları titanyum mu acaba diyerek güldüm bu konuda ciddilermi acaba 12 YIL!!!?
3- yedek parça sorunu yaşıyormusunuz? yedek parça fiyatları tatminkarmıdır yoksa bütceyi zorlarmı?
4- yokuş çıkarken araç zorlanıyormu yoksa problem değil bu yollar benim giderim diyormu? "motoru zorlamadan"
5- bu pek roomla alakalı değil ama skoda yol yardımı düzgün çalışıyormu? biz oraya gelsek de bişi yapamayız falan gibilerinden yarım ağız cevap veriyorlarmı?
6- araçlarda kör noktalar var illaki peki bu kör noktalar room da ne durumda? allah korusun kimsenin malına canına bir zarar gelmesin. hepimiz insanız.
7- şöför olarak bizim yerimiz belli peki yolcular için room arka koltuk sallantılı kasvetli ve yorucumu? daha doğrusu yeni doğmuş bir bebek için uygunmu?
8- Vardı oldu ben araçtan sıkıldım tatmin etmedi veya allah nasip etti daha iyisini almak istedim. 2. elde durum nedir? rahat elden çıkartabilirmiyim? gerçi her topalın bir kör alıcısı vardır ama ben o topal olmak istemiyorum.
9- 0 araca binildiğinde bir koku olur fabrika çıkışı iğrenç bir koku. "yapışkanlar deriler vs.. vs.. bu araçta öyle şeyler mevcutmudur? sonuçta kaliteli bir araçta bu kokular minimumda diye biliyorum."
Hafta sonu bizzat araca gidip bir bakacağım. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.