Şimdi Ara

roomster ve caddy dsg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sedan alacaktım ama iş durumları bu iki araç için zorladı beni. iyi de oldu hani. ama kararsız kaldım.

öneri 1.
    skoda roomster 1.6 benzin dsg (oto vites) comfort donanım (full)

öneri 2.
    vw caddy 1.9 dizel dsg

şimdi sorunlarım şunlar.

a) caddy hafif ticari. ama roomster binek diye geçiyoe sanırım. acaba dükkana demirbaş kaydettirmem mümkünmü?

b) caddy 1.9 olduğu için vergisi yüksek.

c) roomster gerçekten beğendiğim bir oto. 1-2 milyar ucuz hem de full donanım var. tipi de caddy den güzel bana göre. sunroof, diji klima, mp3 vb üstünlükleri var. işin yanında gezmek de planlarım arasında.

c) en kiritk sorum şu

1.6 benzinli (105beygir) otomatik vites ile
    1.9 dizel (105beygir) otomatik vites in yakıt tüketimleri arasındaki fark nedir.?

benim hesapladığım. caddy şehir içi 6,5/7 lt (100km) yakıyor olabilir. roomster ise 7/9 lt arası.

sırf şu benzin masrafı yüzünden, caddy alabilirim roomster yerine. ama arada fark yoksa roomster mantıklı.

* roomster 1.6 benzinli dsg, caddy 1.9 dizelden 2 kat fazla yakarsa ne yaparım ben sonra :(

yorumlar için şimdiden teşekkürler.

(otomatik vites şart bana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZDEMIX -- 11 Haziran 2007; 21:51:39 >

• eğer yük yaşıyacaksanız roomster almayın,zaten roomster binek bir araç ticari değil...

roomster b-mpv sınıfında bir araç
  • caady derim ben
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

caady derim ben
  • dogus oto yanlıs yapmaz ıkısıde cok guzel duruyor ama skoda cok daha guzel duruyor ben cok ınceledım ama pesın almayı dusundugumden param yetmedı eger evlı ve cocukların warsa bıde bız turk orf adetlerındendır heralde anne babamızıda yanımızda ıstersek arka taraftakı ınsanlarda rahat bır yolculuk yapsın dersen kesınlıkle skoda al derım benım demınde dedıgım gıbı param yetısmedı yenı cıkan logan sw aldım
  • Caddy Dsg 8lt civarı fazla yakar. Ama roomster otomatik çok fazla yakar çünkü hem benzinli hem de tiptroniktir.

Caddynin motoru tam bir canavardır ama roomster ise konfor olarak iyidir.

Caddy'nin vergisi panelvan vergisidir.

Quoted by Joushkun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Caddy Dsg 8lt civarı fazla yakar. Ama roomster otomatik çok fazla yakar çünkü hem benzinli hem de tiptroniktir.

Quoted by Joushkun

caddy nin motoru bir dinazordur desek daha doğru benle yaşlı nerdeyse çünkü
  • ablamgilde bora otomatik var ve arabanın karma tüketimde 14-15 litreden aşağı yaktığını görmedim
    roomster'in 7-9 lt arası yakacağını zannetmiyorum
    nerden baksan bi 10-12 litrenin altına inmez heralde
    niçin dsg??
    düz şanzıman alsanız daha iyi olmaz mı
    mesela caddy dsg alsanız ierde satacak olsanız zor olur,yani ticari bir araçta otomatik garip geliyor
    aynı şey roomster için de geçerli
    otomatik şanzımanlı araçalr biraz daha zor gidiyor 2.elde...
  • yanlız roomsterde ki otomatik vites,bildiğiniz DSG :)

yani manuelle aynı yakan sistem,çift kavrama olayı
    quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Caddy Dsg 8lt civarı fazla yakar. Ama roomster otomatik çok fazla yakar çünkü hem benzinli hem de tiptroniktir.

Quoted by Joushkun
  • quote:

Orjinalden alıntı: OZDEMIX

sedan alacaktım ama iş durumları bu iki araç için zorladı beni. iyi de oldu hani. ama kararsız kaldım.

öneri 1.
    skoda roomster 1.6 benzin dsg (oto vites) comfort donanım (full)

öneri 2.
    vw caddy 1.9 dizel dsg

şimdi sorunlarım şunlar.

a) caddy hafif ticari. ama roomster binek diye geçiyoe sanırım. acaba dükkana demirbaş kaydettirmem mümkünmü?

b) caddy 1.9 olduğu için vergisi yüksek.

c) roomster gerçekten beğendiğim bir oto. 1-2 milyar ucuz hem de full donanım var. tipi de caddy den güzel bana göre. sunroof, diji klima, mp3 vb üstünlükleri var. işin yanında gezmek de planlarım arasında.

c) en kiritk sorum şu

1.6 benzinli (105beygir) otomatik vites ile
    1.9 dizel (105beygir) otomatik vites in yakıt tüketimleri arasındaki fark nedir.?

benim hesapladığım. caddy şehir içi 6,5/7 lt (100km) yakıyor olabilir. roomster ise 7/9 lt arası.

sırf şu benzin masrafı yüzünden, caddy alabilirim roomster yerine. ama arada fark yoksa roomster mantıklı.

* roomster 1.6 benzinli dsg, caddy 1.9 dizelden 2 kat fazla yakarsa ne yaparım ben sonra :(

yorumlar için şimdiden teşekkürler.

(otomatik vites şart bana)

BENCE CADDY AL.VERGİSİ DAHA UYGUN,YAKITI DA DAHA EKONOMİK OLACAKTIR..AYRICA ROOMSTER BİNEK OTOMOBİL OLARAK GEÇTİĞİ İÇİN ANCAK AMORTİSMAN DÜŞEBİLİRSİN..AMA CADDY Yİ ALIRSAN DİREK OLARAK VERGİDEN DÜŞERSİN..ROOMSTER ŞEHİR İÇİ 30 YKR CADDY İSE 20 YKR CİVARINDA YAKACAKTIR.
    SAYGILAR...

• roomster çünkü içi dışı göz dolduruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepaslan67 -- 22 Eylül 2009; 21:38:58 >
  • roomster al hemde full u ise süper,hem otomobil ve her sene girmezsin muayeneye caddy gibi, vergisi daha az, esp,asr 8 ab,dijital klima, cam tavan,müthiş konfor,hemde dsg,arka koltuklar da çok rahat,karizması da standart :) bu araçla test sürüşü yap caddy nin yüzüne bakmazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.